Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 20:24 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:
mavi pisze:Moja kochana zołza...

o- to,to...

O to to :P 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lis 18, 2011 11:45 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Gryzia dzisiaj w nocy obudziła mnie w niezwykły sposób - rozmruczana, rozćwierkana dotykała mojego policzka łapką. Kiedy sie obudziłam i w szczęściu chciałam ją pomiętosić zostałam pacnięta i obsobaczona od głupich bab które nie umieją się zachować, a obrażona Gryzia poszła spać w nogi.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt lis 18, 2011 12:15 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Albowiem wszystkie gryziowate mają to do siebie, że nie zawsze wiadomo, o co im chodzi :roll:
I przez to właśnie są najukochańsze, niepowtarzalne i jedyne :1luvu:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pt lis 18, 2011 13:49 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Gryzia dzisiaj w nocy obudziła mnie w niezwykły sposób - rozmruczana, rozćwierkana dotykała mojego policzka łapką. Kiedy sie obudziłam i w szczęściu chciałam ją pomiętosić zostałam pacnięta i obsobaczona od głupich bab które nie umieją się zachować, a obrażona Gryzia poszła spać w nogi.

:strach:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lis 18, 2011 22:50 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Gryzia dzisiaj w nocy obudziła mnie w niezwykły sposób - rozmruczana, rozćwierkana dotykała mojego policzka łapką. Kiedy sie obudziłam i w szczęściu chciałam ją pomiętosić zostałam pacnięta i obsobaczona od głupich bab które nie umieją się zachować, a obrażona Gryzia poszła spać w nogi.

Gryźka jest boska :ryk: :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt lis 18, 2011 23:16 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

No fakt :1luvu:

magaaaa

Post » Sob gru 03, 2011 23:01 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Boska Gryźka popadła w alienację.
Wyleguje się w wyrku moim, bo na posłankach Jej niewygodnie, i w ogóle mieszka teraz w sypialni.
W spypialni pod lóżkiem stoją pojemniki z karmą.
Od kiedy Gryźka tam przebywa częsciej Znajduję je powysuwane spod lóżka i pootwierane.
Inteligentna bestia.

Wczoraj jednak w pustym pojemniku znalazłam kupę 8)

magaaaa

Post » Nie gru 04, 2011 10:13 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Gryzia!!! Znowu zaczynasz testować miłość Dużej? 8O
Miej nad nią litość :twisted:

mavi

Post » Nie gru 04, 2011 13:06 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Gryzia dostała dziś drugie szczepienie przeciwko białaczce i versifel.
Jakie to są fajne szczepionki - zero reakcji, kot jakby nigdy nic lata, biega, gryzie :mrgreen:
Oczywiście TŻ trzymał Gryzię do zastrzyku, a Ona dzielnie walczyła.

magaaaa

Post » Nie gru 04, 2011 16:09 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Wczoraj jednak w pustym pojemniku znalazłam kupę 8)

No bo jak to tak? Pojemnik na karmę pusty?? 8O I Gryzia wyraziła swoje zdanie.

justyna p

Post » Nie gru 04, 2011 23:04 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Gryzia zawsze wyraża dosadnie :?

magaaaa

Post » Wto gru 27, 2011 7:37 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Duża dała mi pod choinkę łóżeczko na kaloryfer, ale śpi na nim Mała Mi, więc Jej nie wypędzam.
Ugryzłam Dużego, bo mnie głaskał; a On powiedział, że mnie oduczy gryzienia.
Żeśmy się założyły z Dużą, że prędzej ja Go nauczę, niż On mnie oduczy.
A Duża powiedziałą, ze prędzej zje worek kociej karmy, niż ja przestanę gryźć.
No ale co ja zrobię, jak mnie wnerwiają?
Gryzia

magaaaa

Post » Wto gru 27, 2011 13:27 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Żeśmy się założyły z Dużą, że prędzej ja Go nauczę, niż On mnie oduczy.
A Duża powiedziałą, ze prędzej zje worek kociej karmy, niż ja przestanę gryźć.
Gryzia

Święta prawda! Niech nikt nie próbuje cię Gryziu wychowywać, bo ty już jesteś wychowana na swój własny sposób i tak ma być!
W końcu, masz na imię Gryzia :1luvu:
Ale jak już będziesz gryźć Pańcię lub Dużego, to delikatnie wbijaj ząbki, tak tylko, żeby zachować tradycję.
Gryziu, wszystkiego najlepsiejszego w Nowym Roku!Obrazek

mavi

Post » Pon sty 02, 2012 22:48 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

Nocne napady miłości Gryzi przybrały inną formę - otóż Ona mi robi peeling. Kladzie się na szyi i liże mi policzki, nos, oczy...
Mruczy, świergocze...
Potem faza mija i można dostać, ale sam moment przytulania jest taki słodki!

No i Gryzia się zaokrągliła. Obawiam się, czy nie zanadto.
Tzn teraz na pewno nie, ale nie chciałabym żeby przybrała jeszcze na wadze.
Jest niedużą koteczką i 3 kg w zupełności jej starczy. Teraz na pewno wąży więcej.

Gryzia lubi bić się z Wielkim rudym Dudym, i kiedy akurat z Nim się bije to jestem spokojna, bo wiem, ze nic Jej się nie stanie. Ale już np kiedy gania się z Ludwikiem to w końcu chowa się i warczy, więc chyba to nic dobrego.

magaaaa

Post » Wto sty 03, 2012 8:29 Re: Gryzia: bez łapki i bez ogonka najpiękniejsza, najukochańsza

magaaaa pisze:Nocne napady miłości Gryzi przybrały inną formę - otóż Ona mi robi peeling. Kladzie się na szyi i liże mi policzki, nos, oczy...
Mruczy, świergocze...
Potem faza mija i można dostać, ale sam moment przytulania jest taki słodki!

Śmiszna ta Gryźka :lol: Z jednej strony wali łapą i paszczą, a z drugiej..kooooochaaaaa Pańcie baaardzo!!!! Cudna!!

justyna p

[poprzednia][następna]