kitkowa pisze:Widziałam przed chwilą króciutki reportaż w Teleekspresie. Coś białego z burą czapeczką ślicznie przeciągało się do kamery.
To była Syntia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kitkowa pisze:Widziałam przed chwilą króciutki reportaż w Teleekspresie. Coś białego z burą czapeczką ślicznie przeciągało się do kamery.
wistra pisze:A nie chcecie może postawić puszki u nas w zoologu (Dobrego Pasterza 100)?
Tweety pisze:wistra pisze:A nie chcecie może postawić puszki u nas w zoologu (Dobrego Pasterza 100)?
jeśli wolno to chcecie
Kocuria pisze:wow, komu udało się załatwić minutę czasu w bodaj najpopularniejszym polskim popołudniowym informacyjniku, jakim jest teleexpress? to jest WIELKA rzecz dla lokalnej organizacji. zdejmuję czapkę z głowy i kłaniam się w pas![]()
nawet, jeśli wcisnęli nas między plaże a roboty
Tweety pisze:wistra pisze:A nie chcecie może postawić puszki u nas w zoologu (Dobrego Pasterza 100)?
jeśli wolno to chcecie
Lutra była teraz sprawdzić łapkę ale pusta, jednakże coś jej tam śmignęło w krzaki. Idziemy z Miszeliną za godzinę na kolejny obchód, Rakija zna Beatę chyba najlepiej to może do niej wyjdzie. Ja będę głównie w charakterze rozwieszacza kolejnych ogłoszeń
Etiopia pisze:Tweety pisze:wistra pisze:A nie chcecie może postawić puszki u nas w zoologu (Dobrego Pasterza 100)?
jeśli wolno to chcecie
To ja poproszę dwie mam gdzie postawić ....
jeśli wolno to chcecie
Lutra była teraz sprawdzić łapkę ale pusta, jednakże coś jej tam śmignęło w krzaki. Idziemy z Miszeliną za godzinę na kolejny obchód, Rakija zna Beatę chyba najlepiej to może do niej wyjdzie. Ja będę głównie w charakterze rozwieszacza kolejnych ogłoszeń
miszelina pisze:Tweety pisze:wistra pisze:A nie chcecie może postawić puszki u nas w zoologu (Dobrego Pasterza 100)?
jeśli wolno to chcecie
Wezmę puszkę z chrupkami, ona lubi chrupki, i latarkę z laserkiem, Rakija czasem biegała za nim. Może się uda.
Kocuria pisze:PILNE:cześć
mam dwa opakownai karmy royal canin
moja kotka nie je tego więc oddam Wam, są zamknięte szczelnie i nie są przeterminowane....
Ale ....
sprawa jest na szybko
jestem wkrakowie jutro o 10,30 na parkingu w poblizu PTTK
jestem w czwartek około 12,00 na tym parkingu.
Ktoś odbierze to?
jeśteście zainteresowani?
kto może? dysponuję numerem telefonu.
lutra pisze:Rakija sama wróciła do okna, przez które wyszła
lutra pisze:Rakija sama wróciła do okna, przez które wyszła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości