K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 8:43 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Sorki że troszkę nie z tematem, ale potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Domek długo czeka, kocio też, a to zupełnie niepotrzebne... Poratujecie?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro paź 07, 2009 8:44 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Miuti pisze:
Miuti pisze:EDYTKO - jakie perspektywy mają te dwie?
ONE NIE WRACAJĄ NA DWÓR, PRAWDA???

JA JE BIORĘ.

(To przez egoizm - inaczej spać bym nie mogła.....).

Powtarzam - przez egpizm.

Miuti: z tą czarną kotką to jeszcze nie wiadomo.. dowiemy się, czy jest domowa.. na razie ciężko to stwierdzić.. na razie wydaje się, że tam gdzie była, nie było jej źle.. nie będziemy jej na siłę uszczęśliwiać..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro paź 07, 2009 8:45 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:Wiecie czasem są takie zależności, że jeśli A, to B, więc jest opcja, że kotka nie trafi na ulicę...

wierzę w tę zależność :) i że taka opcja będzie możliwa..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro paź 07, 2009 8:54 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Niteczka 1 pisze:Sorki że troszkę nie z tematem, ale potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Domek długo czeka, kocio też, a to zupełnie niepotrzebne... Poratujecie?

Poprosze adres na priv, jesli nie jest to drugi koniec Krakowa, to cos sie da zrobic ;)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro paź 07, 2009 8:57 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

panikota pisze:Zadam może głupie pytanie, bo info się na pewno pojawiło, ale nie mogę teraz odszukać w wątku, u kogo przebywa mój wybranek Oczko :?: :oops:

Oczko jeszcze jest na Wielopolu, ale dzisiaj zabieram go do siebie. Gdybyś chciała odwiedzić swojego podopiecznego, zapraszam :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro paź 07, 2009 8:58 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

zawsze mi żal domowych, ufnych kotek które się znudziły i ktoś je wykopał na ulicę.
To jest zbrodnia
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro paź 07, 2009 9:13 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

anna09 pisze:Oczko jeszcze jest na Wielopolu, ale dzisiaj zabieram go do siebie. Gdybyś chciała odwiedzić swojego podopiecznego, zapraszam :D

Dzięki, gdzieś mi umknęło, że Oczko idzie do Ciebie :oops:
No jak mi go ktoś nie sprzątnie sprzed nosa na DS to w końcu będę musiała poznać mego wybrańca ... tak informacyjnie, jakie okolice Krakowa?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro paź 07, 2009 9:15 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

panikota pisze:
anna09 pisze:Oczko jeszcze jest na Wielopolu, ale dzisiaj zabieram go do siebie. Gdybyś chciała odwiedzić swojego podopiecznego, zapraszam :D

Dzięki, gdzieś mi umknęło, że Oczko idzie do Ciebie :oops:
No jak mi go ktoś nie sprzątnie sprzed nosa na DS to w końcu będę musiała poznać mego wybrańca ... tak informacyjnie, jakie okolice Krakowa?

Ruczaj. Koniecznie musisz go poznać :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro paź 07, 2009 9:18 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Dzikunia wczoraj tak się rozmruczała, że serce rośnie.
To rozkoszne zwierzątko.
Polecam do adopcji.
Ale kicia jeszcze nie wysterylizowana!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro paź 07, 2009 9:19 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Miuti, mamy sterylki u dra Szpeyera, tam można kotkę wysterylizować.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro paź 07, 2009 10:35 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Wklei się - czy nie?

PROGRAM PIERWSZEGO NIEPOŁOMICKIEGO SPOTKANIA PT.

