FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 12, 2012 6:06 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

viewtopic.php?f=13&t=141967
Ktoś chce adoptować dwupak, macie jakiś? :mrgreen:
Niestety nie wiem które kotki są ze sobą zżyte - pomyślałam o tych od starszej osoby ale one chyba są trzy? A może z tych maluchów?
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Sob maja 12, 2012 10:08 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Dziewczyny z Bielska i okolic, może ma ktoś ochotę spędzić kulturalny wieczór w teatrze w Bielsku ? na spektaklu, Królowa piękności z Leenane
http://www.teatr.bielsko.biala.pl/index ... d_rep=2630

Bilety sa po 40 zł ale wejście będzie gratis jesli tylko znajdą sie chętni :)

Jesli ktos chciałby iść to piszcie pw albo na watku :)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob maja 12, 2012 11:35 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Iweta pisze:Dziewczyny z Bielska i okolic, może ma ktoś ochotę spędzić kulturalny wieczór w teatrze w Bielsku ? na spektaklu, Królowa piękności z Leenane
http://www.teatr.bielsko.biala.pl/index ... d_rep=2630

Bilety sa po 40 zł ale wejście będzie gratis jesli tylko znajdą sie chętni :)

Jesli ktos chciałby iść to piszcie pw albo na watku :)

Och, byłam na tym, świetna sztuka!
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Sob maja 12, 2012 15:11 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

No właśnie, a ja nie byłam, kurka. I dziś już nie dam rady, bo pracuję...
Mam z pracy wejściówkę w maju. Poradźcie na co iść?...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob maja 12, 2012 15:28 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

RudyiSrebrnyKot pisze:No właśnie, a ja nie byłam, kurka. I dziś już nie dam rady, bo pracuję...
Mam z pracy wejściówkę w maju. Poradźcie na co iść?...

Moze na "Szalone nożyczki ", to spektakl interaktywny. Jest super :ok:

Szkoda, ze nikt dzis nie skorzystał. Moze nastepnym razem jak będzie taka okazja znajda sie chetni . 8)

Iweta

Post » Sob maja 12, 2012 18:15 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Za późno się dowiedziałam.
Na szalonych nożyczkach już byłam :). Fajne :D.
25 idziemy na Proces. Ale mam wejściówki na dwa razy w maju.

RudyiSrebrnyKot

Post » Sob maja 12, 2012 18:50 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

RudyiSrebrnyKot pisze:Za późno się dowiedziałam.

Niestety takie okazjonalne wejściówki sa zazwyczaj w ostatniej chwili. Czasami dzień wczesniej 8) Dzieki, ze sie odezwałaś, bywaja osoby, ze nawet jak odbiora pw to nie odpowiedzą :? a co dopiero na ogólnym wątku. Nastepnym razem od razu napisze do Ciebie ;) Ja tez dzisiaj nie mogłam pójść tym bardziej, ze w środe byłam na,Drops of Rain in Perfect Days of June, July a jutro ide na koncert Jane Birkin :)

Iweta

Post » Sob maja 12, 2012 18:57 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

To mała nagroda pocieszenia dla wszystkich, którzy nie mogli się wybrać ani do kina ani do teatru - film produkcji domowej, w roli głównej: Bianka
https://picasaweb.google.com/lh/photo/o ... directlink
koteczka pierwszy raz wykazała wczoraj zainteresowanie zabawką :ok:

Miya2

Post » Sob maja 12, 2012 20:56 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Iweta pisze:
RudyiSrebrnyKot pisze:Za późno się dowiedziałam.

Niestety takie okazjonalne wejściówki sa zazwyczaj w ostatniej chwili. Czasami dzień wczesniej 8) Dzieki, ze sie odezwałaś, bywaja osoby, ze nawet jak odbiora pw to nie odpowiedzą :? a co dopiero na ogólnym wątku. Nastepnym razem od razu napisze do Ciebie ;) Ja tez dzisiaj nie mogłam pójść tym bardziej, ze w środe byłam na,Drops of Rain in Perfect Days of June, July a jutro ide na koncert Jane Birkin :)

To pięknie :), super, że idziesz. Może jakiś zlot około bielskich forumowiczek zrobimy?

RudyiSrebrnyKot

Post » Sob maja 12, 2012 20:56 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Miya2 pisze:To mała nagroda pocieszenia dla wszystkich, którzy nie mogli się wybrać ani do kina ani do teatru - film produkcji domowej, w roli głównej: Bianka

Świetna jest :)!

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie maja 13, 2012 10:24 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Miya2 pisze:To mała nagroda pocieszenia dla wszystkich, którzy nie mogli się wybrać ani do kina ani do teatru - film produkcji domowej, w roli głównej: Bianka

Kochana kiciunia. Może wreszcie się otworzy. Kiedyś była miziakiem więc mam nadzieję że w końcu przestanie się stresować.

Catka

Od: Pt kwi 16, 2010 20:46

Post » Pon maja 14, 2012 17:01 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Bardzo kochana, bardzo pozytywnie reagują na siebie z Negrą i jak tylko Bianka wyzdrowieje to chyba się zaprzyjaźnią. Byłoby z korzyścią dla obu gdyby mogły się razem tymczasować i bawić.

Miya2

Post » Wto maja 15, 2012 8:19 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

A jak idą polowania? Jakaś pani na forum łowi koty na walerianę :twisted: ponoć bardzo skuteczna. :ok:

Miya2

Post » Wto maja 15, 2012 15:29 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Miya2 pisze:A jak idą polowania? Jakaś pani na forum łowi koty na walerianę :twisted: ponoć bardzo skuteczna. :ok:

Tragicznie. Wczoraj kolejny raz wróciłyśmy bez żadnego kota. Za to złapałyśmy 5 jeży i .....psa . Z walerianą jeszcze nie próbowałyśmy ale do menu wprowadziłyśmy wędzone szprotki - rewelacyjnie przyciągają jeże. Po pracy idę za zakupy na dzisiejszą łapankę i zastanawiam się czego by tu jeszcze spróbować.

Catka

Od: Pt kwi 16, 2010 20:46

Post » Wto maja 15, 2012 18:06 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Catka pisze:
Miya2 pisze:A jak idą polowania? Jakaś pani na forum łowi koty na walerianę :twisted: ponoć bardzo skuteczna. :ok:

Tragicznie. Wczoraj kolejny raz wróciłyśmy bez żadnego kota. Za to złapałyśmy 5 jeży i .....psa . Z walerianą jeszcze nie próbowałyśmy ale do menu wprowadziłyśmy wędzone szprotki - rewelacyjnie przyciągają jeże. Po pracy idę za zakupy na dzisiejszą łapankę i zastanawiam się czego by tu jeszcze spróbować.

Może żywą mysz na sznurku uwiązać, jako żywą przynętę? GruBasia od babci znosi całe tabuny myszy pod okno, do wyboru do koloru, żywe - nieżywe, bez głowy, przepołowione. Pełno opcji.
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

[poprzednia][następna]