Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Na Święta jestem w Krakowie i jutro ok. południa/w niedzielę chyba jakoś przed południem/w poniedziałek chyba też jakoś przed południem mogłabym wielopolować. Ale ale, czy będzie tam w budynku ktoś, żeby mi otworzył drzwi? Chodzi mi o niedzielę i poniedziałek?
Tweety pisze:a co to tak pusto i taka cisza?![]()
dzisiaj mam tylko wieści z Chirona. Miluś ciachnięty, odkleszczony i odpchlony, bo to co na nim było to jakaś tragedia, przy samym golonym do zabiegu miejscu miał 5 kleszczy![]()
milu pisze:To zróbmy tak: w sobotę mogę tylko do 11.30, więc jeśli będzie tam pan Marek, to nie będę przychodziła. Natomiast na pewno będę w niedzielę (rano czy wieczorem - jeszcze do potwierdzenia) i w poniedziałek rano. Ale będzie na recepcji ktoś w Święta, prawda?
milu pisze:To zróbmy tak: w sobotę mogę tylko do 11.30, więc jeśli będzie tam pan Marek, to nie będę przychodziła. Natomiast na pewno będę w niedzielę (rano czy wieczorem - jeszcze do potwierdzenia) i w poniedziałek rano. Ale będzie na recepcji ktoś w Święta, prawda?
edit_f pisze:no to ja wieczorkiem w niedzielę
Tweety pisze:Jeżeli ktoś nie może lub nie chce wywiązywać się obowiązków (jakichkolwiek), do których się zgłosił, to proszę tylko o sygnał, trzeba będzie poszukać kogoś na wymianę. Tutaj musi wszystko hulać. Ja wiem, że brak czasu itp itd, też go nie mam, może czasem bardziej niż inni ale tym kotom to wszystko jedno czy mamy czas czy nie. Kolejne będą umierać, bo im nie pomożemy bez pewnych działań szeroko zakrojonych (m.in. adopcje, bazarki, interwencje w zgłaszanych miejscach, oferowanie DT). Muszę mieć pewność, że jak nie pomoże Kowalski, to Nowak albo ostatecznie X-iński, bo inaczej to możemy sobie całą tę działalność wsadzić ... do kieszeni.
Proszę o przemyślenie przez Święta co faktycznie ktoś może zrobić bez porywania się z motyką na słońce, bo tu potrzeba dobrowolnych ale jednocześnie odpowiedzialnych działań.
BarbAnn pisze:i kolejne odkrycie rynkowe czyli Certech zwirek super pinio zbrylajacy
http://www.krakvet.pl/certech-zwirek-su ... 11916.html
wprawdzie w krakwecie 10 litrow CBE+ jest w bardzo podobnych pieniadzach ale przy silnym kursie euro nie wiadomo jak dlugo.
Wiec testuje tego kruszona i powiem wam....niezly jestPachnie intensywnie. Super sie zbryla.Czyli-jest dobrze, a polski rynek nadąża
dodam do tego jeszcze-kupuj polskie dajesz prace
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości