Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mls pisze:A Klemcio (...) nadal ma rozwolnienie.
Pani wet poleciła RC jakiś na I. Kupiłam. Dodatkowo dietka( ryż i kurczak gotowany) A Klemcio jak spróbował RC to się ogonem odwrócił. Om ledwo wmusza w siebioe pół saszetki. A na kurczaka gotowanego potrzeć nie chce.
Za to masełko, śmioetanka, czy tłust skórka z kurczaka mu wchodzi, ąż uszy się trzęsą.
POMOCY
mls pisze:ja mam podobny problem, ale z Kirą. Cały dzień wstrzymuje siku i robi jaz na dzień w łazieńce za sedesem. Dzisiaj wyszorowała, bo się wytrzymać nie dało. Zlałam podłogę Domestosem i aż mi się słabo robiło i nos podrażnił od oparów. Potem zmyłam podłogę wodą czystą, a Kira wlazła powąchała i znowu na moich oczach nasikała. Ręce mi opadły. Ze jej ten zapach nie odstraszyłEhhhhhhhhhhh
A Klemcio czasami popuszcza jakieś kropki koopki. I jak go Kira wygoni z kuwety to wtedy się boi iść spowrotem i robi gdzie popadnie :( Nadal ma rozwolnienie.
Pani wet poleciła RC jakiś na I. Kupiłam. Dodatkowo dietka( ryż i kurczak gotowany) A Klemcio jak spróbował RC to się ogonem odwrócił. Om ledwo wmusza w siebioe pół saszetki. A na kurczaka gotowanego potrzeć nie chce.
Za to masełko, śmioetanka, czy tłust skórka z kurczaka mu wchodzi, ąż uszy się trzęsą.
POMOCY
Sis pisze:dzięki, Mokkuniu![]()
Sis pisze:he he, Dzidek i jego Cień
Pięęęękne.... Mojej Minnie by się przydało takie coś, bo ją kaloryfer w pupcię parzy.
Będziemy licytować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Hana, kasiek1510, luty-1 i 773 gości