Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Nie lut 05, 2012 9:34 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Ja tylko na chwilę dzisiaj, bo dzieci wróciły od dziadków (u nas już konie ferii)...
Dziękuję wszystkim za miłe słowa o kotkach moich :1luvu:

a w kwestii piesków - to się serce kraje :cry: ...
moi rodzice swoje dwa wilczury podwórkowe wpuszczają na noc do domu, ale u nich na wsi większość psów zostaje na podwórku
raczej, no chyba że któryś ma dostęp do stodoły, tak to jest niestety...
a mróz wczoraj był niekiepski - nam w zamarzniętym samochodzie zamarzł polepszacz do oleju 8O ! (takie coś co ma zapobiegać zamarzaniu ropy)

AniHili - piąteczka białostoczanko :ok:
(ja to mam refleks - ale lepiej późno niż później :wink: )
Obrazek
PRZEJDŹ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY ! ...mamy ciasteczka...

Barenziah

Od: Wto sie 23, 2011 23:22

Post » Nie lut 05, 2012 13:41 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Mialam dzis piekny sen :1luvu: . Bylo mega goraco, ja siedzialam sobie z mama nad slicznym basenem z woda o temperaturze odpowiedniej. A do tego wszystkiego bylam super opalona i nawet mialam ladny kostium (z kupnem tego ostatniego mam zawsze problem). Marza mi sie wakacje.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie lut 05, 2012 13:45 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Przestań! Natychmiast! Jak sobie policzyłam, że do urlopu zostało mi jeszcze pół roku to tylko walić łbem o ścianę :evil:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lut 05, 2012 13:58 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Mnie się śniło, że jadę na wycieczkę wypasioną bryką 8)
Tak bardzo mi brakuje kierownicy, że aż mi się śni od czasu do czasu :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie lut 05, 2012 13:59 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Jak mi się śni, że prowadzę, to zawsze robię to z tylnego siedzenia :roll:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Nie lut 05, 2012 14:05 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Czemu z tylnego ?

We śnie wszystko bezbłędnie pamiętam i takie płynne manewry robię ,droga jest szeroka i widoki rzepiękne 8)
Ech :?

Zostań moim sponsorem, będę twoją dziewczyną miesiąca :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Nie lut 05, 2012 14:06 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Mnie tez sie czesto sni ze jestem kierowca. A tak naprawde to nawet nie mam prawa jazdy :ryk: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie lut 05, 2012 14:07 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

AYO pisze:Czemu z tylnego ?

Nie mam pojęcia, może dlatego, że nie przepadam za jazdą po wąskich, krętych, górzystych drogach pełnych łażących połową drogi pieszych i pijanych rowerzystów :twisted:
Skwareek mojej mamie też się śni. I ona tez nie ma prawa jazdy :mrgreen:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Nie lut 05, 2012 14:08 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

jozefina1970 pisze:Przestań! Natychmiast! Jak sobie policzyłam, że do urlopu zostało mi jeszcze pół roku to tylko walić łbem o ścianę :evil:

Ehh, dżozefino droga...a jak Ci powiem, że mnie jakiś dłuższy urlop czeka najwcześniej jesienią? Latem nie ma szans nawet na pół urlopu :twisted:

A jeśli chodzi o sny...cóż, ja w snach jestem kierowcą czołgu :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 05, 2012 14:11 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

No, pół roku to wersja optymistyczna jest :twisted:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Nie lut 05, 2012 14:22 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

piękne sny,chociaz ja wolę gdy kierowcą jest wysoki przystojny... i wogóle.... Rozmarzona fumcia....

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Nie lut 05, 2012 14:28 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

AniHili - i jak Ci się ten czołg prowadzi? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Nie lut 05, 2012 14:59 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Ekspresowy PaktFlesz specjalnie dla Paktu w niedzielne popoludnie, z przepieknego Slaska, nadaje specjalna wyslanniczka Paktu solangelica ;)

Cala Polska skuta lodem, od szczytow Tatr az po bezkresne horyzonty morza. Mrozy niekoniecznie dopinguja do dzialania, czego dowodem sa zastoje komunikacyjne, zmniejszona mobilnosc Polakow i koksowniki na ulicach miast. Niestety, jak zdazono dowiesc wielokrotnie badaniami empirycznymi, jedyne co nie ustalo to ludzka glupota. Zwierzeta porzucane przed domami, w prowizorycznych kojcach, budach, lasach, na lancuchach lub luzem stanowia dowod troski i zmartwienia Siostr Paktu. Na szczescie temperatury maja zelzec, spadek zapowiadany jest od poniedzialku. BIIP!!! :kotek: Do Paktu zawitaly kolejne dwie nowe Siostry - fumcia i Barenziah :) O ile pierwsza Nowa Krew zafascynowana jest kierowcami samochodow o tyle druga zmusza nasze zziebniete usta do gimnastyki - wymowienie jej nicku nie nalezy do prostych zadan. Za to obie posiadaja na stanie domowym cudowne kocie egzemplarze ktorych urok powala kazdego.Witajac goraco Nowe Krwie zastanawiamy sie tylko czemu tak pozno trafly w nasze skromne progi? 8) BIIP!!! :kotek: Trwa glosowanie na Kociarza Roku. Przypominamy zainteresowanym o oddaniu glosu. Jednoczesnie nasz specjalny wyslannik poinformowal zaloge PaktFlesza, iz rozwazana jest nagroda dla najlepszej prokociej postawy wsrod mlodych matek. Jak udalo sie nieoficjalnie ustalic, silna kandydatka do tej nagrody jest Siostra joarkadia, ktora wdraza postawe prokocia juz od prenatalnego etapu zycia swojej corki, Kariny. Przypomnijmy ze Karina posiada honorowe obywatelstwo Najmlodszej Czarownicy Paktu oraz zdobyla tytul Najmniejszych Czarownych Stopek roku 2011. Joarkadia ma szanse pobic kota Alika, kota Filemona i Simons Cata - technologia wychowawcza polegajaca na obkladaniu dziecka kotami, masaz dzieciecych stop wibrujacym kotem oraz stymulacja motoryki mniejszej za pomoca kocich ogonow stanowi szczegolny przedmiot zainteresowan ze strony specjalistow ds terapii pedagogicznej i wczesnej interwencji. BIIP!!! :kotek: Od ponad 30 postow Triumwirat wybrany w demokratycznych i powszechnych wyborach ankietowych sprawuje wladze. Pierwsze posty rozdzielone a i pierwsze przyklepniecia za nami. Gratulujemy Asi i Dzysce sily miotel - PAP informuje ze przyklepniecia dokonane miotlami Triumwiratu wywolaly nieznaczne drzenia skorupy ziemskiej odczuwalne na Wyspach Barensa, w okolicy Kola Podbiegunowego oraz w Górach Kaukaskich. Nie jest prawda jakoby ruch miotel wywolal dalsze tapniecia w bytomskiej dzielnicy Karb - Triumwirat moze zatem spac spokojnie, gdyz nie bedzie musial wyplacac odszkodowan gminie Bytom z tego tytulu. BIIP!!! :kotek: W styczniowym glosowaniu wygrala Ania Rylska, ktorej zaloga FleszPaktu serdecznie gratuluje. Mamy nadzieje ze Beneficjentka nie odwdzieczy sie wyslaniem kazdej Siostrze z osobna prezentu dziekczynnego w postaci... kota, np w koszyku, jak to bylo niegdys w pewnych kregach praktykowane. Dlatego tez w imieniu Paktu publikujemy oswiadczenie: DZIALALYSMY ZUPELNIE BEZINTERESOWNIE, nie oczekujemy zadnych dowodow wdziecznosci szczegolnie tych ktore miaucza i domagaja sie drapania za uchem. BIIP!!! :kotek: Idzie luty, szykuj buty - ale nie w Pakcie. Pojawila sie nowa moda: Czapeczki na rzesy. Ten skomplikowany system zapobiegajacy odmrozeniem tych jakze potrzebnych elementow ciala wymyslila Asia_Siunia. Patent jest w trakcie zatwierdzania, trwaja takze rozmowy z kontrahentami gotowymi przygotowac materialy do produkcji tychze. Nieoficjalnie nasz korespondent dowiedzial sie, iz Siostra Asia otrzymala tajna propozycje wspolpracy od jednego ze slaskich producentow damskiej bielizny. Nowy projekt ma nawiazywac do czapek na rzesy i promowac regionalna tradycje noszenia "Nici w Rzyci" czyli stringow. Czy uda sie ominac embargo na lateks z Indonezji? Czy producent moze wybierze tanszy krajowy len od Przadniczek co kreca wrzecionem? Nie wiadomo. Poki co- trwaja negocjacje o wyniku ktorych bedziemy na biezaco informowac. BIIP!!! :kotek:
Przypoiminamy o Goracej Infolinii na ktora mozna zglaszac wszelkie doniesienia medialne, co w trawie, mietle i pomietle piszczy. Tymczasem na nowy tydzien skladamy najlepsze zyczenia i przypominamy o czapkach i szalikach. Zima nie odpuszcza wiec nie odpuscmy jej i my! Dla FleszPaktu podsumowanie ostatnich wydarzen relacjnowala solangelica.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 05, 2012 15:30 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Przeczytałam Karinie - śmiała się głośno ze słów na swój temat :mrgreen:
Sol, jesteś niezrównana :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lut 05, 2012 15:30 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

dziełopiśmiennicze sol powaliło mnie na kolanka,a szczególnie stymulacja motoryki mniejszej za pomocą kocich ogonów....

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

[poprzednia][następna]