Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 1:19 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Radio Wolna Europa, czyli ja dalej nadaje :ryk:
dziś odebrałam od weta dwie kicie z Klimontowa, kicie po powrocie były bardzo szczęśliwe kicia-mamuśka w kaftaniku dosłownie dostała głupawki 8O trzeba ją było zamknąć w kontenerku bo skakała w tym kaftaniku jak kangur.
Duża kociaków bardzo, bardzo dziękuje za jedzonko dla kociaków - szczególne podziękowania dla Asi i Bogusi za wielką reklamówę jedzonka dla kociaków 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob sty 29, 2011 1:28 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

spoko terenia koty beda w niedziele w chatce -damy rade :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob sty 29, 2011 1:41 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

I na koniec najmniej przyjemne informacje :( Dziś odebrałam z lecznicy faktury do zapłacenia - opiewają na dość dużą kwotę łącznie, ale jak sobie porównuję ceny testów, zabiegów, leków które płaciłam osobiście lub w imieniu K.CH. w innych lecznicach to ze spokojem mogę stwierdzić że Panie wetki kociaki schroniskowe i Kocio Chatkowe traktują bardzo, a to bardzo, bardzo ulgowo :1luvu: nie mówiąc o już prawie ponad 3-tygodniowym pobycie Leonka w lecznicy na prawach domku tymczasowego :D Dziś przy okazji odbioru kotek po sterylce odwiedziłąm Leonka - chłopak rezyduje w gabinecie i ma się jak u Pana Boga za piecem - generalnie także jego gabaryty się powiększyły :)
Niemniej jednak faktury łącznie opiewają na około 780zł :( obejmuje to zarówn kociaki z K.Ch. jak i leczenie kociaków ze schroniska w Sosnowcu.
generalnnie miałyśmy mamy trudne przypadki :( i tak w przybliżeniu i między iinmi:
-sterylizacja kastracja kotów z K.Ch. i schroniskowych 150zł
-Leonek 90zł
-Belmondo vel Lucek 180zł
-kot z pp ze schroniska 221zł
Tak że koszty koszty nie są małe niestety :oops:

terenia1

Post » Sob sty 29, 2011 1:47 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

I obiecuję to już mój ostatni post - ale generalnie na przyszły tydzień z lekka jesteśmy do tyłu z dyżurami, ale moze jakoś damy radę :D jedna gdyby ktoś mógł to zapraszamy :)
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.01.-06.02.2011
31.01. pon. rano MartynaP. wie. Teresa
01.02. wt. rano brak wie. Bona44
02.02. śr. rano brak wie. MaraS
03.02. czw. rano brak wie. MaraS
04.02. piat. rano Asia i Bogusia wie. Dorotka
05.02. sob. Martyna wie. brak
06.02. niedz. rano Gosia wie. brak

terenia1

Post » Sob sty 29, 2011 1:56 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze:Wyliczenia z faktury;
czynsz za lokal Kocio-Chatkowy 504,30
energia elektryczna 332, 58
konserwacja sieci elektrycznej 99,77
woda 124,33
ścieki 140,81
konserwacja sieci wog.-kan. 90,69
łacznie mamy do zapłacenia nie liczę w podsumowaniu bez grosików 1 300zł
:(

terenia1 pisze: generalnnie miałyśmy mamy trudne przypadki :( i tak w przybliżeniu i między iinmi:
-Leonek 90zł

czyli 2000 :?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob sty 29, 2011 12:46 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

mam kilka płyt z bajkami -zrobie bazarek tylko ze to tylko kilka sztuk

czy ktoś ma może jakies fanty na bazarek a niemoze,nie potrafi wystawic to ja zrobie

to strasznie duza kwota trzeba uzbierac jakos :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob sty 29, 2011 13:02 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Henio z oporem je karmę suchą dla grubasów (PURINA PRO PLAN Light,Royal light)
czy znacie mokrą karmę odchudzającą bo ja nie znalazłam żadnej :cry: gotowanego mięsa też się nie chyta za to ze smakiem je te znane :oops: pomóżcie czekam na propozycje
Składka na styczeń zapłacona przelew poszedł :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob sty 29, 2011 14:59 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob sty 29, 2011 15:53 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:Henio z oporem je karmę suchą dla grubasów (PURINA PRO PLAN Light,Royal light)
czy znacie mokrą karmę odchudzającą bo ja nie znalazłam żadnej :cry: gotowanego mięsa też się nie chyta za to ze smakiem je te znane :oops: pomóżcie czekam na propozycje

