Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Problem jest tylko taki, że nikt z nas zmotoryzowanych nie jest z tamtych rejonow ;( Gdybyście mogli to przytargać gdzieś bliżej to na pewno dałoby się jakoś zgrać
Moha pisze:Była też próba z karkówką ala grill, tuńczykiem z puszki "ludzkim". Wróciło moje dziecko, cudotwórca w dziedzinie oswajania dzikunów i karmienia niejadków. Zamknęłam ją z kotą w łazience, jeśli to nie pomoże to nie wiem
kuba.kaczor13 pisze:Problem jest tylko taki, że nikt z nas zmotoryzowanych nie jest z tamtych rejonow ;( Gdybyście mogli to przytargać gdzieś bliżej to na pewno dałoby się jakoś zgrać
jeśli mogę pomóc to codziennie jestem na Żoliborzu ale graty mogę zawieść do schroniska dopiero
w niedzielę
Oj byłoby wspaniale! W niedzielę zawsze ktoś jest od Nas. Własciwie w ciemno możesz przyjechać w niedzielę i łapać kocich wolontariuszy w pokojach adopcyjnych kotów.
Rozumiem, że domówisz się co do odbioru?
Ozymandias pisze:Ujawniam się oficjalnie jako DT dla biało-czarnej kotki. Niuńka jest przesłotka. Rozmruczana. Daje ze sobą robić wszystko.
Z jedzeniem ok. Wczoraj zaczęłyśmy od cielęcinki, ale w sumie to nawet chrupki moich kotów też są dla niej okI na odgłos otwieranej lodówki też reaguje
![]()
Byłam od razu wczoraj u weta. Zmieniliśmy antybiotyk na Duomox. Na szczęście oskrzela są prawie czyste. Nie udało się pobrać krwi do morfologii, tak się dziewczyna zdenerwowala.
Revontulet pisze:Nowi:
164/13
I&S pisze:Revontulet pisze:Nowi:
164/13
To kocur, czy kotka? Bo sąsiadce zaginął w nocy z 30 kwietnia na 1 maja kocurek średniej wielkości - na Białołęce w okolicach Skarbka z Gór.
saintpaulia pisze:Czy t-shirty i inne ubrania na ścierki też się nadadzą? Przejrzałam wczoraj szafę i mogę również przetrzymać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, kasiek1510 i 102 gości