Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Apsa pisze:Agneska pisze:Apsa pisze:Wczoraj Ocelot prawie pojechał do nowego domu.
Wieczorem odnawiam mu ogłoszenia...
I znów prawie zrobiło różnicę?![]()
Sie nie znają i już.
Ludzie byli na tyle niezdecydowani, że w końcu zostali pogonieni bez kota. Lepiej jak zwierzak poczeka dłużej, niż ma potem wracać z adopcji, bo coś tam
koteczekanusi pisze:Apsa pisze:Agneska pisze:Apsa pisze:Wczoraj Ocelot prawie pojechał do nowego domu.
Wieczorem odnawiam mu ogłoszenia...
I znów prawie zrobiło różnicę?![]()
Sie nie znają i już.
Ludzie byli na tyle niezdecydowani, że w końcu zostali pogonieni bez kota. Lepiej jak zwierzak poczeka dłużej, niż ma potem wracać z adopcji, bo coś tam
To pewnie tak jak ja, gdy brałam maliznę - też pewnie zrobiłam super wrażenie. Bo miałam wyrzuty sumienia, że kupuję rasowego, zamiast wziąć jakiegoś biedaka z forum. I do tego młodego, gdy planowałam dorosłego.
A, i jeszcze się martwiłam przy kobiecie, że Kawa będzie się nad maluchem znęcać...
jopop pisze:Aha, w czwartek wieczorem prawdopodobnie zniknę do poniedziałku. Wielce nie wykluczam podrzucenia małej KOMUŚ na te parę dni, wolę Mamie nie zostawiać takiego pisklaka pod opieką. KTOŚ się może zgłosić.
jopop pisze:Kaprys - dlaczego one są jeszcze nie szczepione?![]()
Kaprys2004 pisze:jopop pisze:Kaprys - dlaczego one są jeszcze nie szczepione?![]()
Bo doba nie ma 60 godzin..
![]()
Może dzisiaj..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości