TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

phantasmagori pisze:Idąc dalej tropem wzajemności, bo kółko musi się zamknąć... Kto kocha Kociarę82 :mrgreen:

:twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lip 02, 2012 22:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Phanti dzięki za wstawienie fotek :1luvu:

Dziś Szłapek dostał co trzy tygodniowa dawkę Carthophenu.

Kroplówka u Marcelka 2 razy podana, antybiotyk tez, ale meto... i oleju do buzinki juz sobie nie pozwolił, dopiero po kilku podejściach a teraz sie pucuje gagatek jeden :wink: Qupala od sobotniego poranka nadal nic :|

Leonek to istne adhd, tajfun, tornado i tsunami w jednym, domek który go przygarnie na nudę nie będzie narzekać :twisted:

Jutro do weta jadę z Marcelkiem, Karolkiem na przycinanie zębów, i z Leonkiem na szczepienie.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 02, 2012 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

A pytałam czy wiesz co robisz, dając mu imię po moim Leonku :mrgreen:
Tymbardziej że znasz odwalane przez niego numery :mrgreen:

Kurcze martwi mnie Marcelek z tą kupką :(

Jejku Karolce te ząbki rosną w zastraszającym tempie :roll:
Szkoda że ludziom tak zęby nie odrastają :twisted:

Pamiętaj, aby jutro u weta Laryskę umówić na sterylkę, i daj znać kiedy się mamy pojawić z transportem :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lip 03, 2012 12:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Już jesteśmy po wizycie u weta:

Wyniki Macelka:
Kreatynina-268,2
Mocznik-30,9
Alat-33.7
Koszty Marcelka do tej pory i wszystko na kreskę :
180 zł + dziś 4 saszetki renal 20zł, Ipaktine małe 28zł, w piątek do kontroli, 20zł badanie krwi + 20zł badanie ogólne + saszetki o ile będzie je jeść, bardzo proszę o pomoc dla Marcelka ...
Marcelek już nie dostaje antybiotyku bo juz osłuchowo jest ok , juz też nie kaszle .

Leonek został dziś zaszczepiony i za 3-4 tyg kolejne, ale mam nadzieje że to już w DS się odbędzie :?

Szłapek musiała dziś dostać steryd bo znów sie odezwała alergia na grzbiecie :|

Wzięłam tez 50 wetmedinu dla Czikusia oraz 250ml Fiprex i zamówiłam do piwnic płyn do odpchlenia bo niestety w piwnicach sa pchły :evil:

Karolek miał dziś obcięte zęby , jest coraz gorze j z nimi :cry:

A Laryska jest już umówiona na sterylke na 11 lipca na godzi 11 tą .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 03, 2012 14:37 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

phantasmagori pisze:Idąc dalej tropem wzajemności, bo kółko musi się zamknąć... Kto kocha Kociarę82 :mrgreen:

jak to kto? caly szalony zwierzyniec u Justy :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 03, 2012 14:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Justa&Zwierzaki pisze:A w który weekand wpadnie :twisted:

mam na mysli najblizszy weekend, w koncu musze odwiedzic moje skarby szalone, bo sie stesknilam juz... :oops:

Kociara82

Post » Wto lip 03, 2012 17:33 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

następna kaska za bazarek poszła :)

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lip 03, 2012 20:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

izydorka pisze:następna kaska za bazarek poszła :)

Bardzo, bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marelek zrobił qupala :lol: :lol: :lol: , ale nie chce jeść saszetek renala :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 03, 2012 20:40 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

A Rudolf dziś znów przypomniał o sobie :roll: Dzis miałam mieć odwiedziny koleżanki i tak na 5 minut przej jej przyjściem już miałam na stole drobny poczęstunek a i Rudolf tez chciał zobaczyć co to jest a że nie chciałam aby sierść na to poleciała to mu kazałam zejść i jak juz wydawało mi sie że schodzi to mi sie odwrócił ogonem i do tego i nalał :evil: No a z dobrych wieści to sika już 2 razy dziennie i bardzo mu smakuje RC urinary no i uwielbia sie miziać ...

A Matyldzia dziś słabo je i znów rzezi :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 03, 2012 21:35 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Za cały zwierzyniec :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I za Ciebie Justyś :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Justa, jak tam Twoje zdrówko??
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lip 04, 2012 12:25 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Caragh pisze:Za cały zwierzyniec :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I za Ciebie Justyś :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Justa, jak tam Twoje zdrówko??

Dziki Moniu :1luvu:
A zdrowie nie najlepiej, mam potworne bóle nóg i mimo wielu leków nic nie pomaga a jeszcze teraz oprócz moich zwierząt to mam jeszcze codziennie jazdę na drugi koniec miasta do owczarka bo jego pan jest ciężko chory, nie wiem jak długo dam rade bo to zajmuje 3 godziny dziennie a w weekendy to i 4 godz. Pilnie szukam mu domu a jest to 8 letni czarny podpalany zaszczepiony, wykastrowany owczarek, błagam o pomoc w ogłoszeniach ...

Marcel coraz lepiej bo już sobie nie pozwala na podawanie kroplówki :twisted: , musiałam przerwać po podaniu 50ml jeszcze troszkę musi dostać. Nie chce tych saszetek renal ale jak mu dałam mięso z Ipaktine to sie na to dosłownie rzucił, taki był głodny a saszetek prawie tknął :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 04, 2012 15:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

przy tej pogodzie to wiele osob sie zle czuje. Moja znajoma od zeszlego tygodnia 2 razy zaslabla, mimo iz na ogol to okaz zdrowia, nawet katar sie jej nigdy nie ima. :roll:

Kociaste,, nie marudzic przy jedzeniu, bardzo was prosze! Justa i tak wam dogadza jak moze, rozpieszcza czasem az za bardzo, wiec nie marudzcie, prosze! Chociaz tyle wdziecznosci za pomoc

Kociara82

Post » Śro lip 04, 2012 19:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Fuks

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 04, 2012 19:11 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lip 04, 2012 19:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

phantasmagori pisze:Obrazek

A czyja to ślicznota? :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

[poprzednia][następna]