dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 16:48 Re: dt Smarti 6

Czuwam sobie :mrgreen:

Ale na urlop musicie jechać... po powrocie już się Wami odpowiednio zajmiemy ;) :P

Przesłałam do Marzeni 4 dychy na Ciumola. Martwi mnie ona strasznie :(

Jus, Marzenia, Edzia, Bianka i reszta - przyślijcie mi proszę smsami swoje numery telefonów. Mój telefon nie przetrwał pobytu w schronisku :( Utonął, a wraz z nim książka telefoniczna. Nie mam do Was kontaktu.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob paź 22, 2011 17:03 Re: dt Smarti 6

Zapomnialam wczoraj napisac ze wczoraj rano przelalam 80zl od taizu na szczytniaki i 45zl od jamkasica na Paluszki.
Dzieki w imieniu kotow!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 22, 2011 17:06 Re: dt Smarti 6

Pozdrawiamy Smartinkowo i Przyjaciół :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 22, 2011 20:15 Re: dt Smarti 6

smarti, wiem, że zaraz będziesz miała ochotę mnie zabić, ale... czy mogłabyś tu zajrzeć? viewtopic.php?f=13&t=134665 masz weta Kamila, póki nie wyjechał, może by coś zdziałał? nie wiem czy to daleko od Was czy nie. niekoniecznie zaraz trzeba brać na dt, ale może skołować np. jakąś starą szafkę z wycięciem, by Maleństwo miało się gdzie schować przed psami... kurde :( nosi mnie bezsilność
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob paź 22, 2011 20:37 Re: dt Smarti 6

Tak nie wypada, ale co tam ;)

viewtopic.php?f=20&t=134719 zapraszam... wszak to też dla Ciumola i Glisdy Kulistej ;)

alareipan

Post » Sob paź 22, 2011 20:53 Re: dt Smarti 6

alareipan pisze:Tak nie wypada, ale co tam ;)
jeśli to do mnie to przepraszam, nie chciałam nikogo urazić ani być niegrzeczna
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206

turkusowa

Post » Sob paź 22, 2011 21:01 Re: dt Smarti 6

Turkusowa oszalałaś?! ;) Napisałam, że nie wypada, bo wyskakuję z naciąganiem na kasę na nie swoim wątku, ale to naciąganie na szczytny cel, w tym PostPaluszki. To link do bazarku.

A z Twojego linku trafiłam na tamten wątek, a to Grochów i akurat ja na Grochowie mogę pomóc z kotką, problem tylko z kociakiem zostaje. No to lepiej się ułożyć nie mogło :ok:

alareipan

Post » Sob paź 22, 2011 21:10 Re: dt Smarti 6

masz rację, chyba oszalałam ;) :ryk:
ale właściwie Ty chyba też! nie wiem jak inni w tym wątku, ale ja czuję się bardzo 'naciągnięta' ;)

turkusowa

Post » Sob paź 22, 2011 22:29 Re: dt Smarti 6

turkusowa pisze:Obrazek słodkie zdjęcie :1luvu:

Ona jest przesłodka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 23, 2011 0:52 Re: dt Smarti 6

Dziś wariacki i bardzo długi dzień...
Właśnie Kamil przywiózł kicie po sterylce :roll: rozlokowałam je po uprzednim "lekkim" :ryk: przemeblowaniu i padam..

Coffi ciachnięta-stwierdził że jak na tak młodą kotkę to macica była bardzo "krucha"
ząbki były prawie czyste.teraz Coffi w klatce i spróbuję przemówic dzikusowi do rozumku :ryk:

Mućka miała wyrażną bliznę po sterylce.
Miała też mega kamień na ząbkach-miała.. :D :ok:

Z Ciumcią lepiej-wit B ileśtam i kroplówki (do których musi być cała zawijana w kocyk :oops:) spowodowały że ma o wiele lepszy humorek niz miała-nerkowe zajada jak mały smoczek i ogólnie nie ta sama Ciumcia.
w przyszłym tyg znowu zbadamy krew-dziwne jest to że nie ma absolutnie żadnych objawów tej anemi poza schudnięciem i brzydszym futerkiem.
wybredna co do michy była zawsze ale jak dostała to co lubi to na żarełko rzucała się z warkotem-teraz z warkotem rzuca się na nerkowe 8O
kupy robi piękne-humorek jej wrócił-nawet Promyk nie robi już na niej żadnego wrażenia i mnie jakby bardziej lubi-może ona lubi jak ja ją dręczę :?: :ryk:

