kociamysza pisze:Haniu, cos wiesz z ogloszeniami? Mialy byc robione w lykend.
kociamysza, nadal nic nie wiem, kaska poszła dziś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:Haniu, cos wiesz z ogloszeniami? Mialy byc robione w lykend.
kociamysza pisze:Witamy sie w piekny jesienny poranek
katipe pisze:uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas![]()
![]()
jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????
katipe pisze:Hanulka pisze:katipe, co u Czarka??? jakie refleksje i spostrzeżenia po niezapowiedzianej wizycie????
mój głos też poszedł...
ogólnie Czarek ma się dobrze, pani się już w nim zakochała, stwierdziła że jest kochany i taki mądry, tak dużo rozumie. Pokazywała mi zdjęcia w aparacie.
narzekała tylko z mężem na to że Czarek szaleje po całym domu i nie można go spuścić z oczu - jak są zamknięte drzwi to drapie w nie i chce koniecznie wejść tam gdzie nie może. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczai Czarek i trochę dorośnie
katipe pisze:uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas![]()
![]()
jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????
majka2222 pisze:http://allegro.pl/czarek-czarus-uroczy-i-przyjazny-kocurek-kot-i1606931559.html
Mam ciągle ogłoszenia Czarusia. Katipe napisz o nim coś, bo ogłoszenie ubogie.
katipe pisze:nie może do nas wrócić bo z założenia Czarek był u nas na chwilę i mój chłopak nie chce dwóch kociaków... a domek niby zakochany ale coś kombinuje, stwierdzili że przyjechała z Irlandii ich córka która jest w ósmym miesiącu ciąży i nie wie jeszcze czy zostanie w Polsce do porodu czy wróci tam i nie mogą mieć kota w domu jednak...
no ale po Czarusia zaraz przyjeżdża moja koleżanka z pracy, kociara która ma już jednego kocura i myślała o Czarku wcześniej, ale nie wiedziała czy się ze sobą dogadają. Teraz chyba nie będą miały wyjścia!
Szalony Kot pisze:Co u Leszka, tak zapytam? Szuka domu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 772 gości