K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 29, 2012 4:48 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Tweety pisze:
mahob pisze:
miszelina pisze:.........
I na koniec dobre wieści: wszystkie dyżury w lipcu obsadzone - jest nowa praktykantka.

To znaczy? Te dyżury na które się zgłaszaliśmy są aktualne czy coś to zmienia?

wg mnie aktualne, Marzena wzięła dziury

Dokładnie tak jest. Wszystkie dziury załatane. Wieczorem wkleję tabelkę ostateczną.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt cze 29, 2012 9:17 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Malec od Kazi nie dał rady :cry: Mam nadzieję, że inne się nie poddadzą ... Słyszałam, że wraca też Kowboj. Beatko, wpuścisz go na kociarnię? Może się sprzeda na Dniu Otwartym

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt cze 29, 2012 9:40 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Tweety pisze:Malec od Kazi nie dał rady :cry: Mam nadzieję, że inne się nie poddadzą ... Słyszałam, że wraca też Kowboj. Beatko, wpuścisz go na kociarnię? Może się sprzeda na Dniu Otwartym

czyli potrzebne będzie też ogłoszenie ? a wiadomo czemu wraca - nadal problem z siu ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Pt cze 29, 2012 10:05 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Tweety pisze:Malec od Kazi nie dał rady :cry: Mam nadzieję, że inne się nie poddadzą ... Słyszałam, że wraca też Kowboj. Beatko, wpuścisz go na kociarnię? Może się sprzeda na Dniu Otwartym

Chciałabym mieć Twoja wiare....

One sie pozabijaja :evil: Juz jest ich za duzo w jednym pomieszczeniu - 7 doroslych kotów plus 3 w klatkach.
Poza tym jeśli Kowboj sika poza kuweta, to raczej jego trzeba zamknać w klatce.
Obrazek

miszelina

Post » Pt cze 29, 2012 15:03 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

miszelina pisze:

One sie pozabijaja :evil: Juz jest ich za duzo w jednym pomieszczeniu - 7 doroslych kotów plus 3 w klatkach.

możliwe, że jakiś jeden się sprzeda, pisała dzisiaj p. Joasia, która miała naszą/naszego Dalmę przez kilka lat, odszedł im na nowotwór tydzień temu :( Napisała dzisiaj do mnie, że szukają kolejnego i mimo, że dostali kotkę, która okazała się kocurem to był to najlepszy wybór na świecie i teraz też chcą aby im polecić coś spokojnego, bo z tamtym trafiliśmy w sedno marzeń. Obstawiam Stasiulke lub Emeta

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt cze 29, 2012 16:04 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

A może Gluś? Albo Walduś?
Obaj są spokojni i rozmiziani. A siedzą w klatkach. Dałabym im pierwszeństwo.
Obrazek

miszelina

Post » Pt cze 29, 2012 16:07 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Grafik na lipiec do wiadomości:

Obrazek
Obrazek

miszelina

Post » Pt cze 29, 2012 18:26 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Tu są foty Kowboja z Drukarskiej: http://hostingkota.pl/index.php/queen_ink/Kowboj
Postaram się na dniach zrobić im nowe. Tzn. kocimskim.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt cze 29, 2012 18:45 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Tweety pisze:
miszelina pisze:

możliwe, że jakiś jeden się sprzeda, pisała dzisiaj p. Joasia, która miała naszą/naszego Dalmę przez kilka lat, odszedł im na nowotwór tydzień temu :( Napisała dzisiaj do mnie, że szukają kolejnego i mimo, że dostali kotkę, która okazała się kocurem to był to najlepszy wybór na świecie i teraz też chcą aby im polecić coś spokojnego, bo z tamtym trafiliśmy w sedno marzeń. Obstawiam Stasiulke lub Emeta

GLUSIEK!!! GLUSIEK!!!! On jest mega spokojnym kotem, zakochanym w ludziach ino musi miec dom gdzie bedzie dla nich tym jedynym..... Wszystko je, lubi sie miziac, spac na lozku i wogole jest najukochanszym czarnym kotem na swiecie. GLUSKA WEZCIE! GLUSKA!!!!

On jest spokojnym kotem. Mozecie jej podac numer do mnie jakby miala wiecej pytan to ja odpowiem chetnie... i wszystko zmiata z miski, wszystko.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt cze 29, 2012 22:46 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

solangelica pisze:
Tweety pisze:
miszelina pisze:

GLUSIEK!!! GLUSIEK!!!! On jest mega spokojnym kotem, zakochanym w ludziach ino musi miec dom gdzie bedzie dla nich tym jedynym..... Wszystko je, lubi sie miziac, spac na lozku i wogole jest najukochanszym czarnym kotem na swiecie. GLUSKA WEZCIE! GLUSKA!!!!

On jest spokojnym kotem. Mozecie jej podac numer do mnie jakby miala wiecej pytan to ja odpowiem chetnie... i wszystko zmiata z miski, wszystko.

:ok:
moim skromnym zdaniem on bardzo potrzebuje człowieka i domu, kociarnia to dla niego spory stres, a wydaje się być bardzo wrażliwym kotem i jednocześnie niesamowicie łagodnym i uległym.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob cze 30, 2012 0:22 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

To prawda. To jest bardzo lagodny i ulegly kot, ktory silnie przezywa wszystkie zmiany i stresy. I silnie odreagowuje takowe. Uciekal w panice jak ktos przy nim kichnal czy pierdnal - szlus i kota nie bylo... Z jednej strony to troche zabawne bylo, z drugiej swiadczylo o tym jak bardzo wrazliwy jest Glusiek na bodzce. Wyglaszczcie go ode mnie prosze....

solangelica

Post » Sob cze 30, 2012 11:28 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Żegnam się i wybywam. Wracam w połowie lipca. Mam nadzieję, że dzisiaj jakiś kot do domu pójdzie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

miszelina

Post » Sob cze 30, 2012 12:45 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

miszelina pisze:Żegnam się i wybywam. Wracam w połowie lipca. Mam nadzieję, że dzisiaj jakiś kot do domu pójdzie :ok: :ok: :ok:

Odpoczywaj, duzo slonca, pogody i spokoju, wroc opalona, radosna i wypoczeta :) i zeby Muszkieterzy dobrze zniesli rozstanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

solangelica

Post » Sob cze 30, 2012 14:41 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

hela i delhi (połowa miotu mikeli spod ośrodka zdrowia) już u mnie, zaczęły jeść i broić, trochę się boją ale coraz mniej :ok: regularna relacja na fejsie karmela i plusi.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob cze 30, 2012 17:05 Re: K-ów, koty poupychane kolanem gdzie się da

Thoughtless pisze:W nocy z 29/30 czerwca w okolicach os. Sportowego w Krakowie (Nowej Hucie) zaginął kocurek. Ma czarną, długą sierść z domieszką szarego i brązu, jest wykastrowany. Reaguje na imię Nikodem, ale jest kotkiem niewychodzącym, więc pewnie jest teraz bardzo przestraszony. Jeśli ktoś go widział lub przygarnął – proszę o kontakt pod numerem:
506 023 427 lub 511 102 290

Błagam o pomoc!!!

http://www19.speedyshare.com/zttZp/down ... 7936-n.jpg

Kot piękny i bardzo charakterystyczny.
Może ktoś go spotka?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]