nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników :( str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 11, 2013 20:34 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Ja sie melduje dopiero teraz ale nadgodziny w pracy, leki, kroplowku itp. pochlonely czas. Nawet nie dalam razy podjechac po te szeleczki. Jutro luzniejsze popoludnie to nadrobie ;) dzwonilam dzis do mojej pani doktpr zeby jej podac nazwe tej szczepionki bo musi ja na sobote zamowic. Rano dyziek krecil sie i domagal glaskania...to z. to z prawa ladowal mi sie na kolana. Bomba dzis sie kulturalnie z nim przywitala...obwachala po nosie i stracila zainteresowanie ;) wibrysko co do drzwi to nie wykazuje zainteresowania. Tak samo okno...spoglada w jego strone tylko jak uslyszy halasy. Jak jestem w domu to wychodzi pochodzic po domu. Na blat kuchenny wskoczyl raz, a po szafkach w pokoju nie skacze nawet pod moja nieobecnosc bo nic nie jest porozwalane. Wogole to ulubionym zajeciem dyzka jest spanie i obserwacja zajaczkow od lusterka na scianie. Chyba musze mu zakupic laserek :) Leki podane, uszko nasmarowane :)

Obrazek

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Czw lip 11, 2013 20:59 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

:1luvu: :1luvu: leniuszek ten Dyziu, może wszystkie buraski są takie spokojne, Maniuś też ciągle leży, śpi czasami zje (jak Tośka w kuchni buszuje) i tylko zmienia miejsca- będą z Dyziem posypiali razem Jak im dziewczynka Tonia na to pozwoli :kotek: :kotek: . Aga jak Twoje dziewczynki: Bombka i Fiffi, dzisiaj chłodniej więc może lepiej?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw lip 11, 2013 21:07 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Baku, masz pod swoim idealne koty :o takie gościnne :!: i Torcik taki grzeczny i kulturalny :1luvu:
btw uwielbiam koty, które pierwsze co zrobią w nowym domu to uwalą się na środku podłogi z miną "to co, jak będzie. Kiedy głaski?" :1luvu:

Zdjęcia urocze.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lip 11, 2013 21:08 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Laserek to super zabawa dla kota :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 11, 2013 22:20 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Dyziek mądry chłopczyk, wie, że u Agnieszki bezpiecznie czeka na dom.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 12, 2013 6:29 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Pozdrawiamy DT Dyziulka :1luvu:
I prosimy o kolejne relacje :oops:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 12, 2013 12:07 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

baku1986 pisze:Ja sie melduje dopiero teraz ale nadgodziny w pracy, leki, kroplowku itp. pochlonely czas. Nawet nie dalam razy podjechac po te szeleczki. Jutro luzniejsze popoludnie to nadrobie ;) dzwonilam dzis do mojej pani doktpr zeby jej podac nazwe tej szczepionki bo musi ja na sobote zamowic. Rano dyziek krecil sie i domagal glaskania...to z. to z prawa ladowal mi sie na kolana. Bomba dzis sie kulturalnie z nim przywitala...obwachala po nosie i stracila zainteresowanie ;) wibrysko co do drzwi to nie wykazuje zainteresowania. Tak samo okno...spoglada w jego strone tylko jak uslyszy halasy. Jak jestem w domu to wychodzi pochodzic po domu. Na blat kuchenny wskoczyl raz, a po szafkach w pokoju nie skacze nawet pod moja nieobecnosc bo nic nie jest porozwalane. Wogole to ulubionym zajeciem dyzka jest spanie i obserwacja zajaczkow od lusterka na scianie. Chyba musze mu zakupic laserek :) Leki podane, uszko nasmarowane :)

Obrazek

Agnieszko wygłaskaj Dyzia od nas wszystkich Obrazek i Bombę i Fifi też :kotek:

dziękujemy za tyle ciekawych informacji :kitty:
już sobie wyobrażam jak Dyzio raz z lewej strony a raz z prawej ładuje Ci się na kolana :D
kot nakolankowy :D i do tego grzeczny :D słyszałam, że koty statystycznie śpią 25 godzin na dobę :ryk:

Dyzio i zajączki lusterkowe - to musi być uroczy widok

super się nim opiekujesz :1luvu: ma kociak szczęście :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt lip 12, 2013 13:18 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

zapraszamy wszystkich na wątek niedowidzącego kochanego Pana Kuleczki
- zobaczcie przeczytajcie a kto ma miejsce wklejcie proszę banerek Pana Kuleczki w podpisie
- może wspólnie uda nam się pokazać go na miau i może znajdzie dobry dom
- jest już 5 miesięcy w lecznicy bo nikt go nie chce ...
wątek Pana Kuleczki : viewtopic.php?f=13&t=152636

dziękuję razem z Dyziem ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt lip 12, 2013 15:29 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

potrzebne 500 zł na tomografię główki Muchomorka - KOTYlion
przeczytajcie proszę - prześlijcie znajomym - każda wpłata jest bezcenna - dziękujemy:
http://kotylion.pl/muchomorek-raz-jeszc ... tk-glowki/
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt lip 12, 2013 15:48 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Transport Wrocek - Wawa musi być koniecznie 25 sierpnia?
Możemy tak sobie zorganizować wyjazdy, żeby w okolicy tej daty pojechać do Wawy. Pracujemy we Wrocławiu i nie ukrywam, że bardziej by nam pasował piątek lub sobota (łykend w domu), bo w poniedziałek musimy być znów we Wrocku.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt lip 12, 2013 16:56 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Hikiko :1luvu:
Kasia na pewno odpisze jak tylko zajrzy na wątek Dyzia

byłoby cudnie - dziękujemy :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt lip 12, 2013 17:06 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Hej właśnie odpisałam jakiś czas temu ale nie widzę wpisu więc pewnie gdzieś uciekł :evil: .
Hikiko właśnie jest problem, bo ja jadę na urlop i dopiero w sobotę wieczorem będę w domu, wiec w niedzielę od rana jestem. Gdyby nie urlop i wyjazd Dyzio już byłby u mnie. No jest kłopot :(

kasia1568

Post » Pt lip 12, 2013 17:56 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Domyślałam się, że to nie kaprys ;)
Wolałabym go nie trzymać w naszej łazience, bo to i dla niego stres, i nasze kocice będą zdenerwowane. Ale jest dużo czasu jeszcze, może się ktoś zgłosi na szybki DT, a może da się nasz pobyt w Wawie przesunąć. W każdym razie możecie uznać, że transport jest. Muszę tylko to gdzieś zapisać, bo to jeszcze szmat czasu, a pamięć jak durszlak :roll:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt lip 12, 2013 18:08 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Bardzo dziękuję za transport Dyzia do domku :ok: :1luvu: ,. Jest mi bardzo przykro, że nie mogę inaczej ale jadę z dzieckiem 7 letnim, które czeka na wyjazd na działkę, nie da się i tak wracam w sobotę staram się, zeby wszyscy byli zadowoleni ale jest trudno. :1luvu:

kasia1568

Post » Pt lip 12, 2013 18:10 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Hikiko bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
czyli zmieniam tytuł wątku :D słodki Dyzio Torcik - szczęśliwy :D

w takim razie banerek o transporcie już nie będzie potrzebny :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]