PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 8:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

No i znowu problem :( Dzwoniła do mnie pani, że przyplątał się młodziutki labrador biszkoptowy, bardzo oswojony, pewnie przegnany na cztery strony swiata z domu przez "dobrych" ludzi i musi oddac go do przytuliska, bo nie da rady mieś trzech psów. Jestem bezradna :( Nie wiem, jak sie załatwia domy pieskom :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 15, 2010 8:57 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Mieszkam mieście - jak chcę zobaczyć krowę, to muszę włączyć Animal Planet (względnie spojrzeć w lustro :roll: )Nie ma strachu, że mi krowa coś zrobi :twisted:

A ja jak chce zobaczyc krowe, wystarczy ze sie wychyle i popatrze na gore - o ile sasiadka siedzi na balkonie to dostrzege bez klopotu :twisted:
Pomponku probowalam wyobrazic sobie Ciebie z ogonem kota w ustach... padlam :) Ale powiem Ci ze Glus robi mi ostatnio to samo, wczoraj umaczal ogon w mojej kawie, ostatnio wsadzil mi ogon do nosa. Ja co prawda raz kota ugryzlam w bok ale to bylo spowodowane jego ugryzieniem mnie w policzek :twisted: nie docieralo do tego futrzastego pustego lba, ze nie wolno gryzc po twarzy Duzej wiec oddalam. A co sie bede :) Kot byl tak zszokowany ze nie wiedzial co ma robic :ryk:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro wrz 15, 2010 9:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

jasdor pisze:No i znowu problem :( Dzwoniła do mnie pani, że przyplątał się młodziutki labrador biszkoptowy, bardzo oswojony, pewnie przegnany na cztery strony swiata z domu przez "dobrych" ludzi i musi oddac go do przytuliska, bo nie da rady mieś trzech psów. Jestem bezradna :( Nie wiem, jak sie załatwia domy pieskom :(

Może na dogo warto założyć wątek. Chyba któraś z czarownic ostatnio w błyskawicznym tempie wyadoptowała jakiegoś psiunka nie?
No i może wątek na miau , może ktoś się ulituje .
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 15, 2010 9:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

solangelica pisze:A ja jak chce zobaczyc krowe, wystarczy ze sie wychyle i popatrze na gore - o ile sasiadka siedzi na balkonie to dostrzege bez klopotu :twisted:

W sumie racja :wink:

Jasdor, trzeba wątek założyć, koniecznie!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 15, 2010 9:33 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:Jasdor, trzeba wątek założyć, koniecznie!

Dokładnie tak. Kto wie, może uda się tak jak z Pipinią :1luvu: Jasdor, wątek dla Ciebie to nie pierwszyzna :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro wrz 15, 2010 9:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:
Erin pisze:Jasdor, trzeba wątek założyć, koniecznie!

Dokładnie tak. Kto wie, może uda się tak jak z Pipinią :1luvu: Jasdor, wątek dla Ciebie to nie pierwszyzna :wink:

Założę na Miau, ale na Dogo to sie kompletnie nie znam i nie chcę w to ładować. Nie mam zdjęcia, mało o nim wiem, ale sie postaram. Rozpuściłam między swymi i wiadomość poszła dalej. Szkoda psiaka, bo podobno śliczne, strasznie grzeczny i milutki, lgnie do człowieka okropnie.

jasdor

Post » Śro wrz 15, 2010 9:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Tutaj tez psiaczki jak najbardziej sa :wink:
Na dogo jest nawet specjalizacja w labkach, ale tam faktycznie nieco trudniej się porusza ... :roll:

Jasdorku, zdjęcie byłoby bardzo pożadane, to taka iskra zapalna, inaczej mało kto z zewnątrz traktuje wątek powaznie ... :roll:
Obrazek

psiama

Post » Śro wrz 15, 2010 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Psiaka ma przyjechac ktoś pooglądać za 2 godziny, więc na razie akcja wstrzymana. Jak sie nie uda - jutro będą zdjęcia, wątek i cała reszta. Pani zgodziła sie go przetrzymać jeszcze z tydzień, tylko oczywiście, jak każdy ma kłopot z finansowym utrzymanie psiaka, bo ma dwa swoje duże psy i troche ją to kosztuje, a za bogata nie jest.
Sprawa rozwojowa, czekamy jak się potoczy.
Dzięki Siostry za zaangażowanie :aniolek:

jasdor

Post » Śro wrz 15, 2010 9:58 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

To MEGA kciuki za labusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Post » Śro wrz 15, 2010 10:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Czy u Was dzisiaj też taka kichowata pogoda?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro wrz 15, 2010 10:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pogoda do bani :evil: :evil:
Wczoraj z katimal łapałysmy kociaki i ich matkę z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=115486, na sterylke to zmarzłyśmy jak ...brrrrrrrrr
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 15, 2010 11:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Bazar uczyniłam
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 15, 2010 12:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Wytłumaczcie Siostry popmonmamie, że nie przyjmę tej kasy :?
Ma kobita WIELKIE SERCE ale ani ja ani mój zwierzak nie chorujemy, mamy co jeść i branie kasy na zabezpieczenie okien kiedy wokół tyle nieszczęścia kociego jest w moim odczuciu nieetyczne.

Oświadczam, że zwycięzca ma przekazać pieniądze na konto Paktu i zdania nie zmienię

Pomponmamo, kochana jesteś bardzo ale zrozum - nie mogę tego przyjąć :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 15, 2010 12:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AYO - nie może to się krowa do studni ze...... ! Jak Siostra Pomponowa takie życzenie ma - to ma i sie nie bulwersuj i z Pomponmama nie zadzieraj :twisted: Ja osobiście chętnie bym jakiś egzemplarz zakupiła, lecz ten miesiąc odpada, najwyżej bazar sie powtórzy :ok:

jasdor

Post » Śro wrz 15, 2010 12:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

jasdor pisze:AYO Jak Siostra Pomponowa takie życzenie ma - to ma i sie nie bulwersuj i z Pomponmama nie zadzieraj

O!Obrazekdobrze powiedziane
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]