cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 9:38 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

caldien pisze:Dorzuce popłudniem nowych podopiecznych do albumu :ok:

Pytanie: może założyć wam blog (np kociaprzystan.blogspot.com) i przeklejać tam część informacji z forum - co się dzieje, jak się koty sprawują itd ? :)

Już podsyłam na pw wiecej fotek.
Dziewczyny jestem jak najbardziej za blogiem tylko ktoś kto umie ładnie pisać(ja niestety nie) musiałby go prowadzić i regularnie uaktualniać.I tu pomoc dziewczyn dyżurujacych będzie niezbędna ponieważ to one będą musiały nam wirtualnym pomocnikom Kp,o kotach opowiadać .Mnie będzie to potrzebne do ogłoszeń, a osobie piszącej blog właśnie do umieszczania info na blogu :wink: Każda forma reklamy dla Kp jest bardzo cenna:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 14, 2011 11:18 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

No więc tak..... Niestety nie zlokalizowałam mopa i wiadra, wiec tylko zamiotłam :oops:
Przylrpa ma świerzba, dzis zadrapał sie do krwi, czy cś dostał?? brakuje mi patyczków nie wyczyściłam mu uszków.
Mała kicia za dołu bardzo wystraszona, je ładnie, ale po rozproszonej kupie w kuwecie wydaje ni się, że ma lekką biegunke. Koty ogólnie mają problem z celnością jeśli chodzi o mocz..... :roll:

A czy to wielkie metalowe w wolierze to grzejnik...??
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw kwi 14, 2011 11:20 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Bylam wczoraj na dyzurze i Przylepa mnie po prostu rozwalil..

Tak bardzo mi go bylo szkoda- wdrapywal sie na rece i plakal zalosnie, probowal schowac sie w najdalszy katek przed Franiem..

Po dyzurze dalam jego fote na fejskuku i kolega z pracy wraz z zona wezma go na tymczas :D sa to sprawdzeni ludzie- sami maja kotke, ktora dogaduje sie z innymi mruczkami.. Przylepa bedzie mial u nich naprawde dobrze- Karina jest na wychowawczym i zawsze jest ktos w domu.

Zgarne dzis Przylepe z kociarni, a w sobote Lukasz z Karina go odbiora.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw kwi 14, 2011 11:22 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

felinae pisze:No więc tak..... Niestety nie zlokalizowałam mopa i wiadra, wiec tylko zamiotłam :oops:
Przylrpa ma świerzba, dzis zadrapał sie do krwi, czy cś dostał?? brakuje mi patyczków nie wyczyściłam mu uszków.
Mała kicia za dołu bardzo wystraszona, je ładnie, ale po rozproszonej kupie w kuwecie wydaje ni się, że ma lekką biegunke. Koty ogólnie mają problem z celnością jeśli chodzi o mocz..... :roll:

O kurde.. to ja swierzba nie zauwazylam :? w takim wypadku tymczas chyba poczeka :roll:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw kwi 14, 2011 11:29 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Dziewczyny, podrzucę z koleżanką dzisiaj drapak, który trzyma dla nas baaaaardzo długo.

Jak ktoś będzie na kociarni prosimy o wpuszczenie jakby coś. :piwa:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Czw kwi 14, 2011 11:37 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

PROSZĘ 19 WOEREK RANO
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw kwi 14, 2011 11:53 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

jejciu, bedzie mi Przylepy bardzo brakowalo, kocio skradl moje serce :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale lepiej tak, niz wciaz wojowac z Frankiem.
Przylepko kochana moja :1luvu: :1luvu: buuuuuuuuuuuziam cie najslodziej jak tylko mozna, przytulam, miziam.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Widzisz, pysiu, juz maly kroczek do przodu, idziesz do DT, a potem ani sie obejrzysz jak znajdziesz super DS :1luvu: Kocham Cie, sliczniutki :*:*:* :1luvu: :1luvu: Jeszcze bedziesz NAAAAAAAAJJJJJJJJJJMEGASZCZESLIWSZYM kotem na swiecie :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 14, 2011 16:17 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

felinae pisze:No więc tak..... Niestety nie zlokalizowałam mopa i wiadra, wiec tylko zamiotłam :oops:

Mop jest na kociarni piekny,zieleniutki i nowiutki :mrgreen: Wiadra niet,trza kupic.
Patyczki też pewnie są ,ale jak widać graciarnia na całego.

Baśka leczyła Przylepę pod kątem świerzba jeszcze jak kociak był u niej w domu .Może to jakieś resztki niedoczyszczone.Hidi wstrzymaj się do jutra .Zobaczym co powie.

mar_tika

Post » Czw kwi 14, 2011 20:08 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

No więc tak...
Przylepa - jutro go obejrzę i sprawdzę co jest grane :roll:
Monika - dyżur już zapisuję :wink:

CZY KTOŚ MÓGŁBY ZAWIEŹĆ KOCISKA JUTRO NA STERYLKI :?:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 14, 2011 20:23 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Bona ,Mikuś problem logistyczny.Kasia dzwoniła szafki mają 75 cm :mrgreen:

mar_tika

Post » Czw kwi 14, 2011 20:34 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

mar_tika pisze:Bona ,Mikuś problem logistyczny.Kasia dzwoniła szafki mają 75 cm :mrgreen:

O choleraa ....wrrr...........
MIKUŚ

Post » Czw kwi 14, 2011 20:40 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

mar_tika pisze:Obrazek

:P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw kwi 14, 2011 21:01 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Paweł czekamy na imię dla Pannicy :wink:
Będziesz Ojcem Chrzestnym 8)
MIKUŚ

Post » Czw kwi 14, 2011 21:08 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

bubor pisze:
mar_tika pisze:Obrazek

:P :1luvu:

aaaaaaaaaaaleeeeeeee cuuuuuuuuuuuuuudooooooooooo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 14, 2011 21:10 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Też się w Szylkretce zakochałam :1luvu:
Dodałam nowe albumy, powoli się tego zbiera ;)

edit: możecie napisać jakiś krótki opis charakteru Sisi? Franio i Przylepa jest;)
Na pewno jest gdzies w postach ale... duzo tego do szukania :oops: A na pierwszej stronie jest tylko wiek i informacja o kastracji;)
A tak to dodałabym krótka informację do albumów :)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]