Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 07, 2009 19:13

Anna_33 pisze:J
Wiemy jaki jest status, wiemy o dzierzawie,o Marzenie ze Starachowic, o pracach Zarzadu, zostaniemy poinformowani o wynikach tych prac. Jak nas to nie usatysfakcjonuje, zadzialamy inaczej. A ze nie piszemy o wszystkim tutaj? Coz, bedziemy pisac jak beda realne zmiany. Teraz to tylko bicie piany.

Dla mnie jest to argument :)

Kama2

Od: Sob mar 14, 2009 12:37

Post » Wto kwi 07, 2009 19:13

Anna_33 pisze:P.Irena wyszorowala kuchnie, jak dziewczyny weszly to akurat uprawiala akrobatyke na krzesle i szorowala sufit :roll:

A mówiłyśmy, że pomożemy jej w tym następnym razem...
Może uda się zgarnąć mojego TŻa znowu, to chociaż ten zlew spróbuje naprawić i taki tam męskie roboty :wink:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto kwi 07, 2009 19:15

Ja bym sie jednak nie zastanawiala nad intencjami Malgosi. Dla mnie i dla wszystkich sa jasne i czyste.
Podnosze rzucona tu kiedys propozycje zalozenia drugiego watku do dyskusji.
Osobiscie, mnie niewiele zniechecic moze, ale bicie piany owszem.
Jak juz wczesniej kilka razy pisalam, nie napiszemy co "w drugim torze".
A dlaczego, to juz chyba latwo sie domyslic.Jak sie ten "tor" skrystalizuje, to bedzie o czym pisac, jak nie, rowniez o tym napiszemy.
Pisalas Kamo, ze czytasz bardzo uwaznie watek. To mile. Wlasnie tam jest odpowiedz na wiekszosc Twoich pytan.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Wto kwi 07, 2009 19:17

Bo argumenty sa, ale nie bardzo mozemy na razie je wywieszac jak flagi :(
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Wto kwi 07, 2009 19:25

Jana Twoj Tz bezcenny, TZ Modejski tez trzeba bedzie gwaltem wziac. Bedziemy wiezli meble od Meggi2.
Czarno widze wnoszenie ich tam, ale jakos moze..)
Zauwazylyscie komunikat, ze dwa piesy zabrane? I ze dwa dalmaty tam sa do zabrania?
Gaduly przeklete.. :evil: [size=12]Domkow lepiej szukac, po forach laytac, oglaszac...[/size]
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Wto kwi 07, 2009 19:30

Anna_33 pisze:Ja bym sie jednak nie zastanawiala nad intencjami Malgosi. Dla mnie i dla wszystkich sa jasne i czyste.
A dlaczego, to juz chyba latwo sie domyslic.Jak sie ten "tor" skrystalizuje, to bedzie o czym pisac, jak nie, rowniez o tym napiszemy.
Pisalas Kamo, ze czytasz bardzo uwaznie watek. To mile. Wlasnie tam jest odpowiedz na wiekszosc Twoich pytan.

Dziękuję Aniu. O to mi chodziło. A gdyby ktoś miał wątpliwości co do moich intencji - byłam, widziałam i pojadę znowu. Jeśl tylko będzie taka potrzeba i dziewczyny mnie nie wywalą ;)

Wątek dyskusyjny popieram, ja na tym kończę. Tym bardziej, że przecież Kamie również leży na sercu dobro Boguszków. Prawda Kama? :)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Wto kwi 07, 2009 19:33

Piesy wzięte, ale i TYSON w DS :D Kibicowłam mu z całych sił (taki cichy ulubieniec) ;)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Post » Wto kwi 07, 2009 19:38

Wiemy jaki jest status, wiemy o dzierzawie,o Marzenie ze Starachowic, o pracach Zarzadu, zostaniemy poinformowani o wynikach tych prac.

