Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudak1 pisze:agiis-s pisze:nie zgadzam się jednak i nie mogę się zgodzić na to co się dzieje z kotami przetrzymywanymi w domu
i tyle
nie pomogą tu zabiegi kosmetyczne w stylu trzy koteczki do adopcji
na 60 kotów to trochę mało
Niegodzenie się polega na trollowaniu na forum?
Dlaczego, jeśli wg Was koty są zaniedbywane (w co osobiście nie wierzę), nie robicie nic, żeby tym kotom pomóc, odebrać je?
Czytając Wasze posty wydaje się, że wiele podstaw ku temu by się znalazło, a jednak nie prosicie w TOZie o interwencje...?
agiis-s pisze:cudak przeczytaj na czym polega trolling
poczytaj nasze posty i izy71koty na przestrzeni tego całego czasu
i przestań gonić własny ogon
bo mi zaczynasz przypominać te panieny co ty wchodziły nasłane
żenada trochę
agiis-s pisze:jak nam nie wierzysz do czego masz prawo to się pofatyguj - daleko nie jest
e-dita pisze:Cudak, my wiemy jak jest, Ty też wiesz jak jest, a Iza wie najbardziej, ale żądza pieniądza przysłoniła wszystko.
e-dita pisze:Nie róbcie obciachu, poprzednie osoby, które się tu pojawiły pisały w tym samym tonie co Ty, przypadkiem tutaj nie trafiłaś. A jeżeli rację masz Ty i reszta sekty, to przedstaw dowody, chętnie się z nimi zapoznam. Jeżeli takowych nie masz, pozostanę przy twierdzeniu, że Iza jest zbieraczką, pazerną na pieniądze i zbiera małe kocie brzuszki, którym gotuje bardzo bardzo zły los. Wiem co widziałam i niełatwo to zapomnieć.
sebriel pisze:Cudak- a w jaki sposób mamy pomóc?
Iza nie wpuści nikogo do mieszkania, nie chce już współpracować z TOZ.
sebriel pisze:Na powiatowego nie ma co liczyć. Wiesz co powiedział, będąc po wizycie u innej osoby, która ma masę kotów (więcej niż 42 i większość bardzo zaniedbanych)? Że tam było dużo kotów! I nic więcej.
Więc w jaki sposób mamy pomóc?
Cudak1 pisze:Nie dziwię się, że Iza nie chce Was wpuścić do mieszkania, po tym co Jej zrobiłyście i robicie...
Nie wierzę jednak, że TOZ zamknąłby sprawę-interwencję, jeśli koty faktycznie byłyby zaniedbywane.
W jaki sposób możecie pomóc? Pytanie, czy w ogóle chcecie pomóc, bo jakoś na prośby Izy o tymczasy dla kotów (a wielokrotnie o to na swoich wątkach prosiła) nie reagujecie, mimo że zajmujecie się podobno tymczasowaniem i adopcjami...
e-dita pisze:Cudak1 pisze:Nie dziwię się, że Iza nie chce Was wpuścić do mieszkania, po tym co Jej zrobiłyście i robicie...
Nie wierzę jednak, że TOZ zamknąłby sprawę-interwencję, jeśli koty faktycznie byłyby zaniedbywane.
W jaki sposób możecie pomóc? Pytanie, czy w ogóle chcecie pomóc, bo jakoś na prośby Izy o tymczasy dla kotów (a wielokrotnie o to na swoich wątkach prosiła) nie reagujecie, mimo że zajmujecie się podobno tymczasowaniem i adopcjami...
To jakiś ponury żart.
Nie będę się kolejnej osobie tłumaczyć, dlaczego Iza jest złym człowiekiem, ani dlaczego nie będę nigdy więcej z nia współpracować. Nikt mnie nie będzie wykorzystywać a później opluwać. Niech Iza się wytłumaczy ze swojej szemranej działalności, to jej postawiono zarzuty i dokładnie w tej samej chwili zniknęła żeby nie odpowiadać na niewygodne pytania. Wygodniej jej wysłać przybocznego do zadawania pytań, sama jakoś nie ma odwagi.
Im więcej czytam tym bardziej się utwierdzam w mojej opinii, że oddałam mój głos na lepszego kandydata.
agiis-s pisze:głosowanie trwa....zabawa i śpiewy i rymy
te rymy nie będą miłe...dlatego tutaj a nie na forum głosowania:
SIEDZI SOBIE MAŁA KICIA
NIE POZNAŁA JESZCZE ŻYCIA
SĄ SIOSTRZYCZKI JEST I BRAT
I TO CAŁY KICI ŚWIAT
PRZYSZŁA PANI KOTKI WZIĘŁA
I W ALTANCE JE ZAMKNĘŁA
BYĆ ANIOŁEM KOCIM CHCIAŁA
LECZ O JEDNYM ZAPOMNNIAŁA
ZAPOMNIAŁA O TYM, ŻE
KAŻDY KOT SWÓJ DOMEK CHCE
PANI BRZUSZKI TAK KOCHAŁA
WIĘC O KOTKACH NIE MYŚLAŁA
MICHA, KOCYK TO NIE RAJ
O SZUKANIE DOMÓW DBAJ
BO CO POCZNĄ MAŁE ZUSZKI
GDYM IM PIES POSZARPIE BRZUSZKI?
OJOJOJ TO NIC NIE SZKODZI
JAKAŚ KOTKA ZNÓW COŚ SPŁODZI
BĘDĄ BRZUSZKI DO MIZIANIA
ALBO KOTEK DO MIESZKANIA
no i to jest niestety podsumowanie żenującego głosowania
Cudak1 pisze:sebriel pisze:Cudak- a w jaki sposób mamy pomóc?
Iza nie wpuści nikogo do mieszkania, nie chce już współpracować z TOZ.
Nie dziwię się, że Iza nie chce Was wpuścić do mieszkania, po tym co Jej zrobiłyście i robicie...
Nie wierzę jednak, że TOZ zamknąłby sprawę-interwencję, jeśli koty faktycznie byłyby zaniedbywane. W jaki sposób możecie pomóc? Pytanie, czy w ogóle chcecie pomóc, bo jakoś na prośby Izy o tymczasy dla kotów (a wielokrotnie o to na swoich wątkach prosiła) nie reagujecie, mimo że zajmujecie się podobno tymczasowaniem i adopcjami...sebriel pisze:Na powiatowego nie ma co liczyć. Wiesz co powiedział, będąc po wizycie u innej osoby, która ma masę kotów (więcej niż 42 i większość bardzo zaniedbanych)? Że tam było dużo kotów! I nic więcej.
Więc w jaki sposób mamy pomóc?
Dużo kotów - temat rzeka.
Powiatowy pewnie brał pod uwagę to, czy koty były zaniedbane przez nienależytą opiekę ze strony osoby, u której kontrola się odbyła, czy też np były zaniedbane, bo bezdomne i po to zabrane "z ulicy", by doprowadzić je do porządku i oddać w adopcje.
Łatwo kogoś oskarżyć o zaniedbywanie, nie wiedząc z czego to zaniedbanie wynika i w jakim stanie zwierzak był przygarnięty.
casica pisze:No cześćfajnie tu u Was. I nawet byłoby smiesznie, gdyby nie było strasznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, Blue, kasiek1510 i 158 gości