Bożenko jest mokre jedzenie weterynaryjne typowo dla grubasów OBESITY (saszetki) , jest też suche. Zostawię Ci na próbę w kociej chatce jak tylko tam dotrę (może uda mi się w poniedziałek wieczorem ) .Mówię - na próbę - bo np. mój Jogi który też powinien się odchudzać nie chce tego jedzenia mokrego - wylizuje tylko sos :( , suche natomiast mu smakuje. Niestety oprócz tego smakuje mu głównie surowa wątróbka :( oraz pieczeń wołowa i rolady na surowo :((
Ostatnio edytowano Sob sty 29, 2011 16:01 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob sty 29, 2011 16:00 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

:wink:
Ostatnio edytowano Sob sty 29, 2011 16:34 przez jadziaII, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob sty 29, 2011 16:01 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

:wink:
Ostatnio edytowano Sob sty 29, 2011 16:35 przez jadziaII, łącznie edytowano 1 raz

jadziaII

Post » Sob sty 29, 2011 16:05 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:Henio z oporem je karmę suchą dla grubasów (PURINA PRO PLAN Light,Royal light)

Ja Warce daje tylko karme sucha Obesity z Royala to jest odchudzajaca, na razie efektow nie ma, ale je chetnie, moze to musi byc dluzszy czas, ale Bozenko nie zaszkodzi sprobowac.

jadziaII

Post » Sob sty 29, 2011 16:33 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Albercik został dzisiaj zaszczepiony pierwszy raz "4"(purevax-rcpch).Dzielny chłopak, nic nie płakał :)
Odpomponikowanie ;) planowane na 11.02.br.

jadziaII

Post » Sob sty 29, 2011 17:04 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze:I na koniec najmniej przyjemne informacje :( Dziś odebrałam z lecznicy faktury do zapłacenia - opiewają na dość dużą kwotę łącznie, ale jak sobie porównuję ceny testów, zabiegów, leków które płaciłam osobiście lub w imieniu K.CH. w innych lecznicach to ze spokojem mogę stwierdzić że Panie wetki kociaki schroniskowe i Kocio Chatkowe traktują bardzo, a to bardzo, bardzo ulgowo :1luvu: nie mówiąc o już prawie ponad 3-tygodniowym pobycie Leonka w lecznicy na prawach domku tymczasowego :D Dziś przy okazji odbioru kotek po sterylce odwiedziłąm Leonka - chłopak rezyduje w gabinecie i ma się jak u Pana Boga za piecem - generalnie także jego gabaryty się powiększyły :)
Niemniej jednak faktury łącznie opiewają na około 780zł :( obejmuje to zarówn kociaki z K.Ch. jak i leczenie kociaków ze schroniska w Sosnowcu.
generalnnie miałyśmy mamy trudne przypadki :( i tak w przybliżeniu i między iinmi:
-Leonek 90zł
Tak że koszty koszty nie są małe niestety :oops:

Tu nadaje Radio Londyn
jeszcze Leonek ma krople do oczu za 100 zl oraz mial test wycinka spojowki robiony, tak wiec naprawde wielkie uklony i medal dla Almavetu

W przyszlym tygodniu jestem umowiona po raz kolejny z UM na spotkanie w sparwie wspolfinansowania sterylek, ale nie robie sobie wielkich nadziei :evil: cos obiecano ale co z tego wyjdzie nie wiadomo, chyba znowu tzreba zrobic akcje pisania listow do pana prezydenta
Ostatnio edytowano Sob sty 29, 2011 17:06 przez Filomen, łącznie edytowano 1 raz

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob sty 29, 2011 17:05 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

jest tez royala light saszetki tylko to wszytsko drogo, najlepiej jakby polubil suche

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]