Czy w takim razie możesz poinformować, jakie są prace Zarządu? Oczywiście o ile to nie jest tajemnicą

wilhelmi

Od: Wto mar 10, 2009 11:33

Post » Wto kwi 07, 2009 19:39

A ja mam pytanie czy następny wyjazd będzie od razu w sobotę po świętach? Bo jeżeli tak, to ja nie będę mogła :( mogę w niedzielę, ale w sobotę nie dam rady. Chyba, że za dwa tygodnie, to nawet więcej rzeczy może zbiorę.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto kwi 07, 2009 19:40

Anna_33 pisze:Ja bym sie jednak nie zastanawiala nad intencjami Malgosi. Dla mnie i dla wszystkich sa jasne i czyste.

Aniu, ja nie zastanawiam sie nad intencjami Malgosi. Z pewnoscia sa czyste i jasne. Ja sie tylko zastanawialam nad jej postem :) Ogromna roznica prawda?
Na te pytania, ktore zadalam nie znalazlam odpowiedzi :wink:

Kama2

Post » Wto kwi 07, 2009 19:43

MalgosiaD pisze:[Tym bardziej, że przecież Kamie również leży na sercu dobro Boguszków. Prawda Kama? :)

prawda Malgosiu, nawet nie wiesz jak bardzo :roll:

Kama2

Post » Wto kwi 07, 2009 19:54

Aniu, ja nie zastanawiam sie nad intencjami Malgosi. Z pewnoscia sa czyste i jasne. Ja sie tylko zastanawialam nad jej postem Smile Ogromna roznica prawda?
Na te pytania, ktore zadalam nie znalazlam odpowiedzi :wink:

O rany, ':roll:' zatem już naprawdę ostatni raz w temacie "bicia piany" - intencją mojego postu było nic innego jak:
1. Prośba o nie bicie piany :twisted:
2. Ufność w inteligencję i zdrowy rozsądek dziewczyn koordynujących akcje boguszyckie (w skrócie - wiedzą co robią i robią co możliwe)
3. Konieczność "małych" kroków czyli pracy (!) u podstaw. Swoją drogą nie napisałam tam przypadkiem, że "tak naprawdę gigantycznych"? ... hmm
4. Potrzebie skonsolidowania działań i tych na tu i teraz i tych z "drugiego toru", na większą skalę.
W dużym skrócie. I już się zamykam w tym temacie. Wolę umówić się na szorowanie kuchni i tarasu :)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Post » Wto kwi 07, 2009 20:36

Mój Collie to nie ten :twisted: ale też bossski, już go kocham :oops: .
Szukamy mu pilnie super domu, bo ten drugi tam nadal jest.
Plizzz jak będziecie po świętach spróbujcie zlokalizować tego drugiego, to trikolor, duży, na bank pan pies.

A teraz moje cudo, nie odstepuje mnie na krok, niestety moje psie stado to buce i nie popisali się przy przywitaniu nowego kolegi :roll:
Obrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto kwi 07, 2009 20:36

Kama, ok. Odpowiedzi byly. Sama widzisz jak trudno znalezc jakies informacje jak jest taki natlok.Rozmawialismy burzliwie w poprzednim watku, zreszta w tym juz tez.Napisalysmy dlaczego u Ireny najpierw, dlaczego nie robimy na razie szumu medialnego itd.

Wilhelmi, niestety, ale nie moge. O tym tez rozmawialismy na forum.Poza tym na pw chyba tez cos pisalam.

Malgosiu, Tyson potrafi wpasc w oko;-)

Afatima, jeszcze nie jest na 100%, ze w pierwsza po Swietach.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Wto kwi 07, 2009 20:39

Iwciu, daj mi prosze zdjecie jakies troche wieksze na pw tego dzisiejszego.
Powiedz, jesli zlokalizujemy drugiego w czwartek, to co mamy zrobic?
Sliczny jest :-)
Ostatnio edytowano Wto kwi 07, 2009 20:40 przez Anna_33, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna_33

[poprzednia][następna]