Agness78 pisze:jessi74 pisze:witaj Agness78![]()
oj.... chciałabym częściej tu zaglądaćale niestety moja Ola śpi w dzień w sumie jakieś 30 min
![]()
więc na nic czasu nie mamMam nadzieję że z czasem będzie lepiej....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:jessi74 pisze:witaj Agness78![]()
oj.... chciałabym częściej tu zaglądaćale niestety moja Ola śpi w dzień w sumie jakieś 30 min
![]()
więc na nic czasu nie mamMam nadzieję że z czasem będzie lepiej....
natasza25 pisze:A to trzymiesieczny czarny kocurek uratowany wraz ze swoim braciszkiem ,
mieszkały w śmietniku, w wąskim zaułku przy ścianie kamienicy.
gdzie nie dochodzi światło dzienne, 20 metrów od dwupasmowej
ruchliwej ulicy w centrum Wrocławia
kotki są leczone antybiotykiem, dostają witaminy i wysokokaloryczną
karmę convalescence, gdyż są bardzo wychudzone![]()
prosimy o wsparcie finansowe na leczenie, karmę i szczepionki
kotki są w domu tymczasowym u Kluska![]()
Klusek pisze:Ania jeden z Tik-Taków jest czarny z białymi dodatkami. Niestety to ten szybszy więc o fotkę bedzie trudno - ale postaram się.
Thorkatt Twoje myszki i szczurki to straszni przeciwnicy. Maluchy walczyły z nimi całą noc. Rano zwłoki leżały rozrzucone po pokoju. Jedną znalazłem nawet koło akwarium (chyba ją chciały utopić) a inna leżała w pustej misce (to chyba sugestia żebym ja coś tam dorzucił). A maluchy wykończone i śpiące znalazłem w kanapie.
turkawka pisze:Thorkatt pisze::ryk:
Turkawka, a Ty czasem kolo mojej szkoly nie przejeżdżasz?
Bo mysle tak o tym hafcie krzyżykowym.
Przejeżdżam niedaleko. A koło 17 jeszcze bywasz w szkole?
Agness78 pisze:ale mi tęskno za takim maluszkami łobuzami... czasem w nocy coś przebiegło po twarzyale odwracałam się na drugi bok i spałam dalej
![]()
Teraz nasza mała Ola dostarcza nam obecnie wcale nie mniejszych wrażeńi dziennych i nocnych
![]()
tylko że tutaj już odwrócenie na drugi bok, nie wchodzi w grę
edu pisze:Ale się cieszę, że nasze ciężką krwawicą złapane maluszki są bezpieczne i zaopiekowane! Jak już tak myszki mordują to znaczy, że ze zdrówkiem lepiej, zwłaszcza u czarnuszka?
jessi74 pisze:edu pisze:Ale się cieszę, że nasze ciężką krwawicą złapane maluszki są bezpieczne i zaopiekowane! Jak już tak myszki mordują to znaczy, że ze zdrówkiem lepiej, zwłaszcza u czarnuszka?
taaa, o nas już nikt nie pamiętaże to my maluchy łapałyśmy
majka2222 pisze:jessi74 pisze:edu pisze:Ale się cieszę, że nasze ciężką krwawicą złapane maluszki są bezpieczne i zaopiekowane! Jak już tak myszki mordują to znaczy, że ze zdrówkiem lepiej, zwłaszcza u czarnuszka?
taaa, o nas już nikt nie pamiętaże to my maluchy łapałyśmy
Ja pamiętam
majka2222 pisze:Myszy Thorkatt sa bezkonkurencyjne. Mój Pimpek nosi mysz za ucho. Szkoda że tylko jedną mam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Talka i 44 gości