Mój Charlie chorutki-osowiały i pił mnóstwo wody-a zero kupy..jelitka obolałe...

coś ukradł ze stołu i dostał niestrawności-coś tzn.kaszankę w papierze, pomidory suszone w oleju 8O , kabanosa, kawałek ciasta no i ożłopał się mleka i kawy z mlekiem :evil: -nic nie można zostawić-normalnie kot odkurzacz...dobrał się do zakupow zanim zdążyłam je pochować i popił naszą poranną kawą a nie było mnie tylko kilka minut :roll:

po zastrzyku wraca mu dawne łakomstwo bo już obwąchuje ludzkie żarcie-ten kot to "pies na ludzkie żarcie"-kocie w ogóle nie jest fajne-ludzkie jest pyyszne :mrgreen: :ryk:

Byli państwo którzy chcą wziąć B.B. i którym "pozwoliłam" ją poznać :D
Państwo zrobili na mnie świetne wrazenie-pani bardzo kontaktowa-kicia ma być "kochana jak dziecko",
pan bardzo rozsądny i wrażliwy,dziewczynka urocza,delikatna i mądrutka-wymarzona rodzinka a B.B. się do nich tuliła jakby już wiedziała :D

Państwo mieszkają za Jankami w Woli Mrokowskiej-domek przy prywatnej ślepej uliczce a dookoła tylko zaprzyjażnieni właściciele kotów "opiekujący" się nimi nawzajem w razie wyjazdów i podobnych sytuacji.
nawet jak państwo robią wspónie sylwestra to petard nie ma ze względu na zwierzęta :D
obok jest 1 pies-bardzo stary kaukaz który latem leży na tarasie a kot siedzi mu na głowie-znam to bo naszemu ś.p Wicherkowi też Pika lubiła spać na grzbiecie.. :D

w zw.z powyższym mam wielką prośbę do Edytki o wizytę pa :D

padam na twarz-zaległości w wątku uzupełnię ja się wyśpię.. :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 23, 2011 1:22 Re: dt Smarti 6

Smarti-sprawdzilas przeznaczenie.
Dodam tylko ze pani byla bardzo zdeterminowana w dostaniu sie do BB.
Nalegala okrutnie mailami mimo braku natychmiastowych czy szybkich odpowiedzi.
Nawet nieswiadomie podalam jej zly tel do smarti to zadzwonila po prawidlowy.
Oby pa byla ok.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie paź 23, 2011 7:32 Re: dt Smarti 6

Pozdrawiamy porannie :)

Obrazek

Erin

Post » Nie paź 23, 2011 13:26 Re: dt Smarti 6

:ryk: jakie fajne kurczaczki :ryk:

....koty oporządzone...,
...kroplówki, zastrzyki i takie tam dopiero jak przyjedzie Kamil czyli póżno wieczorem :D ,
...TŻ u Taty na kartolelkach ze skwarkami :mrgreen: , (które Teść uparł się jadać co weekend 8O :ryk: )

...słowem mam wolne i mogę NIC nie robić...

..pora zająć jedyny wolny fotel,wśród porozwalanych do góry kołami ważnieków :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: ..

...Kubuś w szklance (za wolną Kubę :!: ), w kominku rozpalone "do nieprzytomności", w telewizji "Travel".....-nareszcie mam "krótki" weekend :D :piwa:

...wiem że niektórzy pracują, wiem że Kochane Dziewczyny walczą w paluchową rzeczywistością,a Inne Dziewczyny, które równie podziwiam "ogarniają" swoje stada wolnożyjących i "nieplanowane" tymczasy...ale zagłuszę te wyrzuty sumienia i zatopię się w lenistwie... :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 23, 2011 13:31 Re: dt Smarti 6

Ja się "topię" nie wiem w czym od piątku od 14ej... wczoraj nie byłam nawet u wolnozyjących. Nie zmywam naczyń, kuwety sprzątam raz na dobę, jedyne co robie to próbuję dać rezydentkom tabletki i daję torpedom, ale tez już cwaniakują i walczę po kilka minut z każdą.
No i raz na dobę sypnę suchego do misek.
Chyba się wypaliłam.
Ale maile w sprawie adopcji, też te zaległe, własnie powysyłałam.

Marzenia11

Post » Nie paź 23, 2011 13:32 Re: dt Smarti 6

No to Obrazek

Erin

[poprzednia][następna]