Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:OK to jutro to zmienię u niej
natasza25 pisze:Właśnie zadzwoniła do mnie moja znajoma która pracuje w szpitalu.
Stacjonuja tam 2 maluszki 4-miesięczne. 2 koteczki, czarno-biała i buro-ruda. Czarno-biała ma malutka rankę na szyji, kotki oswojone i miziste. Jeśli ktos dałby im Dt to będzie zrzutka na weta i jedzonko. Ja moge porobic ogłoszenia. Na pewno szybko znajda domek.
Czy u kogos znalazło by sie miejsce dla dwóch 4 miesiecznych koteczek.
Inaczej trafią do schronu, bo na terenie szpitala nie moga ich trzymać. Dowiąza je do DT. Pilne !!!
iiwka pisze:natasza25 pisze:Właśnie zadzwoniła do mnie moja znajoma która pracuje w szpitalu.
Stacjonuja tam 2 maluszki 4-miesięczne. 2 koteczki, czarno-biała i buro-ruda. Czarno-biała ma malutka rankę na szyji, kotki oswojone i miziste. Jeśli ktos dałby im Dt to będzie zrzutka na weta i jedzonko. Ja moge porobic ogłoszenia. Na pewno szybko znajda domek.
Inaczej trafią do schronu, bo na terenie szpitala nie moga ich trzymać. Dowiąza je do DT. Pilne !!!
amensalizm szuka rudzielca małego napisz do niej
natasza25 pisze:Właśnie zadzwoniła do mnie moja znajoma która pracuje w szpitalu.
mawin pisze:czekamy na wieści.
i co z tymi maluszkami z pod szpitala?
jessi74 pisze:mawin pisze:czekamy na wieści.
i co z tymi maluszkami z pod szpitala?
jeden ma dt u Rudeej, dla drugiego Agness zaoferowała tdt na dwa tygodnie![]()
![]()
![]()
Rudaa, Agness, dzisiaj pani Kasia będzie do Was dzwoniła aby omówić szczegóły przywiezienia koteczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 152 gości