Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:w schronisku jadły sporo
to właśnie przykład tego, ze jak jutro go odrobaczysz, to nie będzie wiadomo dlaczego ma kiepski apetyt, czy np po odrobaczeniu czy coś go łapie
Koty trzy dni po szczepieniu mają słabszy czas, może to to, albo zmiana miejsca
halbina pisze:Malutka_8, daj już dziś Małej1 odpocząć, musi zbierać siły na kolejny dzień w walce o każdego kota w potrzebie...
i ja zmykam... dobrej nocki!
malutka_8 pisze:halbina pisze:Malutka_8, daj już dziś Małej1 odpocząć, musi zbierać siły na kolejny dzień w walce o każdego kota w potrzebie...
A to za dużo gadam tak?No dobra już się przymknę
halbina pisze:malutka_8 pisze:halbina pisze:Malutka_8, daj już dziś Małej1 odpocząć, musi zbierać siły na kolejny dzień w walce o każdego kota w potrzebie...
A to za dużo gadam tak?No dobra już się przymknę
absolutnie nie! ale musimy dbać o naszą Małą1, ona jest NIEPOWTARZALNA I NIEZASTĄPIONA!
Mała1 pisze:malutka-pisz ile tylko chcesz, tylko nie zawsze od razu odpowiem
a,propos Świerszczyka-jego rodzenstwo tez dzis słabiuśko z apetytem-ja stawiam na reakcje po szczepieniu
malutka_8 pisze:Ciężko z tym jedzeniem było z jednego względu - mały nie wiedział czy ma bardziej jeść, bardziej mruczeć, czy bardziej barankować i ugniatać łapkamiMusiałam nad nim stać i go zapewniać co chwilę, że spokojnie może jeść, pogłaskać go i pokazać miskę
Wtedy jadł, mruczał, ugniatał i sprawdzał co chwilę czy jestem obok
Mała1 pisze:Dusia i Latino nadal przerazone
natomiast dwie nowe czarne łaza po dworze, az sie martwię ,czy na noc idą do ciepłego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1716 gości