„KOTY, PSY, KONIE I MY”
OGRODY I ZAMEK KRÓLEWSKI W NIEPOŁOMICACH
W NIEDZIELĘ 19 .10.2009 ROKU
W GODZINACH 11.00 – 19.00
Spotkanie, które objął patronatem Prezydent Miasta i Gminy Niepołomice oraz TVP Oddział w Krakowie dopomogła przygotować Fundacja Zamku Królewskiego w Niepołomicach.
Szczegóły w plakatach i na stronie internetowej http://zwierzetawpotrzebie.pl

AKCJE EDUKACYJNE I INFORMACYJNE
ADOPCJA PSÓW, KOTÓW I KONI - PREZENTACJA ZWIERZĄT DO ADOPCJI ( POKAZ BEZPOŚREDNI I PREZENTACJA MULTIMEDIALNA )

Konkakt: kontakt@zwierzetawpotrzebie.pl

WYKŁADY – PREZENTACJE :
„CZŁOWIEK - ZWIERZĘTA TOWARZYSZĄCE , HISTORIA ZNAJOMOŚCI”
„FAKTY I PRZESĄDY O PSACH, KOTACH I NIE TYLKO”
SPOTKANIE AUTORSKIE :
SPOTKANIE AUTORSKIE Z PANEM FRANCISZKIEM KLIMKIEM

„MAM PRZYJACIELA ZE SCHRONISKA” – SPOTKANIE Z LUDŹMI, KTÓRZY PRZYGARNĘLI ZWIERZAKA ZE SCHRONISKA. POKAZ ZDJĘĆ ZWIERZAKA PRZED ADOPCJĄ I JUŻ W NOWYM DOMU. W ROZMOWACH UCZESTNICZĄ WOLONTARIUSZE, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO URATOWANIA ZWIERZAKA.
KONKURSY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY :
1. KONKURS „TAK MIESZKA MÓJ PIES , TAK MIESZKA MÓJ KOT”
KATEGORIE: RYSUNEK I I FOTOGRAFIA (REGULAMIN KONKURSU NA STRONIE INTERNETOWEJ http://zwierzetawpotrzebie.pl
A. SKŁADANIE PRAC PODCZAS IMPREZY 11.10.2009 LUB POCZTĄ DO DNIA 30.09.2009 R.
B. WYKONANIE RYSUNKU W CZASIE IMPREZY 11.10.2009 „ RYSOWANIE NA GORĄCO”

NA ZWYCIĘZCÓW CZEKAJĄ NAGRODY, KTÓRE ZOSTANĄ WRĘCZONE W PROGRAMIE TELEWIZYJNYM „KUNDEL BURY I KOCURY”
2. KONKURS „NAJLEPIEJ PRZYGOTOWANA DO ZIMY BUDA” - OGŁOSZENIE ZAŁOŻEŃ KONKURSU PODCZAS IMPREZY 11.10.2009 R. TERMIN NADSYŁANIA PRAC DO 15. 11.1009R. (REGULAMIN KONKURSU NA STRONIE INTERNETOWEJ http://zwierzetawpotrzebie.pl
3. „ZNAJDŹ ZWIERZAKA” ZWIEDZANIE EKSPOZYCJI MUZEUM NA ZAMKU W NIEPOŁOMICACH POŁĄCZONE Z WYSZUKIWANIEM NA OBRAZACH W GALERII ZWIERZĄT NAMALOWANYCH PRZEZ DAWNYCH MISTRZÓW . (REGULAMIN KONKURSU NA STRONIE INTERNETOWEJ http://zwierzetawpotrzebie.pl
NA ZWYCIĘZCÓW CZEKAJĄ NAGRODY, KTÓRE ZOSTANĄ WRĘCZONE W PROGRAMIE TELEWIZYJNYM „KUNDEL BURY I KOCURY”
• Zwiedzanie Muzeum połączone ze zwiedzaniem wystawy prac Włodzimierza Puchalskiego

BEZPŁATNE PORADY LEKARZY WETERYNARII
BEZPŁATNE PORADY Z ZAKRESU ZACHOWAŃ ZWIERZĄT
POKAZ PSÓW PRACUJĄCYCH W DOGOTERAPII

II WYSTĘPY ARTYSTYCZNE
ARTYŚCI Z POMOCĄ DLA ZWIERZĄT
MIĘDZY INNYMI :
• SPEKTAKL „KOTY, PSY , KONIE I MY”
W WYKONANIU AKTORÓW SCEN TEATRÓW KRAKOWSKICH

III DZIAŁANIA WSPOMAGAJĄCE
AUKCJA Z DOCHODEM PRZEZNACZONYM DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
POKAZ SAMOCHODÓW RETRO – PRZEJAZD NIMI ZA „PSI PIENIĄDZ” PRZEZNACZONY DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
SPRZEDAŻ KIEŁBASEK „ ZA PSI PIENIĄDZ” Z DOCHODEM PRZEZNACZONYM DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
SPRZEDAŻ CIASTECZEK „ ZA PSI PIENIĄDZ” Z DOCHODEM PRZEZNACZONYM DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
SPRZEDAŻ KARMY, SMYCZY, OBROŻY, ZABAWEK DLA KOTÓW I PSÓW Z DOCHODEM PRZEZNACZONYM DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
ZBIÓRKA KARMY Z PRZEZNACZENIEM DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
ZBIÓRKA PIENIĘDZY Z PRZEZNACZENIEM DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
ZDJĘCIA W SPECJALNIE PRZYGOTOWANYCH DEKORACJACH DO ZAMÓWIENIA „ „ ZA PSI PIENIĄDZ” Z PRZEZNACZENIEM DLA ZWIERZĄT W POTRZEBIE
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro paź 07, 2009 10:54 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_ pisze:
Niteczka 1 pisze:Sorki że troszkę nie z tematem, ale potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Domek długo czeka, kocio też, a to zupełnie niepotrzebne... Poratujecie?

Poprosze adres na priv, jesli nie jest to drugi koniec Krakowa, to cos sie da zrobic ;)

Jesli to domek na Spoldzielcow, to wizyte przedadopcyjna odbywamy prawdopodobnie dzis z Queen_ink (czekam na jej telefon bo ma dzwonic do potencjalnych opiekunow kotka).

Jesli to nie jest domek dla kotomyszy, to pewnie cos innego ;)

BarbAnn, moja Fiona to wlasnie taka domowa miziasta wyrzucona na ulice... :(

Gluś i Fumik pozdrawiaja. Jeden siedzi w szafie (F) na recznikach, drugi prysnal do budki i tradycyjnie wystawia tylko 8O . Felek siedzi na krzesle i bardzo ostroznie i podejrzliwie obwachuje okolice klatki. Fiona wskoczyla na druga szafe, skad patrzy wzrokiem pelnym nienawisci, mruczy i syczy -jak jakas bogini zemsty czy cos...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro paź 07, 2009 12:39 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

odswiezam wlasnie ogloszenia, czy mozna prosic o lepsze opisy dla fumika i glusia? sa bardzo krociutkie
Obrazek

Patka_

Post » Śro paź 07, 2009 12:43 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_ pisze:odswiezam wlasnie ogloszenia, czy mozna prosic o lepsze opisy dla fumika i glusia? sa bardzo krociutkie

Jakie masz te ogloszenia? Mozesz zacytowac?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro paź 07, 2009 12:57 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

solangelica pisze:
Patka_ pisze:odswiezam wlasnie ogloszenia, czy mozna prosic o lepsze opisy dla fumika i glusia? sa bardzo krociutkie

Jakie masz te ogloszenia? Mozesz zacytowac?

to co jets na pierwszej stronie - czyli po jendym zdaniu.

na gumtree nie mam mozliwosci zrobienia calej galerii czarnych kotow bo przyjmuje maximum 4 zdjecia wiec musze wystawiac koty osobno, dlatego jak dla mnie za krociutki.
Ostatnio edytowano Śro paź 07, 2009 13:00 przez Patka_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Patka_

[poprzednia][następna]