Schron Wro - zamknięty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 17, 2009 22:44

Kotki chcą do domu :)
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Sob kwi 18, 2009 10:11

Kicia_ pisze:Zapraszam na bazarek na leczenie naszego Desantu :wink:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91968&start=0
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Sob kwi 18, 2009 12:27

Jutro nowe zdjęcia ze schronu :!:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob kwi 18, 2009 19:52

Marzy nam się w domciu jakieś maleństwo :) Z niecierpliwością czekamy na jutrzejszą relację, bo sami nie mamy odwagi pojechać do schroniska... Dwa wrażliwce, przygarnęłyby wszystko, co mruczy i ugniata :) A może od Was dostaniemy jakieś propozycje. Jestem tu z Wami króciutko i jeszcze nie wiem gdzie się mam z tym ogłosić :oops: Oczywiście udzielę wszelkich potrzebnych informacji o nas:wink:
pozdrawiam wszystkich ciepło!

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Sob kwi 18, 2009 20:14

munabrava pisze:Marzy nam się w domciu jakieś maleństwo :) Z niecierpliwością czekamy na jutrzejszą relację, bo sami nie mamy odwagi pojechać do schroniska... Dwa wrażliwce, przygarnęłyby wszystko, co mruczy i ugniata :) A może od Was dostaniemy jakieś propozycje. Jestem tu z Wami króciutko i jeszcze nie wiem gdzie się mam z tym ogłosić :oops: Oczywiście udzielę wszelkich potrzebnych informacji o nas:wink:
pozdrawiam wszystkich ciepło!

Wspaniale! Jutro postaram się jak najszybciej wstawić fotki i może jakiś słodziak wpadnie Ci w oko :) W razie czego pisz na PW do mnie lub Mruczeńki, pomożemy dokonać wyboru.

Kicia_

Post » Sob kwi 18, 2009 21:18

Fantastycznie!! Moja druga połowa ciągle tylko 'ciciurasek' i 'ciciurasek' ;) Niecierpliwie czekamy! :D A z PW bardzo chętnie skorzystam 8)

munabrava

Post » Nie kwi 19, 2009 17:05

Alem niecierpliwa :P

munabrava

Post » Nie kwi 19, 2009 17:07

Maluszków nie było... :?
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie kwi 19, 2009 17:27

Mruczeńka1981 pisze:Maluszków nie było... :?

I co się martwisz? Jak się zaczną maluchy, to jeszcze będziesz lamentować. Dziś było wspaniale pusto w schronie. Fotki już obrabiam, będę najdalej za godzinkę. Mieliśmy też miłe odwiedziny pewnej forumowiczki i forumowicza. To miłe, że coraz więcej ludzi zaczyna obchodzic los kotów schroniskowych :) Zapraszamy wszystkich chętnych do zwiedzania i poznawania naszych ulubieńców. Może ktoś wpadnie na jakis pomysł jak im pomóc, na który my nie wpadłyśmy. Wszelka pomoc i dobre rady mile widziane :)

Kicia_

Post » Nie kwi 19, 2009 17:35

Może to i faktycznie lepiej, że nie było. Choć my tu już uzbrojeni we wszystko i tylko czekamy na okazję. Wynaleźliśmy na aukcji jednego, ale osoba wystawiająca jakaś niepoważna, podała numer, dzwonimy- nie odbiera, na prośbę mailową o dodatkowe info też nie odpisała :/ Nie rozumiem takich ludzi. No ale się nie poddajemy, szukamy nadal. Gdybyście wiedziały o jakichś maluchach z Wrocławia albo okolic (z dojazdem nie ma problemu) to piszcie proszę.

munabrava

Post » Nie kwi 19, 2009 17:58

Kicia_ pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Maluszków nie było... :?

I co się martwisz? Jak się zaczną maluchy, to jeszcze będziesz lamentować. Dziś było wspaniale pusto w schronie. Fotki już obrabiam, będę najdalej za godzinkę. Mieliśmy też miłe odwiedziny pewnej forumowiczki i forumowicza. To miłe, że coraz więcej ludzi zaczyna obchodzic los kotów schroniskowych :) Zapraszamy wszystkich chętnych do zwiedzania i poznawania naszych ulubieńców. Może ktoś wpadnie na jakis pomysł jak im pomóc, na który my nie wpadłyśmy. Wszelka pomoc i dobre rady mile widziane :)
ja się nie martwię,tylko ktoś czeka na maluszka...
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie kwi 19, 2009 18:15

munabrava pisze:Może to i faktycznie lepiej, że nie było. Choć my tu już uzbrojeni we wszystko i tylko czekamy na okazję. Wynaleźliśmy na aukcji jednego, ale osoba wystawiająca jakaś niepoważna, podała numer, dzwonimy- nie odbiera, na prośbę mailową o dodatkowe info też nie odpisała :/ Nie rozumiem takich ludzi. No ale się nie poddajemy, szukamy nadal. Gdybyście wiedziały o jakichś maluchach z Wrocławia albo okolic (z dojazdem nie ma problemu) to piszcie proszę.

Nie szukaj po aukcjach, w schronie już się maluszki urodziły, tylko jeszcze są z mamą, może za dwa tygodnie da sie pogadać o adopcji i pewnie zaczną trafiać pierwsze maluchy z ulicy.

Kicia_

Post » Nie kwi 19, 2009 18:53

To trzeba tak od razu :) Mówię, że my jesteśmy na tak w każdej chwili. I postanowiliśmy już dawno, że będzie to schroniskowiec. Zatem czekam na wszelkie info i jeszcze raz pięknie dziękuję!!

munabrava

Post » Nie kwi 19, 2009 18:56

fajnie munabrava - że schroniskowiec :-) na pewno ktoś wyjątkowy się znajdzie!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie kwi 19, 2009 19:07

BARAK:
Bez numeru, 3 letni kocurek, oswojony.
Obrazek
Obrazek
162/09 Brytyjkopodobna 2,5 letnia kicia, sama słodycz, niestety zaczyna mieć początki depresji, domek pilnie!
Obrazek
138/09 Mamusia dzielnie karmi swoje dzieci, male kluski wyglądaja dobrze, oby do pierwszego szczepienia!
Obrazek
167/09 1,5 roczny, niekastrowany kocurek po wypadku, uraz żuchwy i łapy, dzikusek.
Obrazek
Obrazek
168/09 Roczny kocurek po wypadku, niedowład łapek, rokowania ostrożne. Podobno miał RTG i ma podawane leki, ale nie dowiedziałam się żadnych konkretów więcej. Monitorujemy jego stan, bo nas martwi. Jest jakby nieco lepiej od piątku, bo próbuje podnosić się na przednich łapkach, wydaje się też, że ma czucie w tylnych.
Obrazek
Obrazek

KWARANTANNA:
147/09 Kocurek syjamowaty, dzikusek.
Obrazek
Wnykowiec
Obrazek
Pyzdraczek dziś nie w humorze, bo dostał po łbie od Ryzi jak siedział w kuwecie.
Obrazek
Ryzia dumna i blada, że przyłożyła Pyzdrakowi.
Obrazek
Dzikusy spod palety, po prawej Malinka.
Obrazek
Mamuśka
Obrazek
Zniknęła najładniejsza, najbardziej oswojona kotka po starszej pani. Mam nadzieję, że nie bezpowrotnie jak Filuś czy Duża Kota.

KOCIARNIA:
Puściuteńko :D Tylko w bunkrze śliczny kocio oczekujący na przyjęcie do schronu.
Obrazek

Kicia_

[poprzednia][następna]