Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mamrot pisze:janna019 pisze:Melba już na swoim. Teraz trzeba trzymać kciuki żeby koty się dogadały, jakby lała się krem to Melba wraca ale Pani ma dużo zaparcia i bardzo jej na Melbie zależy. Powrót to będzie ostateczność gdyby koty się nawzajem zabijały.
jak tam Melba w DS?
janna019 pisze:Mamrot pisze:janna019 pisze:Melba już na swoim. Teraz trzeba trzymać kciuki żeby koty się dogadały, jakby lała się krem to Melba wraca ale Pani ma dużo zaparcia i bardzo jej na Melbie zależy. Powrót to będzie ostateczność gdyby koty się nawzajem zabijały.
jak tam Melba w DS?
Zaraz jadę po Melbę. Ten kot ma wyjątkowego pecha, chyba jakaś klątwa na niej ciążyW laboratorium pomylili wyniki, Melba jednak ma białaczkę
Nie wiem co dalej. Przebadajcie koty z Wólki.
Carmen201 pisze:Janno, ale napisałaś przecież, że Pani przyjęłaby ją nawet z białaczką.
I co, zmieniła zdanie?
Carmen201 pisze:Kota przecież można zaszczepić a ja pytam a propos tego, co Janna napisała wcześniej.
janna019 pisze:Pani ma dwa koty, wcześniej miała kotkę bardzo podobną do Melby i ta kotka zeszła na białaczkę. Pani miała szczere chęci, ale psychicznie jednak nie jest w stanie znieść tego po raz drugi. Ona jak tylko zaczyna mówić o tym co przeszła jej kotka to płacze.
Melba nie szuka już ds. Zostaje u mnie.
Randa pisze:się nie znam, ale co - ma białaczkę, czy tylko jest nosicielem?
janna019 pisze:Ma białaczkę. Nie ma sensu jej szukać nowego domu, tylko się niepotrzebnie zestresuje. Obiecuję, że o nią zadbam najlepiej jak będę umiała. Będzie u mnie bezpieczna.
janna019 pisze:Randa pisze:się nie znam, ale co - ma białaczkę, czy tylko jest nosicielem?
Ma białaczkę. Nie ma sensu jej szukać nowego domu, tylko się niepotrzebnie zestresuje. Obiecuję, że o nią zadbam najlepiej jak będę umiała. Będzie u mnie bezpieczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 134 gości