Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Jola_Gd pisze:
Grzyb grzybowi nierówny;) Pierwsza rozłożyła się u nas kotka która nigdy na nic do tej pory nie chorowała. Wet twierdzi, że nie dawał niczego do smarowania bo i tak by zlizały. Skoro lepiej się po tym goją jutro go przycisnę jeszcze raz, bo dzisiaj prawdę mówiąc zapomniałam nazwy
Pan Dr to kochany czlowiekale ma swoje teorie, z ktorymi nie zawsze sie zgadzam, dlatego przytakuje a czesto robie swoje
bywam u kilku wetow, jedni lepsi drudzy gorsi
kazdy swoje teorie ma a ja staram sie wybierac te ktore sa skuteczne, no a kto jak nie Asia na temat grzybka mógłby książki pisać
![]()
Tylko nic mu nie mow, ze ktos mowil ze skuteczne, albo kazal, bo Cie tak przegada ze wyjdziesz zielona z gabinetu
Marea pisze:Asia pewnie miala na mysli ze czasem zwirki silikonowe uczulaja i daja wylysienia podobne wygladem do grzybka![]()
Izzi pisze:Marea pisze:Asia pewnie miala na mysli ze czasem zwirki silikonowe uczulaja i daja wylysienia podobne wygladem do grzybka![]()
No dobra, teraz jam zaintrygowana.
A te wyłysienia na skutek reakcji uczuleniowej różnią się czymś od grzybiczych? Czy trzeba dać zeskrobiny do analizy? Bo mojemu się raz na jakiś czas robią takie na tylnych kopytkach. Czymś tam smarujemy (co nam oczywiście wet zapisze) i to znika. A po kilku miesiącach od nowa pojawiają się takie łysawe podłużne placuszki. Ale kot ani tego nie drapie, nie gryzie i toto też się nie rozprzestrzenia.
Dodam,że używamy żwirku silikonowego.
AleksH pisze:Żwirek szary, zbrylający, trochę grubszy od najdrobniejszego benkowego, a firma to zdaje się coshida, kupowany w lidlu, a to może być jego wina
Marea pisze:Umowilas Minie na sterylke? Czernielewski tez ma taniej w marcu, tnie brzuszek ale robi szwy wewn i malutkie ciecie, tyle ze ma ograniczona ilosc zabiegow wiec trza byloby sie spieszycno i mozna chlopaka ktoregos taniej ciachnac
![]()
Ps. co do jutra to dam znac co i jak o ktorejbo nie wiem czy rano Aishy nie bede musiala do Gdyni odwiezc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości