Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 8:59 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Widziałem. Do dzisiaj mam zdziwiony nos.
Śliczna laska . fakt.
Ale żeby od razu Dżoana Krupa wątku?

Stawiam na Tolka Banana i Shreka. i Fosterka mojego lulubieńca.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pt lip 01, 2011 9:55 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Doberek :D

dolina10 pisze:Ja wiem ,że wszystkie koty sa piękne ale tak mówią osoby które nie widziały MISS FORUM czyli Taci - do zakochania jeden krok... A jaka dzielna - oddaje krew to robi wrażenie !! OKI wymiziaj królową ode mnie !!!!

Tacia wymiziana z nadmiarem (aż oberwałam z otwartej ;) )

Nawet wczoraj wzbudziła zachwyt pewnej forumowiczki :lol:

salvadoredali67 pisze:Widziałem. Do dzisiaj mam zdziwiony nos.
Śliczna laska . fakt.
Ale żeby od razu Dżoana Krupa wątku?

Ty stronniczy jesteś :lol:
Tłumaczy Cię tylko fakt, że Tacia uczula znacznie bardziej niż przeciętny kot :roll:

salvadoredali67 pisze:Stawiam na Tolka Banana i Shreka. i Fosterka mojego lulubieńca.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fosterek ma już morfologię w normie, dzięki specjalnemu potraktowaniu przez Wuja S. :mrgreen: Będziesz jego ulubieńcem do końca życia :twisted:
Foster osiągnął dziś rano zawrotne 1,12 kg :roll:

Faxe też wyniki w normie. Waga 1,5 kg - ładny klops :twisted:

Fischer nie był badany, za dobrze wygląda :roll: Z ważenia wyszło, że aktualnie to właśnie on jest największym bykiem w czteropaczku - całe 1,6 kg :1luvu:

Full, do tej pory najzdrowszy, waży 1,46 - co znaczy, że od ostatniego ważenia grubo ponad tydzień temu urósł raptem 4 deko :? Czyli niezidentyfikowany rzygacz został zidentyfikowany :( Jeszcze wczoraj wieczorem wyglądał i zachowywał się na tyle dobrze, że miałam mu odstawić antybiotyk (w końcu on nie miał żadnych objawów chorobowych do tej pory). Dziś rano zaległ w kontenerku i był ewidentnie osowiały. Pognałam z nim znowu - na szczęście naczelny wet stwierdził, że to nie to cholerstwo. Wyniki krwi, zwłaszcza leukocyty ma w dobrej normie. Jest tylko odwodniony (i to od wczoraj wieczorem zdążył wyschnąć), więc dostał kroplówkę pod skórę i cerenię na rzyganko :roll: I zaleconą głodówkę. I kłucie oczywiście dalej. Teraz urzęduje w kontenerku, a na pociechę ma wodę do picia :roll: I prikaz, że ma mu się poprawić do 17, bo inaczej znowu wet go czeka :twisted:
Chwilowo nawet nie drze japy :mrgreen:
Tym razem wzięłam zapas podkładów :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 01, 2011 10:09 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Tacia to żadna Dżoana Krupa. Nie obrażaj takiego kota !!!!!!!! Miłego dnia...

dolina10

Od: Wto gru 28, 2010 10:53

Post » Pt lip 01, 2011 11:52 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Dla doliny10 Tacia pozostanie najpiękniejszym kotem na zawsze.Bardzo żałowała, że kotka tak szybko znalazła domek :lol:
Ja też ją bardzo kocham, była przez chwilę moja, prawda? Sympatią darzę od dawna Szelmę, co już wiele razy pisałam.
OKI, gubię się w Twoich tymczasach :oops: :oops: , ale są cudne sądząc po zdjęciach.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lip 01, 2011 13:46 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

fsystkie piekne.

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pt lip 01, 2011 14:14 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Ja się nie gubię :lol:
Tylko regularnie odliczam z pomocą palców, czy mi się stan ilościowy zgadza :ryk:
Mam nadzieję, że już niedługo, że te male paskudy wyzdrowieją i szybko znajdą domy :roll:

OKI

Post » Pt lip 01, 2011 21:49 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Konkurencja do Taciuli mi się pojawiła.Żebyście wiedziały jakie ona ma futro.....I ogon.....małmazja z cudem,miodem i orzeszkami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob lip 02, 2011 20:03 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Cześć zwariowane browarki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lip 04, 2011 9:50 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Dobry dobry :D
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon lip 04, 2011 9:56 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

A jak się ma mój kotek Faksik?
Kiedy będzie do odbioru :mrgreen: ?

Dla mnie z rezydentek najpiękniejsza jest oczywiście Delisia :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lip 04, 2011 10:09 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Bry :)

Wielbłądzio pisze:A jak się ma mój kotek Faksik?
Kiedy będzie do odbioru :mrgreen: ?

Kochanieńka, jak dla Ciebie, to w każdej chwili :twisted: Odwiozę razem z Cobactanem, zapasem strzykawek i jeszcze kropelki dorzucę 8)
A jak będziesz grzeczna, to i Fulla dostaniesz :lol:

Wielbłądzio pisze:Dla mnie z rezydentek najpiękniejsza jest oczywiście Delisia :1luvu:

Delicja to oczywiście się popisała w sobotę - jedyne 1,5h jej szukałam. Znikła od rana. Potem łapałam jeszcze z pół godzinki :roll:
I niech ja dorwę tego, co jej powiedział, że ma jechać na szczepienie :evil: Ledwo żeśmy do weta zdążyły :roll: Jak zwykle z Delicją :roll:
W końcu jednak zaszczepiona, tym razem Purevaxem.
Oczywiście po powrocie od weta resztę weekendu spędziła wylegując się na mojej poduszce i nadstawiając do głaskania, drapania, czesania itd... względnie plącząc się między nogami :lol:

OKI

Post » Pon lip 04, 2011 10:29 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Hurra, dostanę dwa czarne koczurki za jednym zamachem :dance: :dance2:
I tylko jeszcze Krecika będzie mi do szczęścia brakowało :( Bo Krecik jest takim trochę starszym Panem, a ja jeszcze bardziej kocham starsze czarne koczury odkąd zamieszkał z nami emeryt Glamiś :1luvu: Tylko co z tego, że ja bym chciała, skoro jopop uparła się, że mi go nie da :crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lip 04, 2011 10:33 Re: Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Wielbłądzio pisze:Hurra, dostanę dwa czarne koczurki za jednym zamachem :dance: :dance2:
I tylko jeszcze Krecika będzie mi do szczęścia brakowało :( Bo Krecik jest takim trochę starszym Panem, a ja jeszcze bardziej kocham starsze czarne koczury odkąd zamieszkał z nami emeryt Glamiś :1luvu: Tylko co z tego, że ja bym chciała, skoro jopop uparła się, że mi go nie da :crying:

To co? Brzdąca na pocieszenie? :mrgreen:
On istnieje, serio-serio :lol:
zobacz, jaki to fajny facet :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Trochę nieśmiały, ale wczoraj się już sam na kolanka wpakował :1luvu:

OKI

[poprzednia][następna]