Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 03, 2013 22:21 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Megana pisze:Ołkej, załatwione, zmienione, zapłacone.
zet zet zet.

:ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw wrz 05, 2013 8:30 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

skarbonka pisze:Kochani zapraszam na bazarek, oczywiście cel wiadomy :catmilk: :catmilk: :catmilk:
może ktoś znajdzie coś dla siebie :ok:
będę dodawać rzeczy w wolnej chwili :wink:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=156210

Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt wrz 06, 2013 9:13 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

każda pomoc bardzo potrzebna :!:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie wrz 08, 2013 20:29 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kochani pamiętajmy proszę, o Izie, stadzie którym się opiekuje.
Teraz jej tu z nami nie ma, ale tam jest i codziennie walczy mimo choroby i przeciwności losu.. :(
Walczy by koty miały pełne brzuszki :catmilk: :catmilk: , jest niestety bardzo ciężko..
Jeśli ktoś ma możliwość wparcia grosikiem będzie bardzo, bardzo wdzięczna.
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto wrz 10, 2013 7:36 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

nelka83 pisze:Wiem, że powinnam założyć temat w innym miejscu, ale sprawa dość pilna. Jeśli trzeba to proszę o przeniesienie.

W imieniu koleżanki poszukuję osoby ze Szczecina, która mogłaby przetrzymać kilka godzin zajączka po operacji. Zajęcza panienka będzie miała drutowaną łapkę. W czwartek wieczorem koleżanka zawiezie ją do kliniki na Chopina (dr Gugała). Operacja wyznaczona jest na piątek, godz. 9:00. Sęk w tym, że mieszkamy ponad 100 km od Szczecina i na sobotę mamy do ogarnięcia dużą imprezę wiec praktycznie cały piątek musimy być na miejscu. Zajączka można byłoby odebrać z kliniki po południu, a koleżanka przyjechałaby tego samego dnia wieczorem aby odebrać małą. Klinika pewnie mogłaby ją przetrzymać, tylko koleżanka nie wie czy do 20:00 (godzina zamknięcia kliniki) się wyrobi.

Bardzo prosimy o pomoc na te kilka piątkowych godzin.

Jeśli nikogo nie znajdziemy to w ostatecznej ostateczności pojadę po małą, nie ma szans aby koleżanka mogła być wcześniej niż koło 20:00 - 22:00 w Szczecinie.

edit. pożyczę koleżance koci transporter więc mała będzie w transporterze. Panienka jest oswojona, mieszka z ludźmi i psem (nie można jej wypuścić ze względu na łapkę :( ).

viewtopic.php?f=1&t=156472
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto wrz 10, 2013 7:54 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Właśnie miałam wrzucić prośbę :)
Dzięki Mulesia :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto wrz 10, 2013 9:45 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Mulesia pisze:
nelka83 pisze:Wiem, że powinnam założyć temat w innym miejscu, ale sprawa dość pilna. Jeśli trzeba to proszę o przeniesienie.

W imieniu koleżanki poszukuję osoby ze Szczecina, która mogłaby przetrzymać kilka godzin zajączka po operacji. Zajęcza panienka będzie miała drutowaną łapkę. W czwartek wieczorem koleżanka zawiezie ją do kliniki na Chopina (dr Gugała). Operacja wyznaczona jest na piątek, godz. 9:00. Sęk w tym, że mieszkamy ponad 100 km od Szczecina i na sobotę mamy do ogarnięcia dużą imprezę wiec praktycznie cały piątek musimy być na miejscu. Zajączka można byłoby odebrać z kliniki po południu, a koleżanka przyjechałaby tego samego dnia wieczorem aby odebrać małą. Klinika pewnie mogłaby ją przetrzymać, tylko koleżanka nie wie czy do 20:00 (godzina zamknięcia kliniki) się wyrobi.

Jeśli nikogo nie znajdziemy to w ostatecznej ostateczności pojadę po małą, nie ma szans aby koleżanka mogła być wcześniej niż koło 20:00 - 22:00 w Szczecinie.

edit. pożyczę koleżance koci transporter więc mała będzie w transporterze. Panienka jest oswojona, mieszka z ludźmi i psem (nie można jej wypuścić ze względu na łapkę :( ).

przykro mi lecz Iza z pewnością nie będzie w stanie pomóc
lecz może odwiedza wątek ktoś ze Szczecina i da radę
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto wrz 10, 2013 9:46 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

skarbonka pisze:
Mulesia pisze:

przykro mi lecz Iza z pewnością nie będzie w stanie pomóc
lecz może odwiedza wątek ktoś ze Szczecina i da radę

Tak, wiem, że Iza nie bardzo może, ale właśnie - może ktoś ze Szczecina zauważy...
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto wrz 10, 2013 21:05 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kochani nie wiem kiedy będę mogła przekazać tu na wątku jakieś optymistyczne wieści :(
jest ciężko, a nawet bardzo.. w zeszłym miesiącu mąż Izy przepracował nieco ponad tydzień, resztę spędził opiekując się Izą więc wypłata przyszła marna,
rybę coraz trudniej dostać, ostatnio musiała kupować u innych rybaków i tam ryba była 150% droższa,
wczoraj i dziś musiała kupić korpusy..
ze środków z bazarku udało się nam zakupić 2 x 10kg Jossery Catelux :catmilk: ,
ale jak wiecie worek 10kg starcza przy tej ilości kotów na 2-3 dni, zresztą koty czują już zbliżającą się jesień bo apetyt im dopisuje :roll:
z Vivy w tym miesiącu Iza nie ma szans dostać karmy bo jest na minusie 772,81zł :(
co można zobaczyć tutaj : http://www.koty.sos.pl/str.php?dz=51
więc dopóki nie wyjdzie na plus nie ma możliwości otrzymania suchej karmy, niestety czasy mamy ciężkie wpłaty są coraz mniejsze, a niektórzy rezygnują z adopcji wirtualnych
ciężko będzie przetrwać ten miesiąc :( więc jeśli możecie pomóc w jakikolwiek sposób będziemy za to bardzo wdzięczni :kotek:
Ostatnio edytowano Pon wrz 16, 2013 12:47 przez skarbonka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro wrz 11, 2013 13:20 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

każdy pomysł na zebranie pieniędzy na karmę jest w tej sytuacji bezcenny :!:
prosimy o bazarki i wpłaty na koty, którymi od 13 lat codziennie opiekuje się Iza :!:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro wrz 11, 2013 14:46 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Ja już dawno wspominałam Izie że chciałabym być wirtualnym opiekunem Taty Niedźwiadka :kitty:
Pieniążki za bazarek plus coś tam ode mnie wyślę przelewem najpóźniej 16 tego tego miesiąca.

Skarbonko , masz PW ode mnie a propo paczki z fantami co do mnie wróciła dziś :roll:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Śro wrz 11, 2013 16:32 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wanilia03 pisze:Ja już dawno wspominałam Izie że chciałabym być wirtualnym opiekunem Taty Niedźwiadka :kitty:
Pieniążki za bazarek plus coś tam ode mnie wyślę przelewem najpóźniej 16 tego tego miesiąca.

Skarbonko , masz PW ode mnie a propo paczki z fantami co do mnie wróciła dziś :roll:

dziękuję pw odebrane :D

jak najbardziej możesz zostać wirtualną opiekunką Taty Niedźwiadka :kotek:
tak na marginesie będziemy rodziną bo ja mam pod opieką Mamę Niedźwiadka :wink:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro wrz 11, 2013 16:34 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze:każdy pomysł na zebranie pieniędzy na karmę jest w tej sytuacji bezcenny :!:
prosimy o bazarki i wpłaty na koty, którymi od 13 lat codziennie opiekuje się Iza :!:

dokładnie :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro wrz 11, 2013 19:41 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kochani ultra75 :1luvu: przekazała 70zł na karmę dla kotków :1luvu:
za co pięknie dziękujemy :1luvu:
ja przelałam właśnie Izie pozostałe 40zł z naszego bazarku :ok: na który serdecznie zapraszam :D
by mogła zapłacić za suche jedzonko, które zamówiłam jej przez internet 10kg Josery Catelux
lecz będzie musiała dołożyć jeszcze 25zł by ją odebrać :oops:
jak widzicie każdy grosik na wagę złota..
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro wrz 11, 2013 20:09 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

No przykro mi, ale musiałam w tym miesiącu zapłacić trochę zaległych rzeczy w tym podatek i mam do kolejnego pierwszego stówę na koncie.
I jeszcze 3 kafle długu po weselu Młodego.
Nie dam rady. :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]