Ja mogę się tylko pochwalić całodzienną i nieustanną opieką nad stadem kotów. Myszy żadnych nie zarejestrowano

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:A ja pozdrawiam Czarownice, ich koty oraz myszy tych kotów (żywe i sztuczne) z Pienin. Właśnie stoczyłam bój o kontakt bezpośredni z kompem ale nie wiem jak długo się przy nim utrzymam. Na jutro zapowiadają burze, teraz już nieźle wieje więc nie wiem co z moimi ambitnymi planami chodzenia po górach. No zobaczymy.
koteczekanusi pisze:Trinity36 pisze:Mnie moja Lola przyniosła mysz.. do łóżka..
No co miałam zrobić? Pochwaliłam mordercę bo przeczytałam w książkach, ze one (koty) dla nas przynoszą te zdobycze..![]()
A chodzi maupa z dzwonkiem na szyi właśnie po to, zeby nie mordować
Może ta mysz to głucha była. I to była po prostu ta... no... eutanazja, żeby się zwierzątko nie męczyło...
villemo5 pisze:Trinity36 pisze:Jak rozumiem, mam wysłać pani Basi z Kutna 50 zł z FS, tak?
TAK! Natentychmiast
Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze:A ja pozdrawiam Czarownice, ich koty oraz myszy tych kotów (żywe i sztuczne) z Pienin. Właśnie stoczyłam bój o kontakt bezpośredni z kompem ale nie wiem jak długo się przy nim utrzymam. Na jutro zapowiadają burze, teraz już nieźle wieje więc nie wiem co z moimi ambitnymi planami chodzenia po górach. No zobaczymy.
Bolkowa - tylko proszę bez kompa na to chodzenie po górachUzależnienie od miau i Czarownych, uzasadnionym uzależnieniem ale bez przesady
Bezpieczenstwo najważniejsze, szczególnie w czasie burzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, puszatek i 111 gości