noemik pisze:Maksiu kochane moje słoneczko zostanie Toruniakiem? <tak to się odmienia?:)> na jakim etapie są rozmowy?
Chyba Torunianinem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:Maksiu kochane moje słoneczko zostanie Toruniakiem? <tak to się odmienia?:)> na jakim etapie są rozmowy?
miszelina pisze:noemik pisze:Maksiu kochane moje słoneczko zostanie Toruniakiem? <tak to się odmienia?:)> na jakim etapie są rozmowy?
Chyba Torunianinem
Tweety pisze:noemik pisze:Maksiu kochane moje słoneczko zostanie Toruniakiem? <tak to się odmienia?:)> na jakim etapie są rozmowy?
na etapie zlecenie wizyty przedadopcyjnej. Kasia Ty w tym momencie najlepiej wiesz jak Maks się zachowuje więc jak będę wiedziała kto te wizytę odpracuje to poproszę Cię o przedstawienie Maksa tej osobie
kosma_shiva pisze:jestem
straszne to,
jak juz Tweety pisala, spóźnilismy sie - jeden maluszek już nie zył - w zamian za to zabrałam jeszcze jedna koteczkę.
Czarny chłopak - bardzo rozkrzyczany, ale kiepsko wygląda.
Bura panienka - do 20.09. leczona na kk, potem juz nie, ale jej sie wraca i siedzi starsznie apatyczna i juz oczka znowu brzydkie.
Te dwa są najmniejsze, ale w magazynie nr 4. siedzi jeszcze ok 6 z okropnymi oczkami, może 7.
W magazynie br 9. tam gdzie ozdrowieńcy jeden burasek, który ma niby tylko oczy kropione, ale paskudne te oczy.
Persia seniorka strasznie kicha i prycha, a bialo-rudy nadal w depresji i pani twierdzi, ze coraz gorzej z nim...
Zaraz przychodzi do mnie pani oglądac rudego malucha.
Potem prześlę zdjecia z dzisiaj.
kosma_shiva pisze:Karmel pojechal do fajnego domku.
Pani ma juz 3-letnia kotke czarna z fundacji zwierzęta Krakowa, zabezpieczone okna, maluch zostanie wykastrowany
Pani kupila piekny różowy kocyk niemowlęcy specjalnie dla niego
catalina pisze:szlag mnie trafi, on nie wiedza co maja w tym schronie, Madzia pojechała po ta srebrna kotke ze zdjecia, a oni powiedzieli, ze wydana zostala w sobote, jak ja jej w niedziele zdjecia robilam, w ogole powiedzieli, ze szarych kotow nie maja, a Magda znalazla pięć, a do tego magazynu gdzie kotka byla nawet jej nie zaprowadzili, a kotka jest tam nadalwziela wprawdzie kociaka, ale ta kotka bardzo potrzebue domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, ewar, Majestic-12 [Bot] i 135 gości