Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 06, 2012 21:56 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

viewtopic.php?f=1&t=148574
Wita Was gorąco i cichutko pomrukuje Kocia drużyna podopiecznych naszej karmicielki ze Stopki - Leny. Bardzo prosimy o zagłosowanie na nas w konkursie krakvet na miesiąc grudzień. Będziemy bardzo wdzięczni do końca naszego kociego życia. Jest nas już teraz chyba ponad trzydzieści i podobno dużo zjadamy karmy i wędlinek jak mówi nasza pani karmicielka. Ona nie ma teraz za co kupować nam jedzonka bo jak słyszeliśmy to skończyła jej się tam jakaś robota czy coś i już siedzi w domku. Cieszymy się,że wcześniej do nas przychodzi nie musimy czekać do późna na obiadek ale smutno ,że się martwi skąd wziąć jedzonko na następne dni i miesiące. A my tak lubimy puszeczki kocie ale jemy je rzadko bo drogie...Kliknijcie więc na nas to nie boli a nasze brzuszki będą pełne i nasza pani spokojniej zaśnie. Przyznajemy nie zawsze jesteśmy grzeczni i zgodni, bijemy się kłócimy o miejsca w budkach czy przy jedzeniu ale obiecujemy jak byśmy wygrali TYLEEE jedzonka to będziemy zawsze grzeczne! Kocie słowo honoru! Pozdrawiamy miau, miau
viewtopic.php?f=1&t=148574&start=30

pogoda1053

Od: Sob sty 15, 2011 14:19

Post » Pt gru 07, 2012 8:58 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

morelowa pisze:To trzymajcie się dalej dzielnie :ok:
Felutka juz Cię nie ciumka ? Wyrosła?

Ciumka, ale dużo rzadziej. Jest bardzo spokojna, w odróżnieniu od Antosia. A ja mam ciągle kocie problemy. Pod rurą pojawił się nowy kot, domowy, długowłosy. Wczoraj musiałam uśpić Białą. Ciężko mi.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt gru 07, 2012 9:07 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Przykro mi Fanszetko - niestety nerki i nerwy to chyba najbardziej "felerne" części kociego organizmu :( .

Biała[*]
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 07, 2012 9:12 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

:(
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt gru 07, 2012 9:28 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Dziękuję, strasznie mi przykro z powodu Białej, cud nie nastąpił.
No i mam kolejny problem, zajrzyjcie, może ktoś pomoże, choć dobrym słowem:
viewtopic.php?f=1&t=148777#p9444309
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Sob gru 22, 2012 20:33 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia
pomyślności w Nowym Roku 2013 i oby od Nowego Roku spełniły się słodkie sny wszystkich zwierzątek na świecie
o ciepłym kochającym domku i zawsze pełnej miseczce,
oby nie było okrucieństwa i maltretowania tych biednych istotek.
Do życzeń dołącza się moja gromadka podopiecznych z głośnym Miau,miau.

pogoda1053

Post » Sob gru 22, 2012 20:46 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

jaaana pisze:Obrazek
Bożonarodzeniowych nastrojów
chwil radosnych
chwil w spokoju

życzą futra i dwunożni z Pucka

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon gru 24, 2012 11:09 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

W ten świąteczny czas życzę Wam i naszym czworonożnym przyjaciołom, żeby każdy miał swoje własne ciepłe miejsce wraz z kochającymi ludźmi wokół, ze smacznym posiłkiem i wymarzonym prezentem.
Wesołych Świąt, kochani :!: :!: :!:

Fanszeta

Post » Pon gru 24, 2012 11:12 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Obrazek

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw gru 27, 2012 11:01 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Ciężko po świętach :wink: .
Ciekawe, co zastanę po powrocie do domu. Po raz pierwszy od kilku lat zdecydowałam się na prawdziwą choinkę. Póki byliśmy w domu, choince nic nie groziło. Teraz moja grzeczna :kotek: czwórka została z drzewkiem sama. A bombki tak kusząco się świecą :mrgreen: .

Fanszeta

Post » Sob gru 29, 2012 22:51 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

pogoda1053

Post » Sob gru 29, 2012 22:52 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Jak tam choinka i bombki??

pogoda1053

Post » Nie gru 30, 2012 17:49 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Stary Rok mija lecz marzenia zostają
niech się one wszystkie Wam spełniają.
Nowy Rok niech na lepsze odmieni życie
i spełni o czym wszyscy marzymy skrycie.
By zwierzęta spokojne życie miały
i już wrogiej człowieka ręki się nie bały.
By oprawcy za kraty na długo trafili
nigdy więcej na nich kija nie podnosili.
Ciepłe miejsca, jedzenia pełne miseczki
i radośnie świecące ślepka jak iskiereczki.
Aby stare, chore, bite i skrzywdzone
na kres swych dni miały to nagrodzone
Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc życzę dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro. Do życzeń dołącza się trzydziestka moich podopiecznych kociastych dzikusków.

pogoda1053

Post » Pon gru 31, 2012 13:49 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Choinka stoi, bombki wiszą, dziw nad dziwy. Więc będziemy Nowy Rok witać przy choince. Pogoda1053, oby Twój piękny wierszyk :1luvu: się spełnił.

Bardzo Szczęśliwego Nowego Roku życzymy Wam Wszystkim!
Żeby nam się żyło zdrowo, ciepło i dostatnio. Dla kociastych pełnych misek, dla dwunogich pełnych portfeli.

Kawusia, Felutka, Szczuruś, Antoś, Ciapciak, podruraki i trzeciomajowce z Fanszetą.

Fanszeta

Post » Pt sty 04, 2013 9:48 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Dawno nie pisałam, co słychać u moich kotów.
A wydarzyło się wiele :wink:
O choince już wspominałam, a co najdziwniejsze drzewko wciąż stoi 8O
Za to stroik z cyprysikiem musiałam przenieść w bezpieczniejsze miejsce, bo Szczuruś się na nim układał, a malutki cyprysik robił się coraz bardziej plaskaty.
Koty dostały dwie nowe zabawki, myszkę na patyku i piórko na patyku. Radości jest co niemiara.
Ciapciuś z dołu dostał nową kuwetkę i szeleczki. Z kuwetki jest bardzo zadowolony, ale zakładanie szelek traktuje jako rodzaj wyrafinowanej kary. Tak więc wizja spacerów na smyczy staje się coraz bardziej mglista.
Dajcie znać, co u Was po świętach :kotek:

Fanszeta

[poprzednia][następna]