Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Zapraszam na bazarek na leczenie naszego Desantu![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91968&start=0
munabrava pisze:Marzy nam się w domciu jakieś maleństwoZ niecierpliwością czekamy na jutrzejszą relację, bo sami nie mamy odwagi pojechać do schroniska... Dwa wrażliwce, przygarnęłyby wszystko, co mruczy i ugniata
A może od Was dostaniemy jakieś propozycje. Jestem tu z Wami króciutko i jeszcze nie wiem gdzie się mam z tym ogłosić
Oczywiście udzielę wszelkich potrzebnych informacji o nas:wink:
pozdrawiam wszystkich ciepło!
Mruczeńka1981 pisze:Maluszków nie było...
ja się nie martwię,tylko ktoś czeka na maluszka...Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:Maluszków nie było...
I co się martwisz? Jak się zaczną maluchy, to jeszcze będziesz lamentować. Dziś było wspaniale pusto w schronie. Fotki już obrabiam, będę najdalej za godzinkę. Mieliśmy też miłe odwiedziny pewnej forumowiczki i forumowicza. To miłe, że coraz więcej ludzi zaczyna obchodzic los kotów schroniskowychZapraszamy wszystkich chętnych do zwiedzania i poznawania naszych ulubieńców. Może ktoś wpadnie na jakis pomysł jak im pomóc, na który my nie wpadłyśmy. Wszelka pomoc i dobre rady mile widziane
munabrava pisze:Może to i faktycznie lepiej, że nie było. Choć my tu już uzbrojeni we wszystko i tylko czekamy na okazję. Wynaleźliśmy na aukcji jednego, ale osoba wystawiająca jakaś niepoważna, podała numer, dzwonimy- nie odbiera, na prośbę mailową o dodatkowe info też nie odpisała :/ Nie rozumiem takich ludzi. No ale się nie poddajemy, szukamy nadal. Gdybyście wiedziały o jakichś maluchach z Wrocławia albo okolic (z dojazdem nie ma problemu) to piszcie proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 31 gości