OKI pisze:
Cześć Kochanie wieczornie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bo Duża nakrzyczała, że jak zjem ten kabelek, to nikt się mną nie będzie mógł zachwycaćPhi
kocurzyca41 pisze:Bo Duża nakrzyczała, że jak zjem ten kabelek, to nikt się mną nie będzie mógł zachwycaćPhi
Duża ma rację.
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Bo Duża nakrzyczała, że jak zjem ten kabelek, to nikt się mną nie będzie mógł zachwycaćPhi
Duża ma rację.
Ciociu, może i ma, ale kabelki są taaaakie fajne
kalair pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Duża ma rację.
Ciociu, może i ma, ale kabelki są taaaakie fajne
Zgadza się, spróbowałam ostatnio, ale mi zabrali.
Safi Rozczarowana
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Ciociu, może i ma, ale kabelki są taaaakie fajne
Zgadza się, spróbowałam ostatnio, ale mi zabrali.
Safi Rozczarowana
Zawsze zabierająNie umieją się bawić
![]()
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Zgadza się, spróbowałam ostatnio, ale mi zabrali.
Safi Rozczarowana
Zawsze zabierająNie umieją się bawić
![]()
No nie umieją, żadnej energii, ani inwencji!
OKI pisze:Bo Duża nakrzyczała, że jak zjem ten kabelek, to nikt się mną nie będzie mógł zachwycaćPhi
![]()
Caragh pisze:OKI pisze:Bo Duża nakrzyczała, że jak zjem ten kabelek, to nikt się mną nie będzie mógł zachwycaćPhi
![]()
Jak to 'phi', Delciu?Wtedy i ja nie bede mogl Cie podziwiac
![]()
OKI pisze:Oj, Kitku, przecież to tylko jakiś tam kabelekDuża coś by wymyśliła, na pewno, znam ją
![]()
Ale i tak zabrała
Caragh pisze:OKI pisze:Oj, Kitku, przecież to tylko jakiś tam kabelekDuża coś by wymyśliła, na pewno, znam ją
![]()
Ale i tak zabrała
Ale zanim Duza cos wymysli minie pewnie sporo czasu...![]()
Nie lepiej inny kabelek? Od TV na przykład albo jakiegos radia, albo cus![]()
margaretka2002 pisze:A ja nie odbieram Jonaszkowi kabelkow, chodzcie wszystkie do mnie.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, Google [Bot] i 99 gości