KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty.. RUDASKI.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 18, 2011 17:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds dla koteczków! Nówki!!!!

kociamysza pisze:Haniu, cos wiesz z ogloszeniami? Mialy byc robione w lykend.

kociamysza, nadal nic nie wiem, kaska poszła dziś :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro maja 18, 2011 17:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds dla koteczków! Nówki!!!!

kociamysza pisze:Witamy sie w piekny jesienny poranek :)

ano witamy, w piękny i ciepły wiosenny wieczór :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 19, 2011 14:37 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds dla koteczków! Nówki!!!!

uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas :cry: :cry: :cry: jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Czw maja 19, 2011 16:39 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds dla koteczków! Nówki!!!!

katipe pisze:uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!
Ludzie od Czarka się jednak rozmyślili a mój chłopak powiedział że nie ma mowy żeby Czaruś wrócił do nas :cry: :cry: :cry: jest mi strasznie przykro, mam odebrać Czarka wieczorem a nie ma z nim co zrobić.... kto pomoże?????

Cholera! Z domem nijak nie pomoge, ale mam u CatAngel 15 zlociszy na fullpakiet, mialo byc inne przeznaczenie ale tamte kociambry znikly wiec moze Czarek wykorzystac.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw maja 19, 2011 17:16 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds dla koteczków! Nówki!!!!

katipe pisze:
Hanulka pisze:katipe, co u Czarka??? jakie refleksje i spostrzeżenia po niezapowiedzianej wizycie????

mój głos też poszedł... :ok:

ogólnie Czarek ma się dobrze, pani się już w nim zakochała, stwierdziła że jest kochany i taki mądry, tak dużo rozumie. Pokazywała mi zdjęcia w aparacie.
narzekała tylko z mężem na to że Czarek szaleje po całym domu i nie można go spuścić z oczu - jak są zamknięte drzwi to drapie w nie i chce koniecznie wejść tam gdzie nie może. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczai Czarek i trochę dorośnie ;)

katipe pisze:uwaga bardzo pilna sprawa!! Szukamy bardzo pilnie DT dla Czarka!

katipe, co się zmieniło od poprzedniego postu? domek się rozmyślił, bo????
dlaczego nie może wrócić do Was na dt?
biedny Czaruś, który to już będzie "dom" dla niego? 6? 7? straszne... :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw maja 19, 2011 21:24 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

katipe sory za szczerośc ale wystaw chłopaka na ulice a weź Czarka
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Czw maja 19, 2011 21:54 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

http://allegro.pl/czarek-czarus-uroczy- ... 31559.html
Mam ciągle ogłoszenia Czarusia. Katipe napisz o nim coś, bo ogłoszenie ubogie.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pt maja 20, 2011 8:23 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

majka2222 pisze:http://allegro.pl/czarek-czarus-uroczy-i-przyjazny-kocurek-kot-i1606931559.html
Mam ciągle ogłoszenia Czarusia. Katipe napisz o nim coś, bo ogłoszenie ubogie.

majka2222 :1luvu: serdecznie dziękuję.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt maja 20, 2011 8:37 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

katipe pisze:nie może do nas wrócić bo z założenia Czarek był u nas na chwilę i mój chłopak nie chce dwóch kociaków... a domek niby zakochany ale coś kombinuje, stwierdzili że przyjechała z Irlandii ich córka która jest w ósmym miesiącu ciąży i nie wie jeszcze czy zostanie w Polsce do porodu czy wróci tam i nie mogą mieć kota w domu jednak...

no ale po Czarusia zaraz przyjeżdża moja koleżanka z pracy, kociara która ma już jednego kocura i myślała o Czarku wcześniej, ale nie wiedziała czy się ze sobą dogadają. Teraz chyba nie będą miały wyjścia!

rozumiem, że Czarek zmienił lokal? i jakie wieści???? to dt? czy ds???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt maja 20, 2011 18:37 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

Czaruś po raz bodajże siódmy wraca dzisiaj z adopcji :cry: powód - taki jak inne, czyli błahy :cry: Kiedy zakończy się się wędrówka tego nieszczęsnego kociaka? Kto okaże się w końcu odpowiedzialnym opiekunem? Pytań wiele, tylko czy one coś zmienią, pomogą?
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pt maja 20, 2011 19:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

Bo to jest pewnie na zasadzie kaprysu i porywu serca "chce miec kota/pomoge kotu" a potem przychodzi rzeczywistosc, zwykla codzienna egzystencja i tu rodza sie problemy dla wielu ludzi nie do opanowania. Problemy blahe najczesciej i wynikajace z nieznajomosci kociej natury.

Jesli ktos, jak np ja :) przyjmie kociaste pod swoj dach z calym dobrodziejstwem inwentarza i codziennie bedzie sobie powtarzac, ze w domu za towarzysza ma dzikie zwierze :) to jakos leci z obopolna korzyscia.

P.s
zawsze przy 'zwrotach' kotow z adopcji meczy mnie pytanie, czy dziecko tez by oddano?????

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pt maja 20, 2011 19:54 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

tak - też by oddano. i też by utopiono to "o jedno za dużo" ALE jest strach przed karą.
A w przypadku zwierząt - mamy w kraju naszym światłym i europejskim - PRZYZWOLENIE społeczne na takie działania.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt maja 20, 2011 22:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Czaruś znów bez domu!!!

:( :(
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob maja 21, 2011 8:35 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds dla koteczków! Nówki!!!!

Szalony Kot pisze:Co u Leszka, tak zapytam? Szuka domu? :)

tak, myślę, że szuka ... jest na tymczasie.. :?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]