Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 17, 2009 10:45

majencja pisze:A nam wyrżły się kieły :lol:

O kurcze 8O leci ten czas :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt kwi 17, 2009 11:38

majencja pisze:No bo Tosinek właściwie był już za TM i dopiero jak ludzki wet wziął się za kota po ludzku to się pozbierał. Chociaż do tej pory nie wiem jakim cudem ? Ale jest inny niż pozostałe kotki, mam cichą nadzieję że nadrobi no ale jest jeszcze sprawa przedniej łapki która najprawdopodobniej przy porodzie została złamana w ramionku, jest w tej chwili i krótsza i nieco mniej sprawna :cry:

a co z tym domkiem, ktory sie zainteresowal kićkiem? :)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt kwi 17, 2009 13:38

Hop S-c do góry bo czekają kocury na domki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt kwi 17, 2009 14:23

terenia1 pisze:Przypominam wszystkim o ogłoszeniach :!: :!: :!: ważne od jutra zaczynają się sterylki jak Marta napisała i szukamy kociakom domków :D potem czeka nas porządne naświetlanie kociarni. I ciągła i nieustająca prośba o domki tymczasowe.

Przypomnijcie kto co ma bo juz mi się pochrzaniło gdzie i jakie koty :(
moze na pierwszej stronie uaktualniać kogo ogłaszamy?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt kwi 17, 2009 15:39

Jeżeli chodzi o ew. domek Tosinka to myślę że na razie za wcześnie cokolwiek mówić. Kiciek jest troszkę nie teges i nie tylko chodzi o łapinkę. Pytanie czy i jak będzie rósł i np kontrolował czynności fizjologiczne. Poza tym jak na razie nie nadaje sie do żadnego towarzystwa- jego rodzeństwo natychmiast go przygniata i podgryza. W trójkę się rzucają na niego jak hieny :evil: Tak że jest całkiem osobno bo inaczej się nie da. Pytanie czy będzie mógł być z innym kotem?Jutro znowu jedziemy do weta tym razem innego , Iwetka mnie umówiła , chcę sprawdzić tamtego i potwierdzić co z tą łapką. Trochę lepiej nią rusza ale jest niesprawna.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt kwi 17, 2009 17:59

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Przypominam wszystkim o ogłoszeniach :!: :!: :!: ważne od jutra zaczynają się sterylki jak Marta napisała i szukamy kociakom domków :D potem czeka nas porządne naświetlanie kociarni. I ciągła i nieustająca prośba o domki tymczasowe.

Przypomnijcie kto co ma bo juz mi się pochrzaniło gdzie i jakie koty :(
moze na pierwszej stronie uaktualniać kogo ogłaszamy?

poszukaj na allegro nick martyna1231 .To mój nick.Pod tym nickiem znajdziesz wszystkie ogłoszenia kotów które obecnie szukają domów.Musze jeszcze zrobic allegro dwóch maluchów od cleo ,ale czekam na fotki bo teresa ma mi przesłac.

Majencja trzymam kciuki za Tosia :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 17, 2009 19:57

Pamiętacie Rozalkę i jej maluszki jak zabrałyśmy je ze schroniska były jeszcze ślepe, są u Kasi w Opolu
RozalkaObrazek
Mały Oskar

Obrazek
mała koteczka -ma juz zaklepany domek we wrocławiu [maja juz odemnie dymna kotke ]
Obrazek

terenia1

Post » Pt kwi 17, 2009 21:19

Tosiu to taki mikrokot o Jeesooo :strach: z jakymy ostrymy zembami 8O leży mi na kolanach 8O i obgryza rękę. :D
Obrazek

majencja

Post » Pt kwi 17, 2009 22:03

Witam ponownie to ja pisałam o domku dla Tosinka i mam jeszcze nadzieję choć trzeba jeszcze faktycznie poczekać .Doczytałam wszystko i doszłam do wniosku,że muszę powstrzymać swoje zapędy ze względu na dobro Tosinka.Sytuacja wygląda tak,że ja mam 9 miesięcznego MCO i chciałam towarzysza zabaw dla niego i drugiego kotka do kochania tylko,że co do kochania to nie mam wątpliwości ale z tym drugim to chyba nie za bardzo .No i cóż poczekamy zobaczymy ale najważniejsze dobro Tosinka.Będę śledzić wątek i proszę nr konta na pw. dla Tosinka.

Leri

Od: Śro gru 12, 2007 13:40

Post » Pt kwi 17, 2009 22:11

Dzięki Leri ale nie trzeba na Tosinka robić składek. Tak się składa że z używek używam tylko....koty , a mam swoich 4 i 3/4 w tym jeden też specjalnej troski/ ma niewydolność nerek/i Animalia mnie lubi :lol: z tego powodu a pan kurier już wie że paczuszki zostawia się u ulubionej sąsiadki. :lol: A finansowo- ciężko pracuję ale mam trzy prace / ha , ha jak jestem niezastąpiona/ i finansowo nie ma problemów- przynajmniej jak na razie :D , a potrzeby własne niewielkie. No jedynie Junior -Pijawa , który ssie matkę ale głównie z portfela :ryk:
Obrazek

majencja

Post » Pt kwi 17, 2009 22:30

Założyłam osobny wątek jeszcze dla Etien więc jak zwykle proszę o podrzucanie i dbanie o ten wątek jak i resztę wątków założonych na kociarni :lol:
i czekam na propozycje kto ma jakiś pomysł jeśli chodzi o szukanie domków tymczasowych :lol:

terenia1

Post » Sob kwi 18, 2009 8:40

Sobotnio przedpołudniowe hoop :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob kwi 18, 2009 9:50

mar_tika pisze:Teraz wyglada tak i w sobote jedzie do nowego domu do Bielska -Białej:)
Obrazek

I pojechało moje Marley-ątko ciesze sie a mi smutno....Wiam,ze dobrze bo jak wszystko pójdzie dobrze to bedzie miła swój prawdziwy dom....ale w serduszku troche kłuje.... :cry:

Bądź szcesliwy w nowym domu :catmilk:

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Sob kwi 18, 2009 10:08

A ja dzis widziałam Tosinka i reszte małolatów :)
Pojechałysmy z Majką do mojego weta, żeby obejrzał łapeczke. Będzie dobrze, a reszte napisze Maja
:)

Trudno tym maluchom zrobić zdjecie, takie ruchliwe szkraby :)

Obrazek....Obrazek..

A tu Tosinek we własnej malutkiej osóbce

Obrazek...Obrazek...

Dziecko zgłodniało więc Mamusia musiała dać jeść :)
Obrazek...Obrazek...Obrazek..

....i dziciątko zasnęło :D
Obrazek...Obrazek...

...ale niestety nie pospać Tosiu przyjechał ,lecz na lekarskie oględziny

Obrazek...Obrazek

...jeszcze pokazał jak potrafi sam chodzić, choc czasami pupcia się jeszcze zaplata :)

Obrazek...Obrazek

To ja Tosiu, prawda, że jestem śliczny :D

Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob kwi 18, 2009 10:26

Ale fajniutka fotorelacja :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]