Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 19:32 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:witaj Agness78 :1luvu: :1luvu:

oj.... chciałabym częściej tu zaglądać :oops: ale niestety moja Ola śpi w dzień w sumie jakieś 30 min :?
więc na nic czasu nie mam :( Mam nadzieję że z czasem będzie lepiej.... :roll:

:ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie mar 06, 2011 21:12 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

natasza25 pisze:A to trzymiesieczny czarny kocurek uratowany wraz ze swoim braciszkiem ,
mieszkały w śmietniku, w wąskim zaułku przy ścianie kamienicy.
gdzie nie dochodzi światło dzienne, 20 metrów od dwupasmowej
ruchliwej ulicy w centrum Wrocławia
kotki są leczone antybiotykiem, dostają witaminy i wysokokaloryczną
karmę convalescence, gdyż są bardzo wychudzone :cry:
prosimy o wsparcie finansowe na leczenie :oops: , karmę i szczepionki
kotki są w domu tymczasowym u Kluska :ok:

Obrazek

Dodane na stronę do działu "Leczone". Dostały od Cioci Ani imiona Tik i Tak.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon mar 07, 2011 8:51 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

Ania jeden z Tik-Taków jest czarny z białymi dodatkami. Niestety to ten szybszy więc o fotkę bedzie trudno - ale postaram się.
Thorkatt Twoje myszki i szczurki to straszni przeciwnicy. Maluchy walczyły z nimi całą noc. Rano zwłoki leżały rozrzucone po pokoju. Jedną znalazłem nawet koło akwarium (chyba ją chciały utopić) a inna leżała w pustej misce (to chyba sugestia żebym ja coś tam dorzucił). A maluchy wykończone i śpiące znalazłem w kanapie.

Klusek

Od: Pon sty 21, 2008 20:34

Post » Pon mar 07, 2011 9:08 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

Klusek pisze:Ania jeden z Tik-Taków jest czarny z białymi dodatkami. Niestety to ten szybszy więc o fotkę bedzie trudno - ale postaram się.
Thorkatt Twoje myszki i szczurki to straszni przeciwnicy. Maluchy walczyły z nimi całą noc. Rano zwłoki leżały rozrzucone po pokoju. Jedną znalazłem nawet koło akwarium (chyba ją chciały utopić) a inna leżała w pustej misce (to chyba sugestia żebym ja coś tam dorzucił). A maluchy wykończone i śpiące znalazłem w kanapie.

To poprawię na stronie, ze dwa czarne jak smoła, tylko jeden tak biegał, że wpadł do mąki ;)
A małe kociaki to potrafią się znęcać nad myszkami ;) U nas od kiedy Czekolada lepiej się czuje, to też ciągle biega, ciągle zaczepia Szpilkę. Jak ta śpi, to on ją atakuje na śpiocha. Ta się denerwuje, bo się nie wysypia, my się denerwujemy, bo się tłuką u nas w nogach. Wyrzuci się małe, to drapie w drzwi. Jak drapie, to te dwie małpy siedzą pod drzwiami i miauczą za małym. Jak otworzysz, to wpada małe i od razu pod łóżko. Wywalisz wszystkie, to po 10 minutach Sznuruś wyje pod drzwiamy, żeby go w puścić. Dom wariatów. A, no i Czekolada pochłania takie ilości jedzenia, a przy tym jest tak chudy, że ja nie wiem co on z ty jedzeniem robi. Zjada swoją porcję (wielkości dwa razy większej niż dostaje Sznurek), podjada Sznurkowi, podjada Szpilce. Ale to wszystko przynajmniej oznacza, że Czekolada jest już w pełni zdrowy ;) Z dwojga złego wolę taki rozgardiasz niż chorego kota.
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pon mar 07, 2011 10:09 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

:ryk:
Turkawka, a Ty czasem kolo mojej szkoly nie przejeżdżasz?
Bo mysle tak o tym hafcie krzyżykowym.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon mar 07, 2011 11:32 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

Thorkatt pisze::ryk:

Przejeżdżam niedaleko. A koło 17 jeszcze bywasz w szkole?
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pon mar 07, 2011 13:02 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

ale mi tęskno za takim maluszkami łobuzami... czasem w nocy coś przebiegło po twarzy 8) ale odwracałam się na drugi bok i spałam dalej :oops:
Teraz nasza mała Ola dostarcza nam obecnie wcale nie mniejszych wrażeń :wink: i dziennych i nocnych 8)
tylko że tutaj już odwrócenie na drugi bok, nie wchodzi w grę :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon mar 07, 2011 14:52 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

turkawka pisze:
Thorkatt pisze::ryk:

Przejeżdżam niedaleko. A koło 17 jeszcze bywasz w szkole?

we wtorki i piątki jestem do 16,30, to moge poczekać
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon mar 07, 2011 15:48 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

Ale się cieszę, że nasze ciężką krwawicą złapane maluszki są bezpieczne i zaopiekowane! Jak już tak myszki mordują to znaczy, że ze zdrówkiem lepiej, zwłaszcza u czarnuszka?
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Pon mar 07, 2011 17:39 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

Agness78 pisze:ale mi tęskno za takim maluszkami łobuzami... czasem w nocy coś przebiegło po twarzy 8) ale odwracałam się na drugi bok i spałam dalej :oops:
Teraz nasza mała Ola dostarcza nam obecnie wcale nie mniejszych wrażeń :wink: i dziennych i nocnych 8)
tylko że tutaj już odwrócenie na drugi bok, nie wchodzi w grę :wink:

Przyjdzie i na to czas :ok:

A kociaki chyba nie mają czasu chorować :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon mar 07, 2011 22:04 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

Myszy Thorkatt sa bezkonkurencyjne. Mój Pimpek nosi mysz za ucho. Szkoda że tylko jedną mam.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon mar 07, 2011 22:50 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

edu pisze:Ale się cieszę, że nasze ciężką krwawicą złapane maluszki są bezpieczne i zaopiekowane! Jak już tak myszki mordują to znaczy, że ze zdrówkiem lepiej, zwłaszcza u czarnuszka?

taaa, o nas już nikt nie pamięta :twisted: że to my maluchy łapałyśmy :twisted:

jessi74

Post » Pon mar 07, 2011 23:14 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

jessi74 pisze:
edu pisze:Ale się cieszę, że nasze ciężką krwawicą złapane maluszki są bezpieczne i zaopiekowane! Jak już tak myszki mordują to znaczy, że ze zdrówkiem lepiej, zwłaszcza u czarnuszka?

Ja pamiętam :D
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon mar 07, 2011 23:19 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

majka2222 pisze:
jessi74 pisze:

Ja pamiętam :D

no! i jeszcze na konfabulującą Jadźkę byłyśmu narażone :roll: co to jej się mylą rzeczywistości :twisted:

jessi74

Post » Wto mar 08, 2011 16:50 Re: PRZYJMIEMY FAJNE FANTY NA BAZARKI:) na maluchy i sterylki !

majka2222 pisze:Myszy Thorkatt sa bezkonkurencyjne. Mój Pimpek nosi mysz za ucho. Szkoda że tylko jedną mam.

Do nadrobienia :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]