Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Miuti pisze:EDYTKO - jakie perspektywy mają te dwie?
ONE NIE WRACAJĄ NA DWÓR, PRAWDA???
JA JE BIORĘ.
(To przez egoizm - inaczej spać bym nie mogła.....).
Powtarzam - przez egpizm.
lutra pisze:Wiecie czasem są takie zależności, że jeśli A, to B, więc jest opcja, że kotka nie trafi na ulicę...
Niteczka 1 pisze:Sorki że troszkę nie z tematem, ale potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Domek długo czeka, kocio też, a to zupełnie niepotrzebne... Poratujecie?
panikota pisze:Zadam może głupie pytanie, bo info się na pewno pojawiło, ale nie mogę teraz odszukać w wątku, u kogo przebywa mój wybranek Oczko![]()
anna09 pisze:Oczko jeszcze jest na Wielopolu, ale dzisiaj zabieram go do siebie. Gdybyś chciała odwiedzić swojego podopiecznego, zapraszam
panikota pisze:anna09 pisze:Oczko jeszcze jest na Wielopolu, ale dzisiaj zabieram go do siebie. Gdybyś chciała odwiedzić swojego podopiecznego, zapraszam
Dzięki, gdzieś mi umknęło, że Oczko idzie do Ciebie
No jak mi go ktoś nie sprzątnie sprzed nosa na DS to w końcu będę musiała poznać mego wybrańca ... tak informacyjnie, jakie okolice Krakowa?
Patka_ pisze:Niteczka 1 pisze:Sorki że troszkę nie z tematem, ale potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Domek długo czeka, kocio też, a to zupełnie niepotrzebne... Poratujecie?
Poprosze adres na priv, jesli nie jest to drugi koniec Krakowa, to cos sie da zrobic
Patka_ pisze:odswiezam wlasnie ogloszenia, czy mozna prosic o lepsze opisy dla fumika i glusia? sa bardzo krociutkie
solangelica pisze:Patka_ pisze:odswiezam wlasnie ogloszenia, czy mozna prosic o lepsze opisy dla fumika i glusia? sa bardzo krociutkie
Jakie masz te ogloszenia? Mozesz zacytowac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości