Na smutek nie mam zbytnio czasu i nie leży on w mojej naturze. Złość z powodu bezsilności, braku 100% diagnozy i pewności, że jest sens kota męczyć zastrzykami we mnie siedzi. Gdy jestem zła to mam siły do pracy tak, więc położyłam wykładzinę w przedpokoju. Jutro muszę naprawić zasikaną i rozwalającą się szafkę na buty. Pstryknęłam też fotki Śliwce.
Śliwka jest piękna, Benek zresztą także. Czytałam, że koty Tonkijskie są prawie jak psy. Bardzo przywiązują się do człowieka, są bardzo przytulaste. Ciekawa jestem czy i u Ciebie taki ich charakter się ujawnił?
Trzymam mocno kciuki za beżowego (mnie się persy b. podobają, sama nie wiem czemu, po prostu jak je widzę od razu mnie rozczulają - chyba przez te płaskie mordki). Chad to mój faworyt
rety Śliwka jest śliczna cieszę się , że się trzymasz Mirko
ja ostatno mialam speeda do sprzatania , aktualnie jestem jakas ciut oklapla...ale to pewnie dlateog ,ze ortganizm czuje ze za dwa dni zacyznam sprawdzanie matur
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Ciężko mi powiedzieć czy moje tonki przywiązują się do człowieka, bo wcześniej jak i teraz przebywają w stadzie i nie mają człowieka na wyłączność. Na pewno lubią pieszczoty i zabawy.
Beżowemu podgoiły się nadżerki i z nosa nie leci już ropa, więc kalici chyba go opuściło.
Oddycha trochę lepiej, ale nadal ma wodę w prawym płucu i serce mu wariuje. Pije wodę jednak jeść jeszcze sam nie chce, więc go karmię. Pozostaje mi tylko podawać mu leki i czekać.
Dostałam kilka zdjęć Mai i nimi pieczętuję oficjalnie jej adopcję przez moją kuzynkę Sylwię.
Szafki na buty nie naprawiłam. Szkoda zachodu. Nowa dojdzie do mnie pewnie na początku przyszłego tygodnia i tylko będę musiała dorobić jej jakieś wyższe plastikowe podkładki żeby znowu nie rozlazła się od zasikania.
a co u kociastych slychac , ja jak zwykle tylko pierwsza fotke z filmiku widze )
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Anulka111 gdybyś mieszkała blisko to bym coś na to zaradziła. Niestety znowu zobaczysz tylko fotkę z wczorajszego filmiku.
W południe zawożę beżowego do innej kliniki na RTG. Musze wiedzieć czy jego stan jest wynikiem powżnej wady serca czy też infekcji. Jeśli serca to nie mam zamiaru dłużej go męczyć.
Od kilku dni z Lulu jest coś nie tak. Najpierw 2-3 dni wymiotował karmą jak przy zakłaczeniu, więc dostawał Bezo-Pet. Potem zaczął gorączkować i zrobił się osowiały. Je i pije, ale mniej niż poprzednio. Robi bardzo twarde kupy.