Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:W piątek schodzę z nockisobotę mam wolną ,w niedziele znowu na nockę ,póżniej jadziem do mamy w bardzo ważnych urzędowych sprawach,póżnie wracam do pracy na popłudniówkę ,znowu mam wolną sobotę a póżniej to więcej grzechów nie pamietam i trza czekac na grafik marcowy
![]()
to kiedy siem widzimy Ewciu
Bolkowa pisze:kotka doroty pisze:W piątek schodzę z nockisobotę mam wolną ,w niedziele znowu na nockę ,póżniej jadziem do mamy w bardzo ważnych urzędowych sprawach,póżnie wracam do pracy na popłudniówkę ,znowu mam wolną sobotę a póżniej to więcej grzechów nie pamietam i trza czekac na grafik marcowy
![]()
to kiedy siem widzimy Ewciu
Dorotko - w czwartek i piątek pracuję od 7.00 do 19tej, więc będę zezwłok, sobotę mam wolną. Jest szansa, ze ty po nocce czwartkowo/piątkowej bedziesz już świeżynka a ja po tandemie też zacznę dochodzić do siebie. To może popołudniem sobotnim? Amaretto też mam
mamaja4 pisze:Myślę,że trzeba będzie zaaranżować spotkanie z majencją-w sensie -ręce ,które leczą(mam na myśli mnie i babajagę-chyba,ze co przywiezie z tej Holandii).
babajaga pisze: Czyś ty kiedy widziała z bliska typowego Holendra?
jozefina1970 pisze:babajaga pisze: Czyś ty kiedy widziała z bliska typowego Holendra?
Heh, ja widziałam - nawet dwóch
jasdor pisze:Ja tylko to starsze pokolenie holendrów znamJak się cór historii szyuki uczyła to się naooglądałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88 i 783 gości