Tweety pisze:
no to trzeba wypróbować
kupowalam wczesniej 40 litrowe worki CBE+ ktore niestety baaardzo zdrozaly.
wiec szukam gdzie sie da tanszego zamiennika.
Moderator: Estraven
Tweety pisze:
no to trzeba wypróbować
BarbAnn pisze:i kolejne odkrycie rynkowe czyli Certech zwirek super pinio zbrylajacy
http://www.krakvet.pl/certech-zwirek-su ... 11916.html
wprawdzie w krakwecie 10 litrow CBE+ jest w bardzo podobnych pieniadzach ale przy silnym kursie euro nie wiadomo jak dlugo.
Wiec testuje tego kruszona i powiem wam....niezly jestPachnie intensywnie. Super sie zbryla.Czyli-jest dobrze, a polski rynek nadąża
dodam do tego jeszcze-kupuj polskie dajesz prace
Rooda pisze:Barb
ja od początku używam tego
http://www.krakvet.pl/certech-zwirek-su ... -2869.html
i jestem b. zadowolona-nie pyli sięminimalnie wynoszą, a nawet jak zostanie wykopany przez Biśkę z kuwety, to "bobek" jest na tyle duży że można podnieśc i wrzucić z powrotem
Rooda pisze:moje nie mają wyboru
jest ten albo ten
Tweety pisze:milu pisze:Na Święta jestem w Krakowie i jutro ok. południa/w niedzielę chyba jakoś przed południem/w poniedziałek chyba też jakoś przed południem mogłabym wielopolować. Ale ale, czy będzie tam w budynku ktoś, żeby mi otworzył drzwi? Chodzi mi o niedzielę i poniedziałek?
dzisiaj jest Marek więc w sobotę rano też się nimi zajmie ale oczywiście przyjść i socjalizować ogony można jak najbardziej (chodzi mi o te ze Ślaska, bo one mają iść do adopcji) ale w niedzielę i w poniedziałek to trzeba koniecznie się zająć ogonkami więc zapraszam Cię
Karola, chyba słyszałam Cię ostatnio w Lasach na korytarzu albo miałam omamy![]()
BarbAnn, a Ty jedziesz na Święta do rodziców? znowu będziesz z doskoku? świąteczne mizianki dla MisiMilusi i pozostałych ogonków
markopolo00 pisze:Kolorowe obsłużone u jednego kota choroba ustępuje
już nie jest taki żółty kolejna wizyta we wtorek
Drugi około 9 letni woda w płucach w poniedziałek
musi dostać zastrzyk jeśli ja nie dam rady czy ktoś mógłby mnie zastąpić ?
zastrzyk ma Wiesia
Femka pisze:Dla Was wszystkich spokoju, ciepła, miłości. W Święta i zawsze. I żadnych nieszczęść. Bardzo, bardzo serdecznie Wam życzę.
Tweety pisze:Dziewczyny odwiedzające przez Święta - gdyby któraś miała atecortin albo chociaż zwykły płyn do czyszczenia uszków to czy mogłaby wziąć go ze sobą i spróbować Milusiowi te uszy przeczyścić? Miał zakropione dzisiaj także tam powinna ta skorupa już nieco odmoknąć tylko teraz kwestia czyszczenia przez klika dni. Z Finka ok, trzeba jej tylko obejrzeć rankę na brzuchu czy nic się tam nie dzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 63 gości