Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
a kiedy Ty takie piwko piłaś?![]()
chyba po kryjomu co?
wyszło szydło z worka![]()
![]()
![]()
Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
chyba po kryjomu co?
![]()
![]()
no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
trawa11 pisze:Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
chyba po kryjomu co?
![]()
![]()
no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
i nigdy sie nie dowiesz![]()
Materacem trza było byc![]()
![]()
![]()
Kociama pisze:
eee no to nie z tej beczki
w tej dziedzinie to Dzieciaki chyba raczej grzeczne były
Niee, mnie o M. chodziło kiedy na spacer wyszłamKociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
chyba po kryjomu co?
Lemoniada pisze:Niee, mnie o M. chodziło kiedy na spacer wyszłamKociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
chyba po kryjomu co?
Ależ trawko, ja jestem grzecznym dziewczęciemtrawa11 pisze:Kociama pisze:no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
![]()
![]()
Wim, wimKociama pisze:Lemoniada pisze:Niee, mnie o M. chodziło kiedy na spacer wyszłamKociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
chyba po kryjomu co?
a no tak
no bo sama juz wisz że facet to babuć
Lemoniada pisze:Wim, wimKociama pisze:Lemoniada pisze:Niee, mnie o M. chodziło kiedy na spacer wyszłamKociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
chyba po kryjomu co?
a no tak
no bo sama juz wisz że facet to babućZostanę se starą panną i będę mieć wszystko w dupie
Lemoniada pisze:Ależ trawko, ja jestem grzecznym dziewczęciemtrawa11 pisze:Kociama pisze:no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
![]()
![]()
Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
Podeślijtrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ależ trawko, ja jestem grzecznym dziewczęciemtrawa11 pisze:Kociama pisze:no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
![]()
![]()
się tak nie chwal![]()
Podeslę Ci kogos
Lemoniada pisze:Podeślijtrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ależ trawko, ja jestem grzecznym dziewczęciemtrawa11 pisze:Kociama pisze:no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
![]()
![]()
się tak nie chwal![]()
Podeslę Ci kogos
I żeby miał długie włosy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], misiulka, puszatek i 320 gości