Niesetety jest już bezzębnym "dziadem"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Mam nadzieję, że to mu polepszy nastrój...
hidi pisze:...Ksawery jest u mnie dopiero kilka dni, ale ja już widzę poprawę w jego zachowaniu. nawet futro mu wypiękniało.teraz trzeba mu znaleźć domek- myślę, że dla swojego człowieka będzie skarbem
wiiwii pisze:hidi pisze:...Ksawery jest u mnie dopiero kilka dni, ale ja już widzę poprawę w jego zachowaniu. nawet futro mu wypiękniało.teraz trzeba mu znaleźć domek- myślę, że dla swojego człowieka będzie skarbem
Bidny Ksawery, cztery zęby. Co on teraz je, tylko mokre? Bo czytam wątki na forum i suche też czasem dają radę, byle małe chrupeńki. O jakiej poprawie zachowania mówisz? Że już nie jest bidną kluską leżącą jeno na półce?
mar_tika pisze:To jak pan Ksawery będzie zagojony i gotowy do adopcji to daj znać podjadę porobić mu zdjecia bo w albumie ma tylko kilka na ktorych tylko leży wystraszony
herzpl pisze:na blacie lezaly strzykawki z lekiem w srodku i igly dalam to do szafki wiszacej bo kenele sie tym bawily
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 298 gości