W razie czego kocurki też ciachniemy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosik pisze:Spoko, spoko. Najpierw zagadam tutejszych. Niech się wykażą na swoim terenie.
Chiara pisze:Zosik pisze:Spoko, spoko. Najpierw zagadam tutejszych. Niech się wykażą na swoim terenie.
Jak najbardziej.![]()
Jeśli są jakieś prężne fundacje w Częstochowie, szepnij im proszę o tych biedakach pod Pizzerią na Okólnej. Tam kocice też już w ciąży...
Zosik pisze:Chiara pisze:Zosik pisze:Spoko, spoko. Najpierw zagadam tutejszych. Niech się wykażą na swoim terenie.
Jak najbardziej.![]()
Jeśli są jakieś prężne fundacje w Częstochowie, szepnij im proszę o tych biedakach pod Pizzerią na Okólnej. Tam kocice też już w ciąży...
ooo dobrze, że przypomniałaś!
Przyznam się, że zapomniałam o tym.... wstyd mi. Chyba mam za dużo na głowie...
Powiem oczywiście! To bardzo dobra okazja.
Prężnie to one może nie działają, co rusz to jakaś rozsypka.
Ale jest nowa kasa z UM, do tego słyszałam, że jedna z fundacji dostała jakieś fundusze z Niemiec.
Dostałam dzisiaj od weta kontakt do jednej babki z nowej fundacji - psiej co prawda, ale podobno chętnie pomogą każdemu.
Mam numer tel. Dzisiaj już głupio mi dzwonić, ale jutro przedzwonię i sprawdzę.
Zosik pisze:Głodne to one tam na pewno nie są.
Ale obiecuję Ci, że zrobię, co w mojej mocy w sprawie tych sterylek.
Chiara pisze:Zosik pisze:Głodne to one tam na pewno nie są.
Ale obiecuję Ci, że zrobię, co w mojej mocy w sprawie tych sterylek.
Dziękuję, dziękuję!![]()
![]()
![]()
Były chudziutkie, aż mi każdy kęs stawał w gardle. Kościotrupki...
Chiara pisze:
Może pamiętacie, jakiś czas temu pisałam o starszej i niezamożnaj pani z Kłaja, której pomogliśmy wysterylizować dwie kotki Furię i Franię. Otóż ktoś tej staruszce podrzucił kolejną dorosłą kotkę pod dom.Kotka dostała imię Stefcia, a OZ porośbę o pomoc w sterylizacji. Trzeba pomóc koniecznie i cieszyć się, że ta kobieta wzięła kolejnego kota pod swój dach i jeszcze dba, by się nie rozmnożył...
Brunhilda pisze:Stefcia![]()
niech Ci się widzie maleńka
![]()
![]()
A mnie się trafiła praca od już ( przyznam że jak ślepej kurze ziarno) i moje 2 dzikusy muszą chwilę poczekać, a szkoda bo na jutro miałam umówiony kolejny zabieg
ale to nic, spróbuję na sobotę tę lub następną
sylwia1982 pisze:
wczoraj Niunik_A zawiozła 2 kotki z cmentarza na sterylizacje, dziś kotki miały być sterylizowane, kotki będą sterylizowane dzięki pomocy Operacji Zabieg, za co bardzo dziękuję
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, elmas i 330 gości