Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Kupiłam mleko dla Ryśki, ale nie mam jak dzisiaj donieść. Miszelina o której ruszasz. Może podrzucę Ci w drodze do kociarni popołudni ?
Cammi pisze:edit_f pisze:mam dwa kontakty po "Fredzi", jeden dom dzwonił wczoraj, dzisiaj drugi:
pierwszy domek:
- pani chciała koteczkę miłą, może być dorosła, mieszkają w domu gdzieś pod krakowem, miałaby wychodzić tylko pod opieką, mieli kota w latach 80tych
drugi domek:
- zdaje się, że młode małżeństwo, mieszkają w bloku na oświecenia, chcą kotkę lub kocurka ok. 1,5 rocznego, domek niewychodzący, ale będą jeździć z nim na działkę, chcieliby go nauczyć szelek, nie chcą małego kotka, żeby nie męczył się sam w domu, bo oni oboje pracują i boją się, żeby się nudził i może zrobił sobie jakąś krzywdę, wcześniej nie mieli kotka, chcieliby aby futerko było puchate..
komu przekazać telefony?
Ja bym zareklamowała Myzia - około 9 miesięcy jeżeli nie za młody - a dorosła, miła kotka to może Basia - własnie jest w trakcie zabieku usuwania ząbków
za 1h jadę po odbiór
Akima pisze:edit_f pisze:mam dwa kontakty po "Fredzi", jeden dom dzwonił wczoraj, dzisiaj drugi:
pierwszy domek:
- pani chciała koteczkę miłą, może być dorosła, mieszkają w domu gdzieś pod krakowem, miałaby wychodzić tylko pod opieką, mieli kota w latach 80tych
drugi domek:
- zdaje się, że młode małżeństwo, mieszkają w bloku na oświecenia, chcą kotkę lub kocurka ok. 1,5 rocznego, domek niewychodzący, ale będą jeździć z nim na działkę, chcieliby go nauczyć szelek, nie chcą małego kotka, żeby nie męczył się sam w domu, bo oni oboje pracują i boją się, żeby się nudził i może zrobił sobie jakąś krzywdę, wcześniej nie mieli kotka, chcieliby aby futerko było puchate..
komu przekazać telefony?
Oleńka, Malinka i Brzoskwinka czekają.
edit_f pisze:Akima pisze:edit_f pisze:mam dwa kontakty po "Fredzi", jeden dom dzwonił wczoraj, dzisiaj drugi:
pierwszy domek:
drugi domek:
komu przekazać telefony?
Oleńka, Malinka i Brzoskwinka czekają.
czy Malwinka i Brzoskwinka nie powinny iść razem?
na kogo mogę dać namiary, aby panie mogły zobaczyć koteczki?
edit_f pisze:
czy Malwinka i Brzoskwinka nie powinny iść razem?
na kogo mogę dać namiary, aby panie mogły zobaczyć koteczki?
miszelina pisze:Akima pisze:Kupiłam mleko dla Ryśki, ale nie mam jak dzisiaj donieść. Miszelina o której ruszasz. Może podrzucę Ci w drodze do kociarni popołudni ?
Idę z centrum, w kociarni bedę koło 17.15. Marszruty dokładnej nie podam, po mam parę spraw po drodze.
Jakie to mleko? Może ja Ryśce conva podam?
Akima pisze:miszelina pisze:Akima pisze:Kupiłam mleko dla Ryśki, ale nie mam jak dzisiaj donieść. Miszelina o której ruszasz. Może podrzucę Ci w drodze do kociarni popołudni ?
Idę z centrum, w kociarni bedę koło 17.15. Marszruty dokładnej nie podam, po mam parę spraw po drodze.
Jakie to mleko? Może ja Ryśce conva podam?
Conv niedobry w smaku. Kupiłam w zoologu mleko dla kotów. Może sama podje. Daj znać jak będziesz się zbliżać do przecznicy Leai Konarskiego to podejdę do Cię.
milu pisze:Miszelino, w sobotę będę kończyła o 16.00 szkolenie w centrum i mogę odciążyć cię z KocimskąNa poranne porządki się nie załapię, bo mam na tym szkoleniu być na 10.00
miszelina pisze:milu pisze:Miszelino, w sobotę będę kończyła o 16.00 szkolenie w centrum i mogę odciążyć cię z KocimskąNa poranne porządki się nie załapię, bo mam na tym szkoleniu być na 10.00
Ofertę z wdzięcznym sercem przyjmuję![]()
Ale Ty przecież będziesz w niedzielę po południu, to nie za dużo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 160 gości