Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 29, 2014 22:31 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

idę się walnąć i poleżeć ,chociaż tyle .
Leje jak z cebra ,grzmi ...mam nadzieję ze Burasia wlazła do piwnicy . :roll:

Przyszedł agresor ,zaatakował kota sąsiadki ,Alusia ,zapędził go pod auto i go żarł ,jak on krzyczał :cry: wybiegłam z domu ,jak pierdutnęłam dłońmi w maskę auta tak we wszystkich paluchach walnęły mi naczynka :placz:
kolor granatowy ,to nic bo przez noc się rozejdzie ,ale ból ..dobrze że się alarm nie włączył :lol:
Nie lubię agresora :evil:
dobrej nocki ,a za niepodziwianie moich dzieci będzie kara ,przez noc wymyślę jaka :twisted:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie cze 29, 2014 23:07 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Podziwiamy,podziwiamy tylko nie piszemy-tzn teraz piszemy więc kary nie będzie.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Nie cze 29, 2014 23:11 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

usprawiedliwiona -kary niet :wink:
a reszta .... :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 30, 2014 0:58 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Niektórzy siedzą nad sprawozdaniami :evil: ale i tak podziwiają śliczne towarzystwo :1luvu:

Najbardziej mi się podoba jak kot zjada psa :lol:
Obrazek
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon cze 30, 2014 6:14 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Piękne, kochane, szalone zwierzaki, też siedzę nad sprawozdaniami.... brrrr..... nie cierpię tego....
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon cze 30, 2014 6:35 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dobrego Dnia Dorciu :ok:

Jesteśmy i paczamy i paczałaki nie wierzą że to co paczaja jest żywe a nie pluszowe .Ciastko Jagodowe jest super
a i reszcie bandy niewiele brakuje .Zwłaszcza Kleszczowi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ok:

Pozdrawiam . Q.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon cze 30, 2014 10:24 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Witam :kotek:
Już parę osób ma usprawiedliwienie ,reszta tradycyjnie po ..kotecku :twisted:

Przez te parę dni dostałam tak w kość że ledwo zipię ,ze zmęczenia nie mogę spać ,a spać mi się chce okropnie.
Nadrobię ,18 -stki się szybko regenerują :smokin:
a to wszystko dla tego co szczęścia nie daje :twisted:

Jagodowe Ciasto po żmudnym demolowaniu mieszkania ,wykopkach żwirkowych ,wspinaczce skałkowo -drapakowej poległo i śpi ,upajam się tą cenną chwilą ,wspominając jak to Gadzina byłą malutki i z utęsknieniem czekałam przerywnika to znaczy spanka małego.
Kiedy doszedł do starości czyli dwóch latek odmówił spania w dzień i był to dla mnie koniec świata i okolic. :strach: :placz:
Więc życzę sobie aby ten stan 6 tygodni trwał i trwał :lol: w tym czasie moja szyja i głowa z oczyma wraca na miejsce i się regeneruje ,moje siły psychiczne również :lol:
Ciastek włazi na najwyższe piętro drapaka , po czym kręci się jak bączek i miałkoli wołając pomocy :strach:
Obłożyłam drapak kocami ale i tak bardzo się boję więc wychodząc zamykam smarkaterię do klatki :(

No i rude wstrętne się obudziło :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 30, 2014 11:04 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Porównałam zdjęcia i zaskoczyło mnie jak bardzo się zmieniły, normalnie zaraz młodzież z nich będzie :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon cze 30, 2014 11:29 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

wielkie koty z nich :lol: a były takie kruszynki :roll: pomyśleć że jechałam po nie z myślą o zostawieniu w lecznicy :oops:

Dziś robiłam im zamówienie :strach: a teraz lecę po kuraka ,ile bym nie dorobiła wszystko idzie w ..dupsko :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 30, 2014 14:08 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorciu ja też podziwiam Twoje Kotecki z dalekiej Grecji, są cudne do schrupania :)
Tutaj strasznie pali, rano w cieniu było 32 stopnie, miałam taki kryzys z tego upału, że aż chłodziłam się w lodówce w sklepie ;) od razu lepiej się zrobiło, teraz też pali ale jest fajny wiaterek.
Pozdrowionka Dorciu dla Ciebie i Wszystkich wielbicieli Twojej stronki :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon cze 30, 2014 18:07 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Cudne te Twoje kociaki.
A zwłaszcza te zapasy kocio-psie:)
A mieszkanko po remoncie - cycuś:))
Ja też wciąż w remontach więc możemy sobie pogadać jak dwie matki karmiące:))
Tylko ja mam ten luksus, że reszta mieszkania w zupełności wystarcza do życia, nie musze się spieszyć.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon cze 30, 2014 18:47 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Fotki kuchni: małe za małe, po klinięciu - wielkie olbrzymy, że trzeba przesuwać prawo-lewo-góra-dół.
G***no widać :twisted: . Zapomina się, co było przed przesunięciem. Czy kuchenka jest tam, gdzie była kiedyś?
Pięknie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :piwa: .

Dzieciny urocze. Blusia - fajna jest :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon cze 30, 2014 18:51 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

ametyst55 pisze:Niektórzy siedzą nad sprawozdaniami :evil: ale i tak podziwiają śliczne towarzystwo :1luvu:

Najbardziej mi się podoba jak kot zjada psa :lol:
Obrazek

bossskie!
mały diabeł tasmański

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pon cze 30, 2014 21:19 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorcia44 ja miałam tydzień maratonu. Sama w robocie! Ale koleżanka wróciła z urlopu i teraz już odgruzowujemy się.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]