Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:a ja myslę o tymczasietylko jest problem, że do grudnia ten tymczas musiałby znaleźć dom.. czyli pod uwagę brałabym koty szybko adopcyjne.. myślę o Miki albo Dorii, bo długo już bidulka siedzi na kociarni, a poza tym żadne choróbsko już z niej nie wyjdzie..
Kasia89 pisze:hidi pisze:a ja myslę o tymczasietylko jest problem, że do grudnia ten tymczas musiałby znaleźć dom.. czyli pod uwagę brałabym koty szybko adopcyjne.. myślę o Miki albo Dorii, bo długo już bidulka siedzi na kociarni, a poza tym żadne choróbsko już z niej nie wyjdzie..
Może Miki? Tylko właśnie może coś z niej wyjść.. Dori jest o tyle w lepszej sytuacji że już jest po chorobie. A z maleńką nic nie wiadomo..
Przekazałam hidi numer do pana który jest zainteresowany Dori. Wysłałam mu też umowę i ankietę. Tylko że pan pytał czy możemy mu przywieść kota.. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
iwoo1 pisze:Kasia89 pisze:hidi pisze:a ja myslę o tymczasietylko jest problem, że do grudnia ten tymczas musiałby znaleźć dom.. czyli pod uwagę brałabym koty szybko adopcyjne.. myślę o Miki albo Dorii, bo długo już bidulka siedzi na kociarni, a poza tym żadne choróbsko już z niej nie wyjdzie..
Może Miki? Tylko właśnie może coś z niej wyjść.. Dori jest o tyle w lepszej sytuacji że już jest po chorobie. A z maleńką nic nie wiadomo..
Przekazałam hidi numer do pana który jest zainteresowany Dori. Wysłałam mu też umowę i ankietę. Tylko że pan pytał czy możemy mu przywieść kota.. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Bardzo zależy mi na ankiecie przedadopcyjnej, chciałabym również się nią posługiwać przed adopcją. Czy to możliwe, abym mogła ją od Was dostać?
hidi pisze:iwoo1 pisze:Kasia89 pisze:hidi pisze:a ja myslę o tymczasietylko jest problem, że do grudnia ten tymczas musiałby znaleźć dom.. czyli pod uwagę brałabym koty szybko adopcyjne.. myślę o Miki albo Dorii, bo długo już bidulka siedzi na kociarni, a poza tym żadne choróbsko już z niej nie wyjdzie..
Bardzo zależy mi na ankiecie przedadopcyjnej, chciałabym również się nią posługiwać przed adopcją. Czy to możliwe, abym mogła ją od Was dostać?
Iwoo, ale Daga (bodajze) przesylala Ci ankiete, nie doszla?
agula76 pisze:jestem po rozmowie z Pania Ewą...znajomą ktora chciała czarna kotkę...Mikus miałas racje w sprawie sterylki to ciezki przypadek...to ze kocha zwierzeta to fakt...uwaza ze sterylizacja to okaleczanie zwierzecia, ze miala kotke ,która rodziła i zawsze dom dla małych znajdowała....powiedzialam jej ,ze sterylizacja ma zapobiec ogromnej bezdomnosci kotów, że jest coraz mniej ludzi chetnych do adopcji, a kociątek przybywa,że w strasznych warunkach niejednokrotnie cierpią , umierają....chorują....koty wysterylizowane też zyją długo, mają sie swietnie i wcale nie odczuwaja potrzeby rozmnazania sie...pomyślała....chwile....
ona nie wysterylizuje bo nie ma kasy...wiec zaprponowalam zeby zastanowiła sie nad kotkiem juz wysterylizowanym:) ....Basiu....to jest ciezki przypadek...Ty sama zdecydujesz czy dawac jej kotke wysterylizowana ...stwierdzila ze moze taka wziasc...Iza zna ja blizej ....ma z nia rozmawiac tez...ale ja osobiscie nie jestem pewna ....natomiast musimy sobie zdawac sprawe , ze weźmie z innego miejsca kotke i bedzie ja rozmnażac
![]()
![]()
także MIKUS
Ty pomysl co z nia zrobic...bo masz wieksze doswiadczenie w adopcjach...wyczuwasz ludzi doskonale
elape pisze:OK, Basiu. Do wieczora coś urodzę na temat sanatoryjnych kociaków. Podam w przybliżeniu wiek na ok. 2 mies.. Apel pewnie ze wskazaniem na wzięcie obu dzieciaków razem, byłoby to dla nich korzystne. No, chyba że się nie da.
iwoo1 pisze:hidi pisze:iwoo1 pisze:Kasia89 pisze:hidi pisze:a ja myslę o tymczasietylko jest problem, że do grudnia ten tymczas musiałby znaleźć dom.. czyli pod uwagę brałabym koty szybko adopcyjne.. myślę o Miki albo Dorii, bo długo już bidulka siedzi na kociarni, a poza tym żadne choróbsko już z niej nie wyjdzie..
Iwoo, ale Daga (bodajze) przesylala Ci ankiete, nie doszla?
Tak, ale to była już umowa adopcyjna, a mnie chodzi o ankietę przed...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sillka i 121 gości