K-ów,kolejne chore maluszki wzięte ze schronu,umierają nam:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2008 16:30

noemik pisze:Maksiu kochane moje słoneczko zostanie Toruniakiem? <tak to się odmienia?:)> na jakim etapie są rozmowy?

Chyba Torunianinem :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon wrz 22, 2008 16:31

miszelina pisze:
noemik pisze:Maksiu kochane moje słoneczko zostanie Toruniakiem? <tak to się odmienia?:)> na jakim etapie są rozmowy?

Chyba Torunianinem :wink:

jeszcze miałam Toruńczykiem, ale się powstrzymalam. :lol:

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon wrz 22, 2008 16:37

na etapie zlecenie wizyty przedadopcyjnej. Kasia Ty w tym momencie najlepiej wiesz jak Maks się zachowuje więc jak będę wiedziała kto te wizytę odpracuje to poproszę Cię o przedstawienie Maksa tej osobie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 22, 2008 16:41

Tweety pisze:

na etapie zlecenie wizyty przedadopcyjnej. Kasia Ty w tym momencie najlepiej wiesz jak Maks się zachowuje więc jak będę wiedziała kto te wizytę odpracuje to poproszę Cię o przedstawienie Maksa tej osobie

jasne, pewnie, że opowiem. :)
czekam na wieści.
ale wiesz, jak on pojedzie, kto mi będzie plecki grzał? mówię wam, idealny kot. tylko poszczekuje zamiast miauczeć.

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon wrz 22, 2008 17:07

jestem

straszne to,
jak juz Tweety pisala, spóźnilismy sie - jeden maluszek już nie zył - w zamian za to zabrałam jeszcze jedna koteczkę.
Czarny chłopak - bardzo rozkrzyczany, ale kiepsko wygląda.
Bura panienka - do 20.09. leczona na kk, potem juz nie, ale jej sie wraca i siedzi starsznie apatyczna i juz oczka znowu brzydkie.
Te dwa są najmniejsze, ale w magazynie nr 4. siedzi jeszcze ok 6 z okropnymi oczkami, może 7.
W magazynie br 9. tam gdzie ozdrowieńcy jeden burasek, który ma niby tylko oczy kropione, ale paskudne te oczy.
Persia seniorka strasznie kicha i prycha, a bialo-rudy nadal w depresji i pani twierdzi, ze coraz gorzej z nim...

Zaraz przychodzi do mnie pani oglądac rudego malucha.

Potem prześlę zdjecia z dzisiaj.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon wrz 22, 2008 17:52

kosma_shiva pisze:jestem

straszne to,
jak juz Tweety pisala, spóźnilismy sie - jeden maluszek już nie zył - w zamian za to zabrałam jeszcze jedna koteczkę.
Czarny chłopak - bardzo rozkrzyczany, ale kiepsko wygląda.
Bura panienka - do 20.09. leczona na kk, potem juz nie, ale jej sie wraca i siedzi starsznie apatyczna i juz oczka znowu brzydkie.
Te dwa są najmniejsze, ale w magazynie nr 4. siedzi jeszcze ok 6 z okropnymi oczkami, może 7.
W magazynie br 9. tam gdzie ozdrowieńcy jeden burasek, który ma niby tylko oczy kropione, ale paskudne te oczy.
Persia seniorka strasznie kicha i prycha, a bialo-rudy nadal w depresji i pani twierdzi, ze coraz gorzej z nim...

Zaraz przychodzi do mnie pani oglądac rudego malucha.

Potem prześlę zdjecia z dzisiaj.

a w sobotę pozostałe były w porządku. Ile z nich dożyje jutra?? :cry: :cry: :cry:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 22, 2008 18:10

A ja czekam na jakies wiesci ??
mam sie organizowac ? od kiedy ?
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon wrz 22, 2008 18:36

Karmel pojechal do fajnego domku.
Pani ma juz 3-letnia kotke czarna z fundacji zwierzęta Krakowa, zabezpieczone okna, maluch zostanie wykastrowany :)
Pani kupila piekny różowy kocyk niemowlęcy specjalnie dla niego :P
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 22, 2008 18:37

Tweety, wysłałam Ci zdjecia z dzisiaj :(
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 22, 2008 18:38

kosma_shiva pisze:Karmel pojechal do fajnego domku.
Pani ma juz 3-letnia kotke czarna z fundacji zwierzęta Krakowa, zabezpieczone okna, maluch zostanie wykastrowany :)
Pani kupila piekny różowy kocyk niemowlęcy specjalnie dla niego :P

slodko :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon wrz 22, 2008 19:23

szlag mnie trafi, on nie wiedza co maja w tym schronie, Madzia pojechała po ta srebrna kotke ze zdjecia, a oni powiedzieli, ze wydana zostala w sobote, jak ja jej w niedziele zdjecia robilam, w ogole powiedzieli, ze szarych kotow nie maja, a Magda znalazla pięć, a do tego magazynu gdzie kotka byla nawet jej nie zaprowadzili, a kotka jest tam nadal :twisted: wziela wprawdzie kociaka, ale ta kotka bardzo potrzebue domu :cry:
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Pon wrz 22, 2008 20:02

Może mają poprostu za dużo kotów :?:

Lenka i Lusia jadą do nowego domku! Trzymam kciuki!

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pon wrz 22, 2008 21:02

catalina pisze:szlag mnie trafi, on nie wiedza co maja w tym schronie, Madzia pojechała po ta srebrna kotke ze zdjecia, a oni powiedzieli, ze wydana zostala w sobote, jak ja jej w niedziele zdjecia robilam, w ogole powiedzieli, ze szarych kotow nie maja, a Magda znalazla pięć, a do tego magazynu gdzie kotka byla nawet jej nie zaprowadzili, a kotka jest tam nadal :twisted: wziela wprawdzie kociaka, ale ta kotka bardzo potrzebue domu :cry:

ja dzis na magazynie nr 4. widzialam piekną srebrna - niesamowicie przestraszona.
Nawet panie mi to powiedzialy.
Mam jej zdjecie, wysłalam je i inne do Tweety.
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 22, 2008 21:09

Catalina, to jest ta piękna srebrna kocia
ObrazekObrazek

normalnie niesamowita ona jest, ale tak przestraszona, ze az żal. Wygląda nieżle, ale siedzi na czwórce z chorakami...
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon wrz 22, 2008 21:11

kojarze tego srebronia ale ona dzika zdaje sie jest, tamta łagodna i taka biedna była wczoraj, no ale po ptokach już, szukamy dalej
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

[poprzednia][następna]