Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 20, 2013 14:06 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

ojojojoj, ale Cudeńko :1luvu:

a czy będą też fotki mojego Ulubieńca? bo już proszę dobry miesiąc i nie ma :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro lut 20, 2013 14:25 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

się Pani jeszcze cofnie bo zedytowałam :ryk:

a teraz .....Bogdanek :1luvu: tadammmm :lol:

ObrazekObrazek

Szalony Kocie-takie miseczki ze śróbką to by mi się przydały dla chooligansów-zakopywaczy :mrgreen: ..tak z 6 sztuk byłoby super :roll:

Szalony Kot pisze:Obrazek
Potrzebujemy? Bo mogę tanio dostać 8)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 20, 2013 16:55 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

o kurde! Puszek jest ze 2 razy grubszy niż jak go ostatnio widziałam 8O
O Kocu nie wspomnę, ale tylko dlatego, że jest już w DS :twisted:
;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro lut 20, 2013 17:06 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

Mnie urzeka Bogdanek :oops: te jego oczyska...

A co do miseczek - to była jednorazowa akcja niestety, koleżanka się pozbywała, bo dla jej fretek były za duże :( i wszystko już JoKot zaklepał...
Tu widzę takie miseczki, może Jus też by się udało sprowadzić?
http://animalia.pl/produkt,3221,112,tri ... -03-l.html

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 20, 2013 19:29 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

smarti pisze:Szalony Kocie-takie miseczki ze śróbką to by mi się przydały dla chooligansów-zakopywaczy :mrgreen: ..tak z 6 sztuk byłoby super :roll:
to jest lekarstwo na takie zakopywanie wody? właśnie sama bujam się z tym problemem :evil:
znaczy.. nie ja zakopuję :D
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro lut 20, 2013 19:37 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

no przecież u mnie ciągle ktoś siedzi w klatce a jak siedzą podczas gdy reszta dookoła biega to się nudzą i złoszczą, więc zakopują wodę, suche, mokre, posłanko- słowem wszystko i robią z tego miks kuwetowy :evil:

ale czy te miseczki trixie są takie same?
bo wydaje mi się że te trixie to trzeba przykręcić gdzieś do ścianki a te Szalonego Kota mają podwójną blaszkę i można dzięki temu przykręcić je do prętów klatki-tamte nie wiem jak przykręcić do prętów-wie ktoś ?

mnie najbardziej martwi że Bogdanek utyty ale nie mam jak go w grupie odchudzać bo urinary light mu nie smakuje i wtedy wyjada suche Maciusiowi i Cygankowi-musi mieć normalne czyli tuczące urinary :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lut 20, 2013 20:27 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

Ja do klatek używam tych miseczek http://animalia.pl/produkt,12683,50,fer ... -x-54.html
Łatwo się zakładają i mocno siedzą, przy czym woda się nie syfi tak bardzo, a suche nie dostaje nóg za szybko ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lut 20, 2013 21:00 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

świetne-dziękuję bardzo-myślę że takie będą najlepsze :ok:

tu znalazłam ze zdjęciem http://www.zoologiczny.sklep.pl/Ferplas ... 85___10464

a czy pamiętacie jeszcze moich Tomusia i Jerrego? ( patrząc od lewej)
w środku jest Filemon

Obrazek

...jakie to piękne kociska z nich wyrosły... :1luvu:

więcej pięknych zdjęć jest na ich wątku viewtopic.php?f=1&t=123208&start=420
jednak nie mogę się oprzeć aby nie pokazać jaki superancki kaftanik ma Tomuś :D

Obrazek

ale przystojniak z niego :love: :love: :love: :lol:

smarti

Post » Śro lut 20, 2013 22:16 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

normalnie baca..., może powie jaka jutro będzie pogoda?
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Czw lut 21, 2013 0:37 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

baca Tomuś :ryk: :ryk:

smarti

Post » Czw lut 21, 2013 12:06 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

Puszek... :ryk: :ryk: :ryk:

W imieniu własnym i zapewne SZ.K. ;) poproszę o zamieszczenie miniatur do tych wszystkich zdjęć w rozmiarze mającym jakieś ręce i nogi :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw lut 21, 2013 13:13 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

Kocie-fejsbuczek śliczny :1luvu:

a miniaturki dziś powstawiam -słowo harcerza :ok:

Dziś przy kawie czytałam sobie o 8-miu radioaktywnych rzeczach w naszym otoczeniu..były tam m.in banany-bo radioaktywny potas, orzechy brazylijskie bo bar i rad, blaty granitowe-cała tablica Mendelejewa, papier powlekany-bo uran i tor, papierosy-bo polon-210, stare wyroby z gliny -bo uran...wreszcie było i to :

Koci żwirek

Chodzi konkretnie o żwirek bentonitowy. Bentonit jest złożony głównie z minerałów ilastych. Wykorzystuje się go do tworzenia żwirków, ponieważ ma bardzo dużą zdolność do absorbowania wilgoci. Niestety, bentonit często zawiera śladowe ilości radioaktywnego uranu.

dla nas są one "śladowe" ale czy dla kociastych też ?

smarti

Post » Pt lut 22, 2013 13:20 Re: DT im.Smartinka9 ..Tosia i Filon pojechali do DS !!!!

miniaturki dziś powstawiam :oops:

i właśnie obliczyłam że dotąd miałam u siebie 46 Paluszków :D

jestem z siebie dumna :piwa:

smarti

[poprzednia][następna]