PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 20:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A właśnie że były ostatnio w jednym z domów dwa wyjątkowo fajne ratlerki- chłopczyk i dziewczynka. Dziewczynka od razu przybiegła coby ja po smyrać a piesio z przerażeniem w oczach stał pod ścianą. Własciciel stwierdził ze piesio jest okropnie bojaźliwy i jeszcze nigdy do nikogo obcego nie podszedł i nie dał się pogłaskać.
Zawołałam- choć piesuniu do pańci - na co psina merdając ogonkiem przylazła pomalutku a potem jak obwąchała to wystawiła się cała szczęśliwa do drapania. Właściciele byli w szoku 8O
A doktoratu robić nie będę bo mi to do niczego nie jest potrzebne, ja antystanowiskowa jestem, do pracy naukowej się nie nadaję, ja typowa wyrobnica jezdem - obrabiać te życi ludzkie co by były zdrowsze i zadowolone i więcej do szczęścia mi nie trza :mrgreen:
No jeszcze trochę zdrówka :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 13, 2010 20:38 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:No jeszcze trochę zdrówka :mrgreen:

No, w ustach służby zdrowia to ma wielką siłę wyrazu :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lis 13, 2010 21:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No to zdrówka majencjo :piwa:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lis 13, 2010 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

a dziękuję bardzo za życzenia zdrówka :1luvu: Bo taka jest prawda, ze jak jest zdrówko to wszystko inne jakoś popcha się do przodu. Pojadę sobie do stolycy , pojmę nauki praktyczne - będę się uczyć wkładać przyrządy w różne otworki :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Sob lis 13, 2010 21:58 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:a dziękuję bardzo za życzenia zdrówka :1luvu: Bo taka jest prawda, ze jak jest zdrówko to wszystko inne jakoś popcha się do przodu. Pojadę sobie do stolycy , pojmę nauki praktyczne - będę się uczyć wkładać przyrządy w różne otworki :mrgreen:

Siostro Majencjo, ponawiam zaproszenie na kawę :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lis 13, 2010 22:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bardzo dziękuję, miło by było ale może to być trudne i nie do wykonania- w pierwszy dzień jestem od 4.00 na nogach zajęcia mam do 17 więc potem mi zostanie paść na pysk w hotelu, w drugi dzień umówiona jestem z moją bratową na spotkanie w trzeci zaraz po zajęciach wracam do chałupy :? Wypada mi chociaż raz w roku spotkać się z kościelną rodziną bo cywilnie już jej nie mam :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Sob lis 13, 2010 22:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Alix76 - śliczna koteczka, będę do niej zaglądać.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim czarownicom za odwiedzenie Puni :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob lis 13, 2010 22:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Nemi pisze:Alix76 - śliczna koteczka, będę do niej zaglądać.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim czarownicom za odwiedzenie Puni :1luvu:

Dzięki :D Ja też byłam u suni, chociaż tyle mogę ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lis 13, 2010 23:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Witam szacowne czarownice i zgłaszam chęć przystąpienia do paktu.
Kotkę mam (karmię tę wredotę, czyszczę kuwetę, smyram za uszami i znoszę cierpliwie drapanie i gryzienie, więc chyba mam prawo napisać, że ją "mam" :roll: ) częściowo czarną, niektórzy uważają, że brzydka jak noc, ale się nie znają. Proszę bardzo, dowód poniżej:

Obrazek

Zwie się toto Azazella i charakterek ma, jak imię, diabelski :twisted: Przygarnęliśmy ją z TŻetem, ponieważ pewien debil obiecał ją przerobić na futro, bo się rzucała na jego sokoła, czym z miejsca zdobyła sobie nasz szacunek (debil ustrzelił z wiatrówki innego kota, więc to nie były "żarty"). Tym sposobem mam na koncie pierwszy dobry, prokoci uczynek. Jeśli moja kota nie jest wystarczająco czarna, chętnie wyrównam jej braki, adoptując (niestety tylko wirtualnie, bo mamy 24m2 chatki) kawałek jakiegoś czarnego biedaka. Na razie deklaruję dyszkę miesięcznie + piątaka na czarnucha.
Prośbę o przyjęcie do paktu motywuje tym, że nie jestem w stanie dokonać wyboru, której sierocie forumowej powinnam pomóc, tyle ich jest, a poza tym "w kupie siła" ;]
Jeśli się nadaję, proszę o nr konta.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob lis 13, 2010 23:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Hikiko pisze:(...) Jeśli się nadaję, proszę o nr konta.

Jeśli chodzi o mnie to jak najbardziej :P Kot o stosownym imieniu i wyglądzie jest - może nawet trochę podobny do Azazela :twisted: Rzeczywiście wielki szacun za atak na sokoła :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Sob lis 13, 2010 23:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Hikkiko, jaka piękna kociczka! Więcej fotek proszę! Jutro z rana na pewno zleci się więcej sióstr i wydadzą zgodę, no i przede wszystkim Siostra Prezes powróci z wojaży i miotłą przyklepie co trzeba :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lis 13, 2010 23:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Sokół co prawda był uwiązany do grzędy na trawniku, a w dodatku młody, ale kotka też niestara - 5m-cy.

Ciężko ją uchwycić na zdjęciu tak, żeby ostre było, pewnie jest przekonana, że aparat odbiera duszę - taka trochę prymitywna jest;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie lis 14, 2010 0:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Hikiko pisze:(...)Ciężko ją uchwycić na zdjęciu tak, żeby ostre było, pewnie jest przekonana, że aparat odbiera duszę - taka trochę prymitywna jest;]

O qurczę - ja mam podobne przekonanie :!: Dlatego nie mam zdjęć poza tym w dowodzie. Czego to się czarownica o sobie nie dowie przy kociej okazji... :!: że prymitywną jest :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Nie lis 14, 2010 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

witam z rana...
Mam pytanie natury praktycznej, czy któraś z sióstr ma lub miala może skórkę na laptopie..
Kciałam se takie cudo sprawić ,ale niewiem czy jak mi się znudzi to można toto bez szwanku dla kompa usunąć?

I witam nową krew. Szylka iście szylkowata. :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie lis 14, 2010 9:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Witaj Hikiko. Kicie masz urocza i nie sluchaj tych co mowia ze jest brzydka :1luvu: . Moja siostra tez ma taka 'popaprana' koteczke. Na dowod mam jej zdjecie:
Obrazek
Kiedys chyba nie bylo tak duzo kotow o takim umaszczeniu. Przynajmniej takie moje wrazenie (i mojej siostry) ze pojawily sie dosc niedawno za to na duza skale :ryk: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

[poprzednia][następna]