IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 19:58 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Wczoraj na kociarnię przywiozłam dary zbierane w sklepach zoologicznych: goofi i goofi1 w Będzinie.

Dary zbierała Pani Henryka :1luvu: Dziękujemy pięknie
Uzbierało się:
21 puszek
20 l żwiru
2 opakowania perfectu

:1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 20:00 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

W grudniu otrzymaliśmy też 2 paczaki mikołajową i świąteczną od Pani Basi O. z Rzeszowa.
Paczki były bardzo obfite dla kociaków. Dziekujemy z całego serducha Pani Basi :1luvu:

Ok. 15 czteropaków saszetek, 6 kg suchego, kocyk + kołderka, miska dla Blondi i troszkę zabawek dla kociaczków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 20:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

suuuper!
kurcze nie myslalam ze grzyb moze zabic kociaka :cry:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie sty 01, 2012 20:08 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

filcowasova pisze:witam w Nowym Roku. Nowych i starych:)

nasza fotorelacja z ranka:)
nasz akrzywuśna tegoroczna:)
Obrazek

a pod nią dziś , całkiem żywa :) ( do czasu.......)

Obrazek

Obrazek

po interwencji tego gościa zaginęła ...:)

Obrazek

i leniw przeciąg

Obrazek

Tak wygląda filcovej choinka po Sylwestrze.Widac że i drzewko nieźle się bawiło :mrgreen:

Czwartek rano stawie sie na dyżur:)Prosze mnie wpisać

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sty 01, 2012 20:09 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Mikuś ja się nie czuję na razie na siłach chyba. a to trzeba z rozsądkiem i na pewniaka. a ja na razie w tygodniu ledwo chwytam zajęcia pozalekcyjne młodej.
Ale może kiedyś... narazie postaram się jakoś bazarkowo pomóc:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie sty 01, 2012 20:30 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

mar_tika pisze:Tak wygląda filcovej choinka po Sylwestrze.Widac że i drzewko nieźle się bawiło :mrgreen:

Czwartek rano stawie sie na dyżur:)Prosze mnie wpisać

Pewnie Amikowski miał kocie party :ryk:

Dzięki wpisuję Cię :wink:
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 20:33 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

filcowasova pisze:Mikuś ja się nie czuję na razie na siłach chyba. a to trzeba z rozsądkiem i na pewniaka. a ja na razie w tygodniu ledwo chwytam zajęcia pozalekcyjne młodej.
Ale może kiedyś... narazie postaram się jakoś bazarkowo pomóc:)

No cóż. Szkoda, ale rozumię.
Ale gdyby sie coś zmieniło to pamietaj żęna dyżurek zawsze wpaść możesz :ok:
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 20:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

02.01 /pon/ Herz Mikuś+victor
03.01 /wt/ Herz .......
04.01 /śr/ Herz Sylwia
05.01/czw/ Mar_tika Hidi
06.01 /pt/ ........ ........
07.01 /sob/ ...... .......
08.01 /ndz/ Hidi Mikuś[/quote]
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 21:23 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Mikuś oki:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Pon sty 02, 2012 8:48 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

02.01 /pon/ Herz Faflok+victor
03.01 /wt/ Herz .......
04.01 /śr/ Herz Sylwia
05.01/czw/ Mar_tika Hidi
06.01 /pt/ Arabella26 ........
07.01 /sob/ Arabelle26 .......
08.01 /ndz/ Hidi Mikuś
Ostatnio edytowano Pon sty 02, 2012 9:05 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Pon sty 02, 2012 9:00 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Zmiana planów.
Wieczorem będzie Ula, wprowadzi Victora w kociarniane pielesze.
Ja niestety będę musiała jechać z Dorotką do weta. Niestety nieładnie pachnie.
MIKUŚ

Post » Pon sty 02, 2012 11:25 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ja Was cały czas czytam, dzień w dzień - tylko nic nie piszę bo nie mam jak. Rudas atakuje komputer, wygląda to mniej więcej oooo tak:

Obrazek

A spokój mam tylko wtedy kiedy młody...

Obrazek
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon sty 02, 2012 13:31 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

co ty gadasz on taki spokojny... :wink:

herzpl

Post » Pon sty 02, 2012 13:46 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

w reklamowce z tesco za szyba sa leki po klakierku moze sie przydadza.kozak przy mnie zaczal jesc suche dalam mu juniorka to chcial polknac z miska :ok: pod drzwiami nazygane,w wolierze pelne miski wiec koty nie dostaly rano mokrego dalam tylko blondi jadla i jankes.tak mysle nad alfa czy ona jak pojdzie do domu nie bedzie ludziom wyla pod drzwiami :?: moze my jej krzywde robimy.czarnemu w boksie przelozylam kuwete bo mi lobuz uciek z boksu jak ja wyjmowalam :roll: .a alfa zrobila kupke do kuwety wyjetej z boksu :roll:
czy victor wie o zmianie planow :?: on nie ma nr do faflok a nie do kona wie gdzie ma isc....

herzpl

Post » Pon sty 02, 2012 13:51 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Taaak, oaza spokoju! Jakieś 2 godziny na dobę :)
Ja mam średnio 2 razy w nocy pobudkę, raz na karmienie (co tak będzie sam jadł, w towarzystwie lepiej smakuje) raz na pieszczoty, od rana słyszę szczekanie - młody jeździ na psach, próbuje zrzucić na nie tv jak za bardzo się rozbrykają, skacze po choince, wkurza fretki w klatce, dokucza ciotce Molce, zamiast zeskoczyć z łóżka normalnie, jak kot - na łapy to wskakuje na zasłone i zjeżdża na dół, jak moja mama rozwiązuje krzyżówki to młody kładzie się przed nią na gazecie, łapie długopis w przednie łapy tak żeby nie mogła pisać, mruczy i patrzy wymownie, no bo w końcu jak ma czas na krzyżówki to i na głaskanie znajdzie! A spust ma taki że czasami się o niego boje! Jak przygotowywaliśmy w święta jedzenie to młody ukradł kawałek wołowiny która miała być na roladę, wtrząchnął, oblizał się, poszedł potem na stół - przegryzł makowcem. Za chwilę zasmakował w pieczonym schabie ale żeby lepiej trawic - popchnął wszystko pysznym sernikiem!! No urwis taki że szok! Ale chyba za to Go wszyscy kochają :) Tomek chciał żebym mu Go do Niemiec dała już teraz zaraz :) Ale na szczęście młody nie ma paszportu i chipa jeszcze ( sasasaaa) więc mam dobrą wymówkę :ryk:

A mój nr kazałam Basi przekazać.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

[poprzednia][następna]