Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 09, 2012 16:56 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

groszkowa pisze:Jeśli chodzi o Juniorka, Lucjana i Dżeksona - niestety mam wiadomości z pierwszej ręki. Zostali uśpieni tego dnia, kiedy w zaufaniu wysłałam ich do mojej babci. Weterynarz potwierdził.

Dziękuję za wsparcie i odwołuję poszukiwania.

Chłopcy, tęsknię za wami i przepraszam...

:o 8O Jak to :?: :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt mar 09, 2012 16:57 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

groszkowa pisze:Jeśli chodzi o Juniorka, Lucjana i Dżeksona - niestety mam wiadomości z pierwszej ręki. Zostali uśpieni tego dnia, kiedy w zaufaniu wysłałam ich do mojej babci. Weterynarz potwierdził.

Dziękuję za wsparcie i odwołuję poszukiwania.

Chłopcy, tęsknię za wami i przepraszam...

jeżeli zostali uśpieni bez jakichkolwiek powodów zdrowotnych itp .to proszę podaj dane weterynarza ,tego nie można tak zostawić :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 09, 2012 18:42 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

To jest zbrodnia :( :( :( Nie można tego przemilczeć i podarować!
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt mar 09, 2012 19:02 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

kobieta która je zawiozła do weterynarza z takim zamiarem równierz pominna być ukarana...

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Pt mar 09, 2012 19:25 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

Ja bym się wyrzekła takiej babci, zapewne latająca do kościoła.
Tego weta trzeba koniecznie ukarać.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob mar 10, 2012 17:19 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

Nie wiem, czy na babcię jest jakiś paragraf. Na pewno nigdy jej nie wybaczę i niech mnie piorun z jasnego nieba trzaśnie jeśli się jeszcze kiedyś do niej odezwę.

Jeśli chodzi o weterynarza - nie chciałabym publicznie podawać jego danych, jeszcze nie, bo dopóki nie jestem w stanie przedstawić dowodów, byłoby to pomówienie. Nie wiem, czy ma w swojej dokumentacji potwierdzenie uśpienia trzech zdrowych kotów. Na pewno tak tego nie zostawię, choć w chwili obecnej brak mi sił i środków na walkę...
Junior, Lucjan, Dżekson - za Tęczowym Mostem...

groszkowa

Od: Nie lis 08, 2009 21:30

Post » Sob mar 10, 2012 22:16 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

Podniesiemy koty z Brwinowa :ok: nadal potrzeba karmy i pomocy do karmienia :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon mar 12, 2012 10:00 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

A myślisz, że w dokumentacje wpisał, że koty są zdrowe. Daję Ci głowę, że nie :!: On może tam wpisać co chce. Kto to sprawdzi :?: Nikt.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto mar 13, 2012 21:51 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

poszedł przelew z naszego bazarka :)
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Sob mar 17, 2012 18:00 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

Podniesiemy koty z Brwinowa :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob mar 17, 2012 21:01 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

Podnoszę
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Sob mar 17, 2012 21:23 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

ALARM!!! POMOCY!!!
Na CITO potrzebny tymczas dla brwinowskiego kocurka, który właśnie jest na stole operacyjnym, ma usuwaną gałkę oczną.
Kot nie ma gdzie się podziać, nie ma gdzie go przetrzymać, nawet na czas wyleczenia!
Nie wiem czy jest miziakiem, na pewno nie jest dzikuskiem, był bardzo wystraszony.

BARDZO proszę, BŁAGAM o pomoc dla niego.
Jutro postaram się zdjęcia
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob mar 17, 2012 21:47 Re: Koty Cm.Brwinów. Brakuje jedzenia. Kto pomoże karmić kot

Anna Rylska pisze:ALARM!!! POMOCY!!!
Na CITO potrzebny tymczas dla brwinowskiego kocurka, który właśnie jest na stole operacyjnym, ma usuwaną gałkę oczną.
Kot nie ma gdzie się podziać, nie ma gdzie go przetrzymać, nawet na czas wyleczenia!
Nie wiem czy jest miziakiem, na pewno nie jest dzikuskiem, był bardzo wystraszony.

BARDZO proszę, BŁAGAM o pomoc dla niego.
Jutro postaram się zdjęcia

wątek, proszę o podrzucanie, sytuacja jest bardzo poważna :cry:

viewtopic.php?f=1&t=140207
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

[poprzednia][następna]