Espi - znowu u Cameo w dt, ds bardzo potrzeby :-((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 30, 2009 19:40

milenap pisze:Mrr, chciałam tylko napisać, ze bardzo, bardzo mylisz sie w ocenie KropkiXL. To jest osoba, która z nienawiscią nie ma nic wspólnego. Po prostu, jak się czyta, ze komuś uciekł kot i nic się w tym temacie nie robi, zeby kogoś "nie martwić" i zapewnia, że wszystko jest ok (a więc działanie z premedytacją i napiszę to wprost, kłamstwo na forum), to wybacz, ale większość osób nie potrafi wspiąc się na wyżyny empatii, wspaniałomyślności i zrozumienia. Jezeli już, to pojawia się empatia w stosunku do tego biednego kota.

A za Espi oczywiście kciuki!

to ja sie podpisze.
I trzymam za domek Espi....dobry domek
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob maja 30, 2009 20:34

aga9955 pisze:
milenap pisze:Mrr, chciałam tylko napisać, ze bardzo, bardzo mylisz sie w ocenie KropkiXL. To jest osoba, która z nienawiscią nie ma nic wspólnego. Po prostu, jak się czyta, ze komuś uciekł kot i nic się w tym temacie nie robi, zeby kogoś "nie martwić" i zapewnia, że wszystko jest ok (a więc działanie z premedytacją i napiszę to wprost, kłamstwo na forum), to wybacz, ale większość osób nie potrafi wspiąc się na wyżyny empatii, wspaniałomyślności i zrozumienia. Jezeli już, to pojawia się empatia w stosunku do tego biednego kota.

to ja sie podpisze.

I ja też się dorzucam z podpisem
A kciuki - oczywizda :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 30, 2009 23:05

No pięknie, jak szukałam Espi niezakoconego DT to oczywiście była cisza na wątku :twisted: a jak jest hot, to już potrafią "natrzepać" kilka stron w godzinę :twisted:

Sorki, chodziło mi o jedną osobę :wink:

Wracając do tematu Espi, bo to jest JEJ wątek :) niestety, nie mam fajnych wieści :( wczoraj w nocy Alusia pogoniła mi Espi, tak solidnie aż kłaki leciały :crying: i co ja mam zrobić z tym kotem :?: :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob maja 30, 2009 23:15

Cameo pisze:No pięknie, jak szukałam Espi niezakoconego DT to oczywiście była cisza na wątku :twisted: a jak jest hot, to już potrafią "natrzepać" kilka stron w godzinę :twisted:

???????
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 30, 2009 23:19

Chodziło mi o jedną osobę, nie o Ciebie Sylwuniu :wink:

Muszę odpocząć :( od forum też...

Cameo

Post » Sob maja 30, 2009 23:43

Kiedy desperacko szukalam ratunku dla Marcysi, rowniez - niestety byla cisza, choc chodzilo tylko o tymczas... Gdy okazalo sie, ze moze byc Kredka, zainteresowanie mocno wzroslo.

Moja oferta w sprawie ogloszen i szukania domu dla Espi jest aktualna, jezeli przyjete beda moje warunki :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob maja 30, 2009 23:48

Liwia_ pisze:Kiedy desperacko szukalam ratunku dla Marcysi, rowniez - niestety byla cisza, choc chodzilo tylko o tymczas... Gdy okazalo sie, ze moze byc Kredka, zainteresowanie mocno wzroslo.

Rzadko zaglądam na twoje wątki (wyjątkiem była Szprotka-szylkreta, ale to chyba Anita go założyła, a Ty szukałaś jej domku)

Moja oferta w sprawie ogloszen i szukania domu dla Espi jest aktualna, jezeli przyjete beda moje warunki :)

Tzw. jakie?

Cameo

Post » Sob maja 30, 2009 23:51

Acha, gdybym do niego zajrzała, to zabrałabym Kredkę do siebie. Nie wiem nawet czy na stałe...

Ale cieszę się że trafiła w takie super ręce, żeby tylko Fufu ją polubiła...

Cameo

Post » Sob maja 30, 2009 23:57

Takie, ze dostane jej szczegolowy opis - historia, charakter, wyglad, zdjecia, ze zwrocisz koszty wystawienia i promowania ogloszen. I ze zdasz sie na moj osad w kwestii wyboru i oceny domu.

Jezeli sie zdecydujesz - moj e-mail znajdziesz w adopcjach w profilu :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob maja 30, 2009 23:59

Cameo pisze:Chodziło mi o jedną osobę, nie o Ciebie Sylwuniu :wink:

Muszę odpocząć :( od forum też...

Nie,nie myślałam że mogło o mnie chodzić Kama,tylko tak ogólnie,spoks
Ostatnio edytowano Nie maja 31, 2009 0:17 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 31, 2009 0:01

Liwia_ pisze:Takie, ze dostane jej szczegolowy opis - historia, charakter, wyglad, zdjecia, ze zwrocisz koszty wystawienia i promowania ogloszen. I ze zdasz sie na moj osad w kwestii wyboru i oceny domu.

Jezeli sie zdecydujesz - moj e-mail znajdziesz w adopcjach w profilu :)

Espi ma full ogłoszeń (na różnych portalach) mogę wrzucić twoje namiary, jakby co :)

Cameo

Post » Nie maja 31, 2009 9:06

Trzymam kciuki za Espi.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie maja 31, 2009 12:14

Filmik z Espi -> http://www.youtube.com/watch?v=0CrJXjFvIJk 8)

Dzisiaj w nocy był spokój, ale na jak długo?

Z tych dobrych wiadomości, Espi przestała siedzieć pod szafą, i pozwala się głaskać (feliway :1luvu:) najcześciej przesiaduje na samej górze fotela (ma widok na cały pokój) i od czasu do czasu, buczy na koty które kręcą się w pobliżu :wink:

Cameo

Post » Nie maja 31, 2009 15:10

:roll: :roll: :roll:

Cameo

Post » Nie maja 31, 2009 16:09

aga9955 pisze:

to ja sie podpisze.

I ja sie podpisuje pod wypowiedzia Milenap :!:
A za Espi i domek dla niej trzymam kciuki najmocniej jak potrafie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilo Droga, mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy i Espi znajdzie swoja spokojna przystan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sciskam przeserdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam, ze tak rzadko teraz zagladam, ale wiesz dlaczego... Mysle o Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]