BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 15, 2012 17:02 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

czyli szczęściarz że trafił na dt :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 15, 2012 18:01 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Bedzie szczesciarz jak szybko znajdzie swojego ludzia :)
A jest cudowny wiec niepowinien długo domku szukac :)
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Nie kwi 15, 2012 18:47 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

a na mikropsach też go ogłosiłaś ??
Obrazek

dorcia44

Post » Pon kwi 16, 2012 10:05 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Witam po koszmarnej nocy ,czy to deszcz czy stres bo Ufka znalazła dom ...i oczywiście jak zwykle nerwy z tym związane ,nie wiem ale przewalałam się z boku na bok warcząc na futra które spały i chciały spać :oops:

Domek dla Ufka fajny ,persolublny ,świadomy .przyjadą po moją dziewczynkę w niedziele :ok:

Teraz powinnam szykowac się na wizyte do wetki ,leje okropnie ,a ja z kotem na rowerze :roll: :cry:

W.B.B mimo podawania kropli ma pysio zalany na czerwono ,wygląda to okropnie :| dostaje się do noska i w fałdy skóry .
Myje jej tak często jak tylko się da ,ale w nocy tego nie robię i wygląda koszmarnie .
Jak myślicie sam Difadol to za mało ? czy jednak myśleć o okuliście ?
zapewne ma zapchane kanaliki łzowe i nic na to nie pomorze :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pon kwi 16, 2012 10:10 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

a jak byś spróbowała Maxitrol? zapytaj lekarza o te krople. Tylko te pomagaja Mufce.Są świetne.
Serniczek

Post » Pon kwi 16, 2012 10:16 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dzięki Serniczku ,spytam ...ja nawet o takich nie słyszałam :oops:
Boidupka bardzo mało je ,powinnam jej kupić jakiś saszetek ,ale pierw musi się wyjaśnić sytuacja z rentą... :cry:
Jak będę jechała z Ufką do wetki to zajrzę do banku ,specjalnie pojadę później ,co by miała szansę się zaksięgować :twisted:
Ufka kocha mięsko surowe ,to jej prawie że główne danie ..suche tez pogryza.
Dziś Jadła surowe z ręki ,źle jej się schyla w tym kaftaniku ,ona jest taka delikatna :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon kwi 16, 2012 12:40 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Dorciu a RC calma jedzą?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon kwi 16, 2012 14:10 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

już dawno zjadły :wink: jeszcze raz ci dziękuję :D
bardzo im smakowały , teraz exo. jedzą Rc Persian były w promocji 400+400 u Justy ,już się kończy.

Wyjaśniła się sprawa renty ,wydałam :oops: przez te zawirowania z kotami (exo) leczenie ,jedzenie itp.przepuściłam te pieniądze :oops:
Pierwszy raz zdarzyło mi się tak zrobić :cry: :cry: :cry: ,odkąd jestem sama i liczę sto razy jedną złotówkę nigdy nigdy tak nie było... :oops: :cry:
Gdybym w końcu dostała tą druga prace ,będzie lepiej .

Ufka po zastrzykach,brzuszek ładnie się goi ,leży teraz na wersalce wśród moich psiurów :wink:
następna wizyta na zdjęcie szwów i dziewczynka gotowa do zmiany domku.
mam już jej książeczkę z wpisanym co kiedy i jak .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon kwi 16, 2012 19:53 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Zobacz Dorciu jaka Lunka jest opiekuńcza dla Ramzesa :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pon kwi 16, 2012 19:57 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

A tu jeszcze Lunka z Ofcą 8)

Obrazek

oczywiście całe stado na moim łóżku :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Wto kwi 17, 2012 6:29 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

sawanko :1luvu: Luna kwitnie 8) te psy mają cudowne charaktery :ok:
a rudy zajefajny :mrgreen:
ja tu czekałam na wpis dorciu kocham cię za spełnienie mojego marzenia ..a tu nic o miłości nie ma :crying: :smokin:

Ufka znó wygryzła Tytka ,rozwaliła się na poduszce zaczym on zdążył o tym pomyśleć ,siedział na brzeszku łóżka i tylko patrzył ,moja sierota kochana :lol:
To tak delikatny kot ,tak czuły ,taki kot nad koty :love:
Nosi w pysiu zabawki i podrzuca małej BB :wink: rozkęca ją i oby skutecznie.
Ja wczoraj na poprawę humoru poszłam do fryzjera................................czyli stanęłam przed lustrem ,brałam kosmyki moich gęstych :smiech3: włosów i cięłam ,mam nadzieje że dzis nie będę musiała poprawiać sobie humoru bo łysa zostanę :mrgreen:
a teraz po spacerku ,małej ostro zabielanej idę dalej do łóżka ,spać :kotek:
Miłego dnia kochani.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto kwi 17, 2012 6:47 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Dorciu sama byłaś fryzjerem??????????? wklej zdjątko swojego dzieła :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto kwi 17, 2012 10:14 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Elu ,lepiej nie :ryk: ja od wielu lat sama podcinam sobie włosy ,podcinam ,nie cieniuje chociaz kiedyś też to robiłam ,najfajniej wychodzi z tyłu ,gdzie się nie widzi ,nie polecam :ryk:
wyjście do fryzjera to duży wydatek i duża strata czasu ..kiedyś z wydatkiem było łatwiej ,ale za to żal mi było czasu tracić siedzieć ,słuchać tego co sie przekazuje z ust do ust.
Pamiętam jednak czas kiedy do fryzjera latałam raz w tyg,. :oops: był taki mały salonik na Barskiej przy pl. Narutowicza ,ale to były czasy aż sobie westchnę :wink:

Polatucha już nie dostaje antybiotyku ,Tytek tak.
Za to Baja znów strzeliła tonę śluzu :cry: już nic nie rozumiem ,czy to jakas alergia czy problemy o których nie wiem :roll:
Ja już ładnie ,przybrała na wadze ,sierśc lepsza niż była ale jeszcze nie taka jak być powinna .
Chyba że to po odrobaczaniu.
Burasia na dworzu już całkiem odmówiła jedzenia suchego ,tylko mięsko i to najlepiej surowe mielone :roll: problemy z ząbkami ?
może być to b.stary kot ,ale siers ma ładną i jest tłuściutka nie widać żeby coś się działo.

Ponoć upały idą ? już się boję :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto kwi 17, 2012 11:43 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Witaj, Dorotko,
też słyszałam o upałach i tez ich nie lubię, gdy jestem w mieście :(

Ufka wygląda slicznie, więc pewnie i czuje sie dobrze po sterylce :D Czy jej nowy domek sam po nią przyjedzie ?
A jak tam malutka BB ? czy juz ma mniejszego ma stracha ?

Jutro idę z Tośką na usuwanie zęba (lub zębów). Mam nadzieje, ze troche jej zębali zostawi wet, ona ma 7 lat .... Podobno stan zapalny miała w całym pyszczku :( Liczę na to, że antybiotyk zadziałał :)
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto kwi 17, 2012 12:00 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Dorciu KOCHAM CIĘ ZA SPEŁNIENIE MOJEGO MARZENIA !!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

[poprzednia][następna]