TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 02, 2009 21:33 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Jowita kawal dobrej roboty:) zrobilyscie z Honia:)
Caluje Was mocno za to jeszcze raz:))))

co do pieniedzy....wiem ze sa problemem ale wole kombinowac niz zapalac swieczki. Uda sie. Od poniedzialku wrzuce pare fantow. Musze jeszcze przeorac szafy....jak nie na bazarku to na allegro wystawie. Pieniadze znajdziemy. Leczyc trzeba. Uda sie.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt paź 02, 2009 21:38 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

to ze sie udaje to nie zasluga ani moja ani Honi, tylko nas tu wszystkich pomagajacych, kazdy wrzuci czesc siebie i swojego trudu i dlatego jest taki dobry efekt i to ze dzis zasne spokojnie bo te kociaki juz nie zmarzna :)

Dziekuje wszystkim pomagajacym :1luvu:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt paź 02, 2009 21:39 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

dobrze że już w szpitaliku :ok:
strasznie zimno sie zrobiło :(
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Pt paź 02, 2009 21:48 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Dziewczyny, ja przepraszam - do d... dzień dzisiaj miałam i zalatany do tego, ale już jestem. Z Etką to my już telefonicznie wszystko "ten teges" dograłyśmy. Etka będzie mnie informowała na bieżąco co, komu i ile przelać, a ja będę ... się "spłukiwać" z forsy. :lol:

Wielki podziw dla Etki i Honoraty! Dziewczyny, cokolwiek powiem, nie będzie odkrywcze, więc po prostu powtórzę za innymi dołączając do grona wdzięcznych - dziękuję i podziwiam.

PROSIMY O DT DLA GIZMI I FIONY!
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt paź 02, 2009 22:12 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Jowita i Honia chylę czoło :D
Czy w takim razie mam się szykować na poniedziałek wieczór przewieźć kociaki ?

aoi neko

Od: Śro cze 18, 2008 16:44

Post » Pt paź 02, 2009 23:35 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Etka pisze:teraz wiesci.

Gizmo, ktory okazal sie Gizmi dziewczynka, bedzie siedzial w szpitaliku i licze na kolejny cud ze znajdzie sie domek!

Jak mogłyśmy się tak pomylić.O kurka ale plama,dobrze że Gizmi okazała się być kotem.
Normalnie wstyd mi. :oops:
Dwie panienki Gizmi i Fiona czekają na swoją szansę
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Sob paź 03, 2009 6:52 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

aoi neko pisze:Jowita i Honia chylę czoło :D
Czy w takim razie mam się szykować na poniedziałek wieczór przewieźć kociaki ?

no na poniedzialek Justynka, było by dobrze, no i chyba Cie bede prosic jakos pod przyszly wekend bo wtedy chyba bedziemy kastrowac Lulka. Ale wiecej bede wiedziec w poniedzialek.

Małgosia, spoko, ja tez przeciez po Kalinke tam bylam moglam sprawdzic ;)

Etka

Post » Sob paź 03, 2009 8:15 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Stella, która notabene przyjechała do mnie jako wykastrowany chłopak :mrgreen: po operacji przepukliny ma się bardzo dobrze.
Mam nadzieje, że panna nic więcej nie wymyśli i będziemy mogli zacząć szukać jej domu. Do tego dziewczyna ostatnio przestała się gniewać na kuwetę i mam nadzieję, że (tfu, tfu, tfu) tak już jej zostanie.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob paź 03, 2009 8:27 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

iwcia pisze:Stella, która notabene przyjechała do mnie jako wykastrowany chłopak :mrgreen: po operacji przepukliny ma się bardzo dobrze.
Mam nadzieje, że panna nic więcej nie wymyśli i będziemy mogli zacząć szukać jej domu. Do tego dziewczyna ostatnio przestała się gniewać na kuwetę i mam nadzieję, że (tfu, tfu, tfu) tak już jej zostanie.

dziekujemy za wiesci Iwciu, mam nadzieje ze zostanie jej z kuweta i ze znajdzie super wymarzony domek!
a na zdjecia to ja bym byla lasa ;)
Zdjec Stelli mi sie marzy troche :)

Etka

Post » Sob paź 03, 2009 9:50 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

witam

Od wczorajszego wieczora rezyduje u nas Falka :)
Chowa się po kontach, teraz śpi za kanapą, w nocy trochę zjadła trochę chyba wypiła ale jak na razie nie załatwiła się jeszcze albo myśmy nie znalazły :( trochę to nas to martwi....
Kota jest strasznie przepłoszona ale ma w tej chwili cały pokój do dyspozycji i miejmy nadzieje, że zmieni zdanie i da nam szanse :) ....
Jak się coś zmieni dam znać :)

Marcelina31

Od: Czw paź 01, 2009 17:02

Post » Sob paź 03, 2009 13:43 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Bardzo dziekujemy za przygarniecie Falki. To dla niej prawdziwa szansa na zycie.
Obrazek
Obrazek

aga9955

Post » Sob paź 03, 2009 16:10 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

i kota się chowa nic nie je nie pije się nie załatwia jestem załamana bo nie wiem jak jej pomóc, :( proszę o pomoc co robić, zostawić ją w spokoju czy co robić ??

Marcelina31

Post » Sob paź 03, 2009 16:12 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Marcelina31 pisze:i kota się chowa nic nie je nie pije się nie załatwia jestem załamana bo nie wiem jak jej pomóc, :( proszę o pomoc co robić, zostawić ją w spokoju czy co robić ??

zostaw ja w spokoju. Ona musi sie oswoic z nowa sytuacja i otoczeniem. Sama sie otworzy. Wazne zeby jadla. Choc troszke. Zostaw jej zarelko w pokoju w ktorym kicia przebywa. Kontroluj co jakis czas czy zjadla.
Wszystko sie ulozy:)
Obrazek

aga9955

Post » Sob paź 03, 2009 16:34 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

tak też zrobiłam no nic będę cierpliwie czekać i zdawać relacje jak się sprawy mają

Marcelina31

Post » Sob paź 03, 2009 16:34 Re: TRAGEDIA 63koty..Ostatnie chorują w wolierze, bez DT umrą!!!

Marcelina - witaj! Daj kocie spokój. Zostaw żarełko na noc. Jak jest nerwowa, to może za jasnego dnia nie tknąć. A słońce zajdzie już niedługo (dlaczego tak szybko?). Dla niej przybycie do was to jeszcze większy stres niż dla was.

Teraz o nas. Byłyśmy z Gryzią dzisiaj na następnej serii zastrzyków. Jutro kolejna. W poniedziałek porozmawiam, co robić dalej. Gryzia czuje się lepiej. Dała czadu w gabinecie: prawie zwiała z wbitą strzykawką. :lol: Ale nadal dość ciężko oddycha.

Ja MUSZĘ wyjechać w przyszłym tygodniu na kilka dni. Czy ktoś będzie w stanie pomóc? Prawdopodobnie trzeba będzie z nią jeździć do weta. Nie wiem, jak to rozwiązać. Mogę zorganizować osobę dochodzącą, ale ona nie da rady łapać koty. :cry:

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

[poprzednia][następna]