Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 9:35 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:No i Gryzia się zaokrągliła. Obawiam się, czy nie zanadto.
Tzn teraz na pewno nie, ale nie chciałabym żeby przybrała jeszcze na wadze.
Jest niedużą koteczką i 3 kg w zupełności jej starczy. Teraz na pewno wąży więcej.

Mam ten sam problem z Bajką :( W ogóle tego nie pojmuję bo akurat Bajka- szylka i Tośka- tri, zaokrąglają się w zatrważającym tempie mimo tego, że Bajka najwięcej biega, a Tośkę trzeba prosić żeby łaskawie coś zjadła. Reszta stada- czarno-biało-czarni - w normie, przy czym Jadźka mogłaby przybrać jakieś 200 gramów :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto sty 03, 2012 15:19 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Myślisz, ze szylki mają jakieś predyspozycje?
Oby jednak nie... :strach:

Tzn Gryzia nawet gruba będzie najśliczniejsza na świecie, ale co za dużo jednak niezdrowo...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 04, 2012 22:45 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Gryzia w nocy włazi na łóżko i kładzie się i spi z boku. Inaczej nie zasypia.
W nocy jest faza, więc mizianie, oblizywanie itd.
W dzień mruczy tylko u TŻ na rękach.
To zołza :?

Gryzie cały czas.

magaaaa

Post » Czw sty 05, 2012 7:59 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

No, Gryzia to wyjątkowa osobowość, więc nie ma się co dziwić, że ma swoje zasady :lol:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw sty 05, 2012 11:00 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Gryzie cały czas.

Skoro się nazywa Gryzia, musi gryźć. Nazwisko zobowiązuje :twisted:
Było ją nazwać Lizusek :kotek:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw sty 05, 2012 11:02 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Gryzia w nocy włazi na łóżko i kładzie się i spi z boku. Inaczej nie zasypia.
W nocy jest faza, więc mizianie, oblizywanie itd.
W dzień mruczy tylko u TŻ na rękach.
To zołza :?

Gryzie cały czas.

:twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 05, 2012 14:23 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Nie, Gryzia musi gryźć. Ja sobie nie wyobrażam innej Gryzi - tylko gryzącą.
I kocham jej gryzienie. Też :twisted:

magaaaa

Post » Sob sty 14, 2012 9:00 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Obcięłam pazury Gryzi.
O Boże, co za wysiłek...
Ile wrzasku, ile gwałtu!
Gryzia I Szalona. Jedyna taka. :1luvu:

I koniecznie muszę ją zważyć, bo się taka zrobiła okragła, że coś podejrzewam pewne nadmiary.
Inne koty - spoko. Sadzam sobie na kolanach i obcinam; Gryzi sama nie obetnę nigdy w życiu; musza być jeszcze dwie osoby do trzymania :strach:

magaaaa

Post » Sob sty 14, 2012 9:05 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Obcięłam pazury Gryzi.
O Boże, co za wysiłek...
Ile wrzasku, ile gwałtu!
Gryzia I Szalona. Jedyna taka. :1luvu:

I koniecznie muszę ją zważyć, bo się taka zrobiła okragła, że coś podejrzewam pewne nadmiary.
Inne koty - spoko. Sadzam sobie na kolanach i obcinam; Gryzi sama nie obetnę nigdy w życiu; musza być jeszcze dwie osoby do trzymania :strach:

Gryzia to kotka charakterrrna :ok: :ok: :ok: Kocham Ją za ten charakterrrek :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sty 14, 2012 9:25 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Ja też :oops: :oops:
Gryzia miziająca też jest słodka.
To jest Gryzia o Stu Twarzach.

magaaaa

Post » Nie sty 15, 2012 7:10 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Ja też :oops: :oops:
Gryzia miziająca też jest słodka.
To jest Gryzia o Stu Twarzach.

Bo Gryzia zmienna jest i dba o to, żebyś się nie nudziła :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro sty 25, 2012 14:34 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Yyyy, czy mi sie coś pomieszało :oops: czy Gryzia miała startować w konkursie na miss i mistera miau?
Wydawało mi się, że gdzieś o tym czytałam, ale nie mogę znaleźć gdzie, Gryzi zdjęcia nie widze w konkursie i zwątpiłam, czy.. mi sie to po prostu nie przyśniło :ryk: :ryk:

justyna p

Post » Śro sty 25, 2012 14:40 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

A, tak sobie myślałam czy by Jej nie zafundować takiej "kariery" ale ostatecznie się rozmysliłam.
No bo jeśliby nie wygrała to przecież byłoby bez sensu :mrgreen:
I bez konkursu jest najpiękniejsza :idea:

magaaaa

Post » Śro sty 25, 2012 14:44 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Uff :ryk: :ryk:
A ja siedze i myślę "Kompletnie zwariowałam 8O Śni mi się Gryzia po nocach 8O "
Ja też przez chwilę myślałam czy by nie zgłosić trójłapków Gryśka i Chrobotka ale.. jak tu wybrać najpiękniejszego kota????!! Przecież wszystkie są najpiękniejsze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

justyna p

Post » Śro sty 25, 2012 19:44 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:A, tak sobie myślałam czy by Jej nie zafundować takiej "kariery" ale ostatecznie się rozmysliłam.
No bo jeśliby nie wygrała to przecież byłoby bez sensu :mrgreen:
I bez konkursu jest najpiękniejsza :idea:

Wlasnie :D :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]