miłego dnia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja888 pisze: Trochę się boję bo tam gdzie ją znalazłam za barierką w dole jest wjazd do garażu, żeby się nie spłoszyła i nie wpadła pod samochód. Jest taka delikatna, drobniutka i taki przytulas - (...) może do tej pory nic się jej nie stanie
andorka pisze:Bardzo sympatyczna wypowiedź i jaka rzeczowa.
tabo10 pisze:Andorka,nie życzę sobie moralizatorskich PW z Twojej strony.
Będę wdzięczna,jeśli chociaż to uda Ci się zrozumieć i zapamiętać.
tabo10 pisze:Współczuje Ci dorciu44 takich biernych podczytywaczy. Dwoisz się i troisz tonąc w kupie tymczasów. Dosłownie i w przenośni.A Klub Wzajemnej Adoracji tylko klaszcze w łapki,albo oburza się na obiektywne argumenty i krytykę bezczynności.
Zero konstruktywnych działań. W czasie Waszego bezproduktywnego klepania tutaj,mogłybyście już sto ogłoszeń temu kotu wyklepać,albo znaleźć dobry tymczas.
Ale o współczuciu dla tego kota i oferty jakiejkolwiek pomocy,prócz dorci44,nikt tu słowem nie napisał![]()
.
dorcia44 pisze:Ratunku ,pomocy ! wzywa Cię ludek sierocy![]()
Klateczka naszykowana ,wymyta Domestosem ,wyparzona ,wyłożona piernatami ,tylko ja strasznie przerażona![]()
Przyda by mi się maniuni domek ,cieplutki ,dla małej sikoreczki.
Miała by gdzie się schować,.
Koteczki na którą poluje nie ma już 2 tygodnie ,przepadła.
dorcia44 pisze:Wczoraj odszedł kot ,kot jakiego nigdy wcześniej nie znałam.
Rudy ,ogromny ,o oczach mądrego człowieka.
Kochał swoją pańcię miłością przeogromną ,i chyba tylko Ją tak kochał ,reagował na każde spojrzenie ,gest ,zawołanie.
Uwielbiałam patrzeć na tych dwoje.Będzie mi tego widoku bardzo brakowało.
Gosiu ściskam Ciebie bardzo mocno i płaczę z Tobą.![]()
Limlimku brykaj po zielonych łąkach ,tam już nie ma bólu ,ból zostawiłeś tu...[']
Nie kłóćcie się Kochani ,życie jest na to za krótkie ,nie warto.
Chudzinka od wczoraj u mnie .
Wyniki fatalne ,sam kociak w miarę ok.
Rokowania ostrożne do złych , ja jednak wierzę że Malutka da radę.
Jutro rano idę na cmentarz ,podobno są nowe maluszki .
Ja juz nie dam rady.
Potem wyprawa na Krótką ,łapać kotkę ciężarną.
czy się uda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], kasiek1510 i 1